Komentáře

Zpět na článek

Slevové letáky jsou pro stále více Čechů nejen posvátné čtení, ale i jízdní řád

8 komentářů

Pavel Maleček
31. ledna 2024 • 18:16
O žádný zvrhlý koníček českých občanů zejména důchodců nejde. Je to snaha jakž tak rozumně přežít.
Spíš by stálo za vládní zamyšlení, že když už se většina zboží ve slevách prodává, co takhle ceny zboží zastropovat na úrovni slev. Lid by jásal, i proto že poníženého šmejdění kde jaká sleva je by se zbavil a velkoobchod by neprotestoval, protože by se mu přes pokles cen zvedl obrat.
O úsporách s koncem slevových letáků spojených nemluvě ... no tak pánové, šup šup, domluvte se a udělejte společnou dohodu na neutrální půdě, třeba v hospodě naHájence... hlavně se u toho nevožerte aby zas nebylo v aleji nablito ...
lennon
31. ledna 2024 • 21:30
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lennon
31. ledna 2024 • 15:33
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miloslav Podhola
31. ledna 2024 • 15:23
Není se proč divit. Sice vláda stále mluví o snižování cen potravin, ale dle nakupujících skutek utek. Jediné, jak lze ušetřit jsou slevovat akce. Řetězce by měly, se svymi predraženymi cenami přestat a přizpůsobit se cenám a kvalitě v sousední SRN!
Jejich zisky jdou z ČR ve stovkách miliard ročně.
Štěpán Kohout
31. ledna 2024 • 12:45
Autor nezduraznil, ze tzv. akcni cena je u rady zbozi vlastne cenou normalni, ponevadz je cena neakcni nesmyslne predrazena a neakceptovatelna a slouzi jen k tomu, aby prodejce oznamil, ze zbozi takzvane "zlevnil". Proto take lide nakupuji v akcich, ponevadz jinak by se nedoplatili, viz napr. Tesco. Navic clanek opomiji fenomen falesnych slev, kdy prodejce ohlasi slevu a zbozi naopak zdrazi.
reproman
30. ledna 2024 • 20:54
Proč takové plýtvání papírem, energií a tiskařskou barvou nezajímá ekology? Co uhlíková stopa při výrobě a distribuci? Kde je ta mongoloidní pizd... Gréta?
simeklubor
30. ledna 2024 • 20:19
Asi nejsem Čech, pro mě je to prostředek k roztopení kotle. Škoda toho potisku, za mě bych radši do schránky čistej recyklovanej papír, bylo by to ekologičtější .
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. ledna 2024 • 18:58
Proto se snad slevové letáky vydávají, že.