Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Diktátor Trump vs. skvělá budoucnost s Bidenem aneb Jen diktatura spasí demokracii?

22 komentářů

Frank51482
6. ledna 2024 • 22:13
Pane Fištejn oni jsou opravu hlava otevřená. Copak vás osvítilo, že jste se probral?
Pavel Maleček
5. ledna 2024 • 07:14
Mudrci Fištejnovi se rozsvěcí v tom, co je jasné každému s byť jen trochou fištrónu. Źe to prý liberální vylepšování demokracie, je ve skutečnosti vědomým procesem jejího zničení. S cílem v socialistické totalitě, jen maskované jako demo mechanismy, především v podobě prý svobodných a rovných voleb, ve skutečnosti především korespondečním hlasováním tvrdě manipulovaných.
To přes neomarxistický mechanismus ovládnutí - pomalý pochod institucí, hlavně státní správou, médii, kulturou a především vzděláváním. A jak vidno součástí toho je už i údajně nepolitická justice.
Z neomarxismu ta levičácká mocichtivost příliš bučela a tak byl přejmenován na progresivismus. A tak tomuto ideologickému komplexu sedí název neomar- progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima sebemrskačstvím. Z kterého se odvíjí to všemožně woke, MeToo, protirasistické či LGBT třeštění s průhledně hlavním cílem kulturního rozkladu demokratické společnosti. A jejím nahrazení centrálně direktivní a přerozdělovací společností, tedy socialistickou totalitou.
A tak ono, že demokracii ve jménu jejího zachraňování zničíme, je krutou realitou dnešního, už jen formálně demokratického západu.
Peter Svoboda
4. ledna 2024 • 18:13
Velmi trefné a výstižné Prima
Spytar
4. ledna 2024 • 17:45
Svět se řítí do psí řiti.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
4. ledna 2024 • 16:42
Prostě demokracie již před lety dosáhla v USA vrcholu, stagnuje a pomalu se mění v něco jiného. Žádný režim, ani demokracie, není prostě navěky a to je dobře.
Jan Novak
4. ledna 2024 • 15:34
psycho konzerva Fištejn zase maká pro Trumpa .... nechápe jako obvykle vůbec nic ...a podobně myslících tupců je u nás nekonečně .... bohužel civilizaci kopou hrob, nechápaje jak konzerva kruhy jsou napojený na oligarchický Rusko ....nakonec to tu bude šťastnej libertariánskej ráj po celým světě, akorát že koncentráky už nebudou jen pro Ujgury nebo na Sibiři, ale i pro obyvatele Západu a v Evropě ...Fištejni se už nemůžou dočkat .... viz. http­s://ww­w.fo­rum24­.cz/a­lexan­dra-alvarova-vymyvani-mozku-na-zapade-uz-se-ridi-zevnitr-napadenych-zemi
Orpas Anakt
5. ledna 2024 • 11:40
@Jan Novak Těším se na vaše levičácké kňůůů, až Trump vyhraje.
Jan Novak
5. ledna 2024 • 13:38
@Orpas Anakt kňučet budem v Evropě vydané na pospas Rusku všichni, i ty blbečku .... já tedy snad ne, já z tohohle konzerva bolševickýho bordelu tupejch kretenu emigruju .... užij si to tu, bude to i tvoje dítě, vylízanče
giorgio287
4. ledna 2024 • 13:41
Brilantní rozbor chování amerických socanů, kteří si drze říkají demokraté. Soudružka Jourová z nich musí mít radost.

Škoda, že Ukrajinec Fištejn stejně logicky nehodnotí události u něj doma, které donutily Rusa k vojenskému zásahu. Ale chápu, že přiznat vinu banderovských obdivovatelů Ukrajinců se mu moc nechce.
Jindřich Mitter
4. ledna 2024 • 14:31
Pan Fištejn události na Ukrajině hodnotí stejně brilantně jako vždy. Jen vám se ta pravda moc nelíbí. Rusáky tak někdo nutil k vojenské agresi. Pomátl ses na rozumu? Jsi ruskej šváb jak vyšitej.
Richard Šebesta
4. ledna 2024 • 14:41
@Jindřich Mitter A ty zase pronatovský šváb. Amíci věděli dlouho dopředu,že Rus chce zaútočit, proč tedy nenabídli Rusům a Ukrajincům jednání o neutralitě ? Tedy to co chtěl Putin.Určitě bylo lepší jednat třeba 2 roky než 2 roky válčit. Když je dobrá vůle k dohodě se dá vždy dojít. V Mnichově 1938 se chtěli USA,VB a Francie vyhnout válce za každou cenu v roce 2022 si ji zase za každou cenu přáli. Proč asi, chtěli Rusko srazit na kolena. Výsledek ? Dva roky se válčí statisíce mrtvých miliardové škody a celá EU vzhůru nohama a konec války v nedohlednu. Co ty na to chytrá hlavo. Jak dlouho se bude ještě válčit rok,dva,tři nebo do skonání světa ?
Jindřich Mitter
4. ledna 2024 • 14:46
@Richard Šebesta Putinovi můžeme nabídnout akorát tak pytel na mrtvoly v jeho trpasličí velikosti. Rusko se srazí na kolena samo. A neutralita? Nesmysl. Dnes si každý musí vybrat kde stojí. A co je Rusákům do toho, že Ukrajina chce do NATO? Ten blb Putin svou politikou dotlačil do NATO i Švédsko a Finsko, no uznejte, není to pitomec?
Hulin No More
4. ledna 2024 • 16:02
@Richard Šebesta dobře se bavím, jak už 35 let trpíš odklonem od Bažiny
giorgio287
4. ledna 2024 • 14:56
@Jindřich Mitter
Za prvé mi netykej. Husy jsme spolu nepásli.

Za druhé. Zjisti si informace, pak budeš vědět. Ovšem na ČT nebo Seznamu to moc nepůjde.

Pak nebudeš blekotat nesmysly o ruských švábech. Banderovský švábe.
Jindřich Mitter
4. ledna 2024 • 15:07
@giorgio287 Hele ty Putinovská onuce, jsme na Reflexu. To víš ty jedeš Sputnik nebo RT, takže máš slušně vymleto. A tykat ti klidně budu, ani nevím co jsi zač jsi schovaný za nickem, a právem, máš se za co stydět.
lennon
4. ledna 2024 • 16:16
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
4. ledna 2024 • 17:18
@giorgio287 Oni tihle proameričti a pronatovšti šmejdi co si hraji na demokraty nemají slušnost v sobě . Chování řeznického psa a platí to o každém z nich.
Orpas Anakt
5. ledna 2024 • 11:41
@giorgio287 Putinovské svoloči je nutno tykat.
Hulin No More
4. ledna 2024 • 16:04
@Jindřich Mitter dobře nakládáš těm ruským sviním
Jindřich Mitter
4. ledna 2024 • 16:07
@Hulin No More Nevím, moc mě to netěší, že máme u nás tolik lidí, kteří fandí Rusákům. Je to smutné s takovými lidmi se mi v jednom státě nežije dobře. Jiný politický názor snesu (kromě komunistů) i Babišovce chápu, ale podpora Ruska je za hranou.
Hulin No More
4. ledna 2024 • 16:29
@Jindřich Mitter nemáme. Pořád ty samý figurky. barbora mercury na X je má zmapovaný všechny. Jen jsou víc uřvaný.
Hulin No More
4. ledna 2024 • 16:05
@giorgio287 skvěle hulíne; třeba si teď vzpomene na to, jak chtěl trump po Zelenským, aby dal Donbas rusku, a probere se