Rozhovory

Zpět na článek

Petr Winkler: Potřebujeme vychovat generaci, která si se psychickými tlaky bude umět zdravě poradit

7 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
29. ledna 2024 • 22:51
Proč bychom měli takovou generaci vychovávat, k čemu nám bude ?
Avatar - epr3}
epr3
27. ledna 2024 • 17:55
Tak bez toho, že je na mladé a dospívající včas naložena přiměřená dávka odpovědnosti a zodpovědnosti za uložené úkoly, kterou by měla generace jejich rodičů nekompromisně vyžadovat, a bez toho, že budou mladí kluci zase chodit na vojnu, kde budou vystaveni stresu a úkolům, které by je jinak v životě nepotkaly, suverénní nástupnickou generaci nevychováme.
Bebíčkovské zmetky stěžující si na kde co, kvůli čemu musí vylézt z postele nebo vstát od compu, tu už máme.
Vera Diblikova
27. ledna 2024 • 15:28
Není to tím, že jsou rodiče čím dál starší, děti mají ve věku dřívějších babiček a dědečků a o své jedináčky, max. dvě děti se hystericky bojí a udržují je ve sklenících s TV místo normálního života? Já vím, že to konstatování moc nepomůže, ale poznat příčinu je základ. Ty sněhové vločky si pěstujeme sami, přeháníme nebezpečí ad absurdum a slaboučké rozmazlené děti trpí už jen představou reálného světa, ve kterém vidí jen nepřátelství a nebezpečí, protože jako klecová zvířátka nepoznaly svobodu?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
27. ledna 2024 • 08:18
Pravdou je, že po nástupu demokracie u nás v celé společnosti výrazně poklesla morálka a slušnost, což je zřejmě jedním z projevů demokracie obecně.
Not like Somebody
26. ledna 2024 • 17:38
Taková věc je zcestná, stačí se zamyslet nad původem těch psychických tlaků 🫣
Většina z nich vzniká samo doma beze hlubšího smyslu ☯️
Avatar - našinec}
našinec
26. ledna 2024 • 16:54
Proč se se změnou politických a společenských standardů změnila i psychika lidí? Každý, kdo na to nedokáže odpovědět je osoba s alternativním psychickým a názorovým realizmem(debil).
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
26. ledna 2024 • 15:18
Spíše potřebujeme vychovat sami, aby se zamezilo možnosti, že k moci se dostanou taková hloupatá a ulhaná netáhla je Nuttela a jeho spolek. A žádné generaci se nikdy nepodařilo vychovat "nástupnickou generaci" podle svých představ. A tak to bude i nadále.