Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Kdy začneme chránit oběti domácího a sexualizovaného násilí?

18 komentářů

Pavel Maleček
26. ledna 2024 • 06:23
Ano oběti domácího násilí, zvlášť když je spojeno se sexem chránit musíme. Ovšem v tomto případě je obětí domácího násilí onen drvošťep. Stal se obětí vydírání a manipulací dvou vzájemně se nenávidějícíh samiček - matky a dcery. Když matka ho kdy mohla podváděla a dceruška (nevlastní) se přes s ním jí vyžadovaný pohlavní styk mstila. Vč. při tom natáčení a zveřejňování videí. Že je za tohle obě do krvava neseřezal si vyžaduje ne trest, ale metál.

A tak napjatě čekám kdy všichni ti, co z něj udělali sexuálně zvrhlou zrůdu se mu omluví, vč. Batkovského. I nějaká ta v jeho prospěch rozhořčená demonstrace se synchronně se pohupujícími blikajícími mobily by mohla být. Vždyť to bylo tak dojímavé. O sbírce na jeho finanční podporu nemluvě ...

To tuplem nemluvě o vyvolání nového hlasování Senátu o Istanbulské úmluvě - IU. Když ta hysterie kolem tohoto případu (s prý veřejnoprávní, v reálu neomarx-progres fanatickou ČT v čele) měla průhledně sloužit k zlomení Senátu, aby tu gender inkviziční IU schválil. Což bohudík jen o pouhé dva hlasy nevyšlo.
TCerny
25. ledna 2024 • 23:50
Ten posledni casus se odehraval trochu jinak , nez to nezasvecenne lici p. Bartkovsky..
Ta dnes 22 leta divka kdysi zacala svadet sve otcima , aby se " pomstila matce" ktera dle soudniho spisu mela vice partneru., coz divka sdelila soudci.
Chyba toho otcima byla v tom , ze se od te divky nemel nechat svest , jakkoli se ona vehementne snazila a mel jejim svodum vzdorovat, coz se mu bohuzel nepodarilo.
Justice v Evrope je nekdy neuveritelna -odporny krestansky pravicovy extremista a rasista s tradicnim krucifixem kolem krku Breiwik byl v Norsku odsouzen za 77 nasobnou vrazdu deti a mladych lidi k 21 letum vezen coz implikuje aliquotne asi 4 mesice vezeni za 1 zavrazdene dite.
A tato krestanska kratura Breiwik si zazadal po 10 letech luxusniho vezeni s 2 mistnostmi, koupelnou , koberci , TV etc. za predcasne propusteni na svobodu neb se mu zdal trest 4 mesicu za 1 zavrazdene dite prilis kruty!
Nemyslim ze by ten otcim, ktery nepodlehl svodum sve nevlastni dcery mel byt potrestan vic , nez ta krestanska bestie Breiwik v Norsku.
Pavel Maleček
26. ledna 2024 • 05:51
@TCerny - no on ten Breiwik nestřílel do jen tak obyčejných mládežníků. Na tom ostrově totiž byl tábor pro mládežnickou elitu socialistické strany, kde je mimo jiné socialističtí ideologové a papaláši učili nenávisti k Izraeli. I tím, že ti mládežníci museli pochodovat s prapory socialistů a při tom řvát - smrt Izraeli. Tedy i smrt milionům Židům.

Pak se divte, že z toho Breiwikovi luplo v kouli ... proto ten fešácký kriminál aby o tomhle držel hubu.
TCerny
26. ledna 2024 • 08:57
@Pavel Maleček Pavel Malecek,Vy jste 2. obcan tohoto Ceska coby svetonahledovy protagonista te nejvetsi bestie v novych dejinach Breiwika.Jeste jsem byl konfrontovan s nejakym nejakym" p.Krivanem" ), ktery ma pro tu nejvetsi bestii v dejinach Breiwika a jeho bestialni vrazdu 77 mladych Noru pochopeni s oduvodnenim, ze to byli clenove "socialisticke strany " kde je udajne " socialisticti niorsti ideologove ucili " nenavisti k israeli".U nas v Nemecku , kde ziji poslednich 50 let je nas kancler clenem socialne demokraticke strany a Vy, Pavel Machacek z Ceska , byste demzufolge mel pochopeni kdyby nejaka podobna bestie povrazdila 77 deti z jeho strany s oduvodnenim nejakeho podobneho obcana Ceska jako je "Pavel Machacek ci p.Krivan " s oduvodnenim , ze je jejich odeologove uci " nenavisti k israeli"a ze " dostal fesacky kriminal aby drzel hubu".Ja delam chirurgii uz 58 let, nejsem Vas spoluobcan a z tak jednoduse strukturovanch lidi Vaseho druhu je mi na zvraceni par excellence ! Hruza!
TCerny
26. ledna 2024 • 09:11
@Pavel Maleček Ke střelbě na letním táboře mládežnické organizace norské sociálně demokratické strany (Arbeidarpartiet, Ap)] došlo asi dvě hodiny po explozích. Obětí útoku se stalo 69 lidí ve věku od 14 do 51 let; z toho 66 zastřelených na místě, dva zemřeli při pokusu o útěk před útočníkem, poslední zemřel týden po útoku na následky zranění.Na mítinku bylo cca 600 lidí, převážně ve věku 14–18 let. Masový vrah připlul v uniformě policisty a s legendou kontroly bezpečnostní situace na ostrově společně s organizátorkou tábora Monicou Boseiovou. Zdál se jí podezřelý už na lodi, když s ním mluvila o explozích v Oslu, a šla proto za neozbrojeným strážcem tábora Trondem Berntsenem,bratrem norské korunní princezny Mette-Marit, která je manželkou následníka trůnu Haakona Magnuse. Breivik ale Boseiovou i Berntsena zastřelil, poté začal vraždit všechny ostatní.Mezi oběťmi byl např. Tore Eikeland, podle premiéra Stoltenberga „jeden z nejtalentovanějších mladých politiků“. Krátce po střelbě (která trvala asi hodinu a čtvrt) byl zadržen a obviněn z obou útoků. Střelec byl identifikován jako Anders Behring Breivik .Použil lovecké expanzivní střely typu HP (hollow point – speciálně upravené tak, aby se po zásahu roztříštily a způsobily tak větší zranění) a měl i v plánu naplnit je koncentrovaným nikotinem,Nejprve střílel na nohy a když oběti ležely na zemi, mířil na hlavy.Policie identifikovala 69 obětí střelby, z toho 32 mladších osmnácti let, dvěma nejmladším obětem bylo čtrnáct roků. Průměrný věk obětí byl 18 let.
Kolik myslite Pavle Malecku, ze sdili Vas udesny svetonazor v tomto Cesku, ze v Norsku uci ideologove socialne demokraticke strany ( jejimz clenem je take nas soucasny kancler v nemecku ) " nenavisti k Israeli "
Ja protoze nejsem Vas spoluobcan znam krom Vas jeste jednoho a jste mi skutecne bytostne odporny, jakkoli jste sancta simplicitas sondergleichen.
Frank51482
25. ledna 2024 • 22:45
Je jasné, co jsou darebáci v talárech za šmejdi. Ostatně to potvrdil i zločinecké rozhodnutí ÚS o penzích. Když se mělo sáhnout na jejich platy, tak řvali jako pominutí. Nějaký trouba jen za blbé kecy dostal 5,5 roku natvrdo a pedofilní zmetek odešel s podmínkou. V tomto státě platí právo jen pro někoho. Když podřezáním vyhrožuje obřezaný pomatenec z Řeporyjí, tak je klid po pěšině. Je to přece člen vládní strany a Fialův kamarád. A jen tak na okraj, náš zastupující říšský protektor Fialenko jen tak zapomněl na nějaký ten nezdaněný miliónek v kampeličce. A ani se nedivím, je to pro něj pakatel a možná těch pakatelů je i více. Mimochodem, jak profituje neziskovka blýštivého Péti za práva žen v Barmě, nyní Myanmaru? Kolik mega dostala jeho neziskovka ze státního rozpočtu a s jakým je výsledkem? A kde všude je zadrápnutý a s ním i další polici včetně bývalých, jako např. ten blbec s gulama Topol?
Hulin No More
25. ledna 2024 • 20:01
už to leze ven - malá ho svedla, mu se to zalíbilo, píchal i matku, malá se zhrzela, tak ho napráskala královsky se bavím. takhle to dopadá, když se lesby z pod svícnem pletou do věcí heterosexuálů.
Pavel Maleček
25. ledna 2024 • 23:29
... mistrovsky byť poněkud nekorektně shrnuto. Ovšem bez popisu rozsáhlejších konotací, spojených se souběžně probíhajícím, včerejším hlasováním Senátu o gender inkviziční Istanbulské úmluvě -IU.

Z celé té hysterie okolo tohoto případu doslova bučí, že měl být zneužit k nátlaku na Senát, aby IU schválil. Proto se nečekalo na oficiální zdůvodnění rozsudku a rozjela se masivní kampaň, která haněla stát, že prý nedostatečně chrání ženy před sexuálním násilím. ČT, jako už profláklá ideologická centrála neomarx-progresu s jeho nejen gender, ale i multikulti, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím doslova šílela.

Stejně jako partaje tuto ideologii Česku vnucující, tj především Piráti a TOPka, přidal se i na nich závislý premiér Fiala. O politických ziskovkách nemluvě. Ty svolaly demonstrace, kde se protestovalo proti tomu, co nebylo známé. Tedy na čistě ideologicko mocenskou objednávku.

Senát, kde se čekalo odmítnutí IU 2/3 senátorů to téměř zlomilo, IU neprošla jen o dva hlasy. Což ze strany neomarx-progresivistů okamžitě vyvolalo smršť nenávistných komentářů, dělající ze senátorů spolek uslintaných pedofilů.

Od zveřejnění zdůvodnění rozsudku vládne až dusící ticho ... co se takhle omluvit mocichtiví neomarx-progres fanatici !!!
Hulin No More
26. ledna 2024 • 06:31
@Pavel Maleček že mě to nenapadlo... ty kydy o "potřebě změny systému" a "nezletilé" přímo řvaly. teď si to vyžerou...dost bylo buze.antů
TCerny
25. ledna 2024 • 23:57
@Hulin No More Jen bych to lehce upresnil: kohabitoval i se svoji manzelkou, matkou te " znasilnene nevlastni dcery"Nicmene ta nevlastni dcera , ktera sveho otcima jako prvni svedla , dostala na prispevcich dobrych lidi , kterym se ji zzelelo 5 mil. Kcs. takze se ji ted bude zit snadneji
Hulin No More
26. ledna 2024 • 05:57
@TCerny ta je dobrá!! oblbla půlku země a ještě na tom vydělala a Bartkovský je za vola... já ho varoval
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. ledna 2024 • 16:21
S tou dívkou je to trochu standard. Pachatel je stranickým členem vládnoucí koalice proto bylo přijato politické rozhodnutí. Pachatel se omluvil, že nevěděl že se to nesmí, projevil po vzoru vládnoucích politiků účinnou lítost a omluvil se. Jeho osvobození je současným standardem chování představitelů vládnoucí koalice.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
25. ledna 2024 • 17:29
@RASPUTIN kde se to dá koupit 🤔 to jsou skvělý halucinace 😵‍💫
Hulin No More
25. ledna 2024 • 20:02
@RASPUTIN tobě někdo solidně vym.dal hlavu
Hulin No More
25. ledna 2024 • 15:41
Vyhlašuji iniciativu Bez svíce
Not like Somebody
25. ledna 2024 • 14:50
"Znásilnění je po vraždě druhý nejhorší zločin, který může člověk člověku udělat" a takhle to definoval kdo🤔

Autor článku nebo je to srovnané podle výše trestů nebo podle společenské nálady 🙃
....hodně relativní záležitost 😵‍💫 psychické vydírání, šikana, týrání, ty jsou zrovna na jakém místě hitparády 🤔
Hulin No More
25. ledna 2024 • 15:40
@Not like Somebody Až ho dvě tři se zlomeným srdcem křivě napráskají, tak ho tyhle samaritánský akcičky rychle přejdou .
Richard Šebesta
25. ledna 2024 • 12:58
Pane redaktore není v tom nic složitého. Třeba Burešovo hnutí ANO mělo ve volebním programu v roce 2013 reformu justice. U moci byli Burešovi lidé 8 let tedy byli ministry spravedlnosti. Dokonce z toho dvě ženy (Válková a Benešová) co za tu dobu vymysleli ? Nic . Tedy jen kecy v kleci. Žádná reforma. Podobně odesmani. Nejdřív před volbami plno slibů a pak skutek , utek. To už je klasika po volbách. Že potřebuje česká justice reformu to si štěbetají už vrabci na střeše. Uvedu krátce jeden případ pro porovnání trestu z USA. Je pro nás poučný i tím že hlavními aktéry byli dva Češi a stal se zhruba před 12 léty. Manžel a jeho žena. Manžel (uchyl) si přes internet objednal ,že chce vidět znásilnění své ženy. A tak jeden večer dorazil k nim domu muž hispánského původu. Ten jakoby přemohl manžela s pomoci pistole a svázal ho a pak před jeho zraky znásilnil jeho ženu pochopitelně přes její protesty. Vše to zestručním . Když se vše vyšetřilo byl resultát následný. Manžel objednavatel znásilnění inkasoval u soudu 12 let na tvrdo. Mexičan vykonavatel 11 let a nic mu nepomohlo, že se u soudu bránil konstatováním že se domníval že je vše domluveno s oběma. Žena se s mužem rozvedla a odešla z USA.