Rozhovory

Zpět na článek

Buchert: Česko je v evropském srovnání bezpečné. Místo válek gangů nám hrozí radikalizace na internetu

37 komentářů

honza-dc
7. ledna 2024 • 08:50
Jeden z faktorů co ovlivňuje bezpečnost v zemi je i povaha obyvatel. V situaci kdy vás 99% Čechů pošle do ***e, na vás balkánec vytáhne nůž. U Rusů a Ukrajinců je taková reakce taky dost častá. A Arab vás vystřílí s celou rodinou.
Richard Šebesta
7. ledna 2024 • 11:56
@honza-dc Souhlasím s tímto názorem. Proto si západní Evropa a celá EU ty Araby a muslimy pěstuje a nutí tedy EU ostatní země zejména střední a východní Evropy aby je brali podle kvót což je HNUS.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
7. ledna 2024 • 08:29
V každé zemí na počátku demokracie je relativně bezpečno. Postupně však klesá morálka společnosti a čím se stává demokracie vyspělejší a bez mantinelů slušnosti, tím stoupá stres u části obyvatel a tedy i hromadné vraždy. Ukázkovým příkladem vyspělé demokracie, kde se hromadné vraždění stalo fakticky nedílnou součástí demokracie, jsou USA.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
7. ledna 2024 • 08:46
@RASPUTIN .... a seznam je kompletní 👍
Pavel Maleček
7. ledna 2024 • 13:19
@RASPUTIN ... v dnešních USA už demokracie téměř není, vládne tam kecy o vylepšování-liberalizaci demokracie maskovaná socialistická totalita. Což se přes Brusel valí i k nám.
No a protože USA socialismus nestojí na třídním boji, ale na rozkladu morálky a základních kulturně společenských západních norem, to jako důsledek neomarx-progresivismu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím, jsou tam normální masové vraždy vykonávané tím zpitomělými pošuky především z humanitních fakult tamních univerzit.
Pro zopakování - to ce se děje v USA a valí se to i do západu a středu Evropy už s demokracií nemá nic společného. Jedná se o důsledky nástupu socialistické totality. Která, jak nás historie učí, v zmaru, bídě, teroru a nakonec krvavém konliktu zákonitě končí.
Miroslav Hraběta
6. ledna 2024 • 19:23
Diskuze v Reflexu se zvrhávají v Zeď nářků pro různé frustráty - grafoman Šebesta, fuchtle Blilith, ťulpas traktor... Leč let them write. Je to to jediné, v čem se mají možnost realizovat: v kvílení na diskuzích. V ničem jiném už ne. Neberme postiženým jejich jedinou šanci! 😃
Richard Šebesta
6. ledna 2024 • 19:43
@Miroslav Hraběta Postižený jsi ty debilismem.Geh zum Teufel , flustráte.
Miroslav Hraběta
6. ledna 2024 • 20:40
@Richard Šebesta Šebesta, úplně tě vidím, jak svými bezzubými ústy úporně flušeš slovo "flustrace" !!! Docent Šebesta z Ůstafu pro jazik českí, kandytát vět 😀😀
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
7. ledna 2024 • 08:30
@Miroslav Hraběta .. No ferdo zatím tady kvílíš a dětsky pištíš pouze ty, ale zase dost často.
Richard Šebesta
7. ledna 2024 • 12:10
@Miroslav Hraběta Možná teď napíšu něco tvrdého ale až tobě zabije nějaký vrah někoho blízkého budeš mluvit jinak grofé. To vsadím všechno co mám. Ty tanečky takových haj.. jako ty co mají heslo, z cízího krev neteče znám.
viktor viktor
6. ledna 2024 • 22:22
@Miroslav Hraběta Z tebe museli mít doma radost. A teď dr. Chocholoušek. Chudák ministr Válek. Pak nemá chybět Endiaron.
viktor viktor
7. ledna 2024 • 10:30
@Miroslav Hraběta Kdo tady bez argumentů naříká, nadává a vyhrožuje jsi ty paciente. Došel ti Endiaron ?
Avatar - apoho}
apoho
6. ledna 2024 • 10:17
S panem Buchertem souhlasím. Tí, kteří tvrdí něco jiného v diskusích ať se jdou podívat za hranice do našeho světlonošského Německa a ve větších městech už jsou vysloveně no go zóny, kam se Němec večer neodváží. Podobně je tomu ve Švédsku.
Samozřejmě situace není ani u nás ideální ale je důležité co srovnáváme s čím? Dobu před 35-ti léty s dnešní? Jistě obrovský nárůst kriminality všeho druhu. Pokud srovnáme momentální stav u nás se státy kolem, tak pořad je tady relativní klid na ulicích ale feťáků a kyberzločinců asi máme u nás více na milion obyvatel.
A u toho nezletilého zabitého z Hradce Králové by bylo dobré vědět také i profil oběti ne jenom vraha. Co má co 14-ti letý kluk pohledávat někde v kolejišti? Proč od něj chtěl feťák cigaretu? Asi to nebyl také čisté dítko ale další výrostek, který měl blízko k těmto existencím!
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 17:49
@apoho Aha, tak proto Pětidemolice prostřednictvím Rakušana podškrábla v Bruselu přejmenované kvóty. Že tu máme moc bezpečno...
honza-dc
7. ledna 2024 • 08:59
@apoho přesně to mě napadlo, když jsem o to případu četl. A asi celá rodinka bude hogo fogo, když věděli že se s tím feťákem stýká, věděli co je zač a připadalo jim to v pořádku.
Jinak k těm no go zónam musím říct, že němcúm závidím. Ja žiju ve Francii a tady si do nich netroufám ani ve dne.
Richard Šebesta
6. ledna 2024 • 10:06
Pane Bucherte,myslím,že to není pravda co tvrdíte. Jistě máte nárok říct svůj názor což je v pohodě ale v rámci diskuse vám budu opono­vat.Př­edvá­noční tragédie v Praze plus jisté selhání policie při tomto zákroku o němž se nebudu rozepisovat neb to je na samostatné téma vaši teorii spíše vyvrací.Jen dále připomenu Praha 2023,Ostrava 2019 a Uherský Brod 2012 to jsou tři roky kdy psychicky narušeni vrazi připravili o život skoro 30 lidí.A pozor to jsou případy kdy vrazi zabili větší množství lidí ale máte tu pak případy kdy se vraždilo ale moc se už o tom nepíše viz. třeba rok 2006 v Havířově člověk nespokojený s výrokem právničky a městského radního oba zastřelil a pak zabil sám sebe. Kauza Duričko o rok později při Paroubkově knize, nebo rok 2012 Frýdecko-Místecko,učitel angličtiny zavraždil svou žákyni a její prarodiče legálně drženou zbraní. No a takových případu bych našel víc.Když k tomu připočteme další kriminalitu plus to že naše policie přesně neví kdo z cizinců tu je nelegálně a taky kriminální živly jež se vyhýbají nástupu trestu tak vaše tvrzení dost pokulhává.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
6. ledna 2024 • 14:22
@Richard Šebesta
kdo z cizinců je v zemi nelegálně neví žádná policie, jinak by byly buďto deportovaní nebo by se stali legální 😜 a kriminální živly co se vyhýbají nástupu trestu končí automaticky na seznamu interpolu
Já nevím co víc byste chtěl víc 🤷🏻‍♂️
Svoboda, je automaticky svobodou i pro všechny narušené jedince, víc bezpečnosti lze zajistit jen za cenu významné ztráty občanské svobody a o to většina populace nestojí 🫠 budete se muset vyrovnat s tím, že víc než teď se o vaší bezpečnost už nikdo nepostará 🤙 stačí ale jen sledovat méně zpráv a hned ten svět vypadá jinak😉
Richard Šebesta
6. ledna 2024 • 17:53
@Pärkund Roservaal Pletete si pojmy z dojmy za minulého režimu byl pokud jde o kriminální živly lepší přehled a nelegální cizinci tu nebyli.Rovněž nikdo nevraždil lidi tak jako nyní jako u Verdunu. Nejsem stoupenec komoušů ale uvádím fakta,každému co jeho jest. V kriminální činnosti a bezpečnosti bylo méně zločinu a taky byl TS.A doufám,že nepatřite k těm primitivům co tvrdí,že tehdy byl diktát a nyní máme demokracii,takže to je normální.Jo jenže takový hňup zapomněl říct co by dělal kdyby mezi těmi zavražděnými byl někdo jeho blízky. Tihle lidé jsou sobci NON PLUS ULTRA a řídí se heslem: z cizího krev neteče.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
6. ledna 2024 • 19:55
@Richard Šebesta patřím jednoznačně k těm primitivům 😎
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 09:31
Bezpečné?
Leda tak pro Ukáčka, která beztrestně rozkopou lebku člověku a pak je kvazisoudce na politickou zakázku neodsoudí a nechá vyplatit směšnou částkou. Není už divu, že se tu cítí jako nadlidi.
Zrovna včera jsem potkala tlupu bezprizorních přičmoudlíků bůhví odkud. Pohybují se tady v poměrně velkých skupinách a nikdo je nežádá o doklady a víza. Jak dlouho bude trvat, než se jich sem navalí nezvládnutelné počty?
Kolik tu máme policistů a akceschopných vojáků?
Zkuste se zvečera projít po městě, já se tu bezpečně rozhodně necítím!
Reflex lže jako když Rudé právo tisklo!
Richard Šebesta
6. ledna 2024 • 09:50
@Lilith Černá V podstatě souhlasím.Do bezpečí má naše republika hodně daleko.Spíše bych řekl,že mesie Buchert má falešné iluze o bezpečnosti u nás.
viktor viktor
6. ledna 2024 • 10:04
@Richard Šebesta …Bůh ví, co Buchert hulí ?
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 10:09
@Richard Šebesta Buchet byl za všech okolností odeesácká vlez***ka.
Jestliže Křeťa financuje ODS, která mu zase zařídila miliardové zisky v energetice, nebude přece tenhle prestitut páchat ekonomickou sebevraždu tím, že by náhodou napsal pravdu.)))
Zato Bartkovský je jiná liga - to je tak tupý komsomolec a fanatik, že těm svým bludům snad i věří! Holt nová doba - inspiruje se zřejmě v padesátkách.
Michal Kelner
6. ledna 2024 • 10:40
@Lilith Černá článek je o radikalizaci na netu. Hloupá husa Lilith se opět odhalila
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 17:51
@Michal Kelner Blbec je tady zjevně někdo jiný. "Radikalizuje" se nejspíš celá republika, která má už plné zuby téhle neschopné, zločinecké vlády s totalitními manýry. Ano, já se klidně a dobrovolně nechám zradikalizovat!)))
Miroslav Hraběta
6. ledna 2024 • 15:43
@Lilith Černá Nelži. Pachatelé se dohodli nejen s prokurátorem, ale i s napadeným.
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 17:52
@Miroslav Hraběta Státní zástupkyně se proti rozsudku odvolala. Je asi specialitou této zločinecké vlády, že nechá ukrajinské skoro vrahy a pachatele násilné trestné činnosti i pedofily vykupovat se z viny. Zajímavé. Takhle si představujete hentu "demokracii" po libtardím způsobu?
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 17:53
@Lilith Černá A pak se diví, že jim lidi nevěří. Ani já nevěřím po těchto informacích tomu, že v Klánovicích vraždil blbeček z fildy. Kdoví jestli vůbec vraždil... Všechno je to lež na lež.
Richard Šebesta
6. ledna 2024 • 17:54
@Miroslav Hraběta No hlavně že nelžeš ty !
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
6. ledna 2024 • 08:51
radikalizace na internetu 🤷‍♂️ chtělo by to pár konkrétních případů

čekám, že se na tohle téma vyjádří pár znalců kteří jinak neopomenou své postoje vyjádřit ke každému článku co se tu objeví bez ohledu na téma 😝

...tak jak je to se stavem současné demokracie, s prezidentovou minulostí, s válkou na Ukrajině, s lidi ožebračující koalicí atd. 😜😁😂
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 09:33
@Pärkund Roservaal Pro tyhle režimní prestituty je svoboda slova jako červený hadr pro býka.
Zakázat ty internety... no ne?
Kdo by před lety čekal, že s tímhle přijde zrovna Reflex?
Pod Bartkovského vedením se z něho stává Komsomolskaja pravda.
viktor viktor
6. ledna 2024 • 10:06
@Lilith Černá Spíše Komsomolskoje 💩 .
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
6. ledna 2024 • 13:12
@viktor viktor ...jsem letitý emigrant

myslím, že co jste a koho nemáte rád nemusíte nijak detailně představovat, jedině snad, že by tu byl někdo nový 🤔
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
6. ledna 2024 • 10:07
@Lilith Černá a @viktor viktor
díky za ukázky 🤙

uvítal bych i další komentáře z klubu místních radikálů, pro názornost je to lepší než článek samotný 😎
Lilith Černá
6. ledna 2024 • 10:14
@Pärkund Roservaal A co z toho není pravda?
Nezvolila si snad libtardí dementokracie bolševického rozvědčíka, ačkoliv se tu třicet let vehementně distancuje od všeho, co se jen štrejchlo o KSČ?
A o "fundované" vládě Pětidemolice, která, jak se zdá, byla zvolena, aby hájila zájmy Ukrajiny, eurosvazu a USA, netřeba mluvit. Výsledky vidíme denně - na složenkách a v obchodech.
viktor viktor
6. ledna 2024 • 11:04
@Pärkund Roservaal …Víte, jsem letitý emigrant a k tomu příliš starý, abych věřil na “ polepšené “ komunistické funkcionáře a mladé, nadšené, zelené ( rudé ? ) svazáky. I my měli výrazně větší bezpečí než se sem ( USA ) “ nacpali “ ve velkém ti, co sem nepatří. V Evropě jen kopírujete chyby amerických “ demokratů “ z velkých měst. Ovšem nyní je rudý funkcionář a špicl Pávek na Hradě a super narcista ve Strakovce !!! Jste opět krok před USA. Soudružka Merkelová a V.I. Lenin si mnou ruce.
viktor viktor
6. ledna 2024 • 14:17
@Pärkund Roservaal …Opakování je matka moudrosti. A u vás mají někteří opravdu krátkou paměť a věří ještě dodnes na pohádky o polepšených funkcionářích KSČ. A to je dost zásadní vada.