Komentáře

Zpět na článek

Barbora Urbanová: Redefinice znásilnění pomůže obětem. Tři traumatické příklady, proč to tak je

17 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. dubna 2024 • 16:10
Měli bychom se vrátit ke zvyklosti našich předků. To se zabil mamut, večer se na ohni opekl a muž potom zatáhl nějakou ženu do jeskyně a tam se pomilovali. Muž byl spokojen, že lov se vydařil, že se dobře najedl a dobře pomiloval. Žena byla spokojená, že je o ní stále zájem a všude vládla pohoda......... a potom vznikla EU, spojily se ženy o které zájem nebyl a výsledek je tady 🙄
Hulin No More
10. dubna 2024 • 17:42
@RASPUTIN v tom případě musíš Ukrajinky přímo milovat...
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. dubna 2024 • 18:08
@Hulin No More ...Jak jinak ferdo, než přímo ?😀
Hulin No More
10. dubna 2024 • 18:40
@RASPUTIN správně kluku, jsi můj člověk
Not like Somebody
10. dubna 2024 • 18:11
@RASPUTIN Problém je Ferdo, že narozdíl od tebe byla většina lidí vychována k jiným hodnotám 🤷🏻‍♂️ takže tahání ženských do jeskyně za účelem sexu pro ně nebude lepší alternativa 😎
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. dubna 2024 • 18:33
@Not like Somebody ......Ach jo, zapomeň na to ferdo.
Not like Somebody
10. dubna 2024 • 18:40
@RASPUTIN rád, ostatně jako na všechno co tu píšeš 😝
Avatar - našinec}
našinec
10. dubna 2024 • 15:48
A čemu v uvedených případech redefinice zákona pomůže? Trestné činy to byly a soudkyně uložily tresty pod spodní hranicí. Za to ale zákon nemůže.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. prosince 2023 • 16:37
Možná by bylo dobré připomenout, že ta žena sedí ve správní radě společnosti vyrábějící nafukovací panny.
Pavel Maleček
21. prosince 2023 • 06:45
Klasická to ukázka manipulace společnosti přes jako dobro, ovšem zákonitě směřující k úpadku, rozvratu a krvavé totalitě. Tak oblíbené současnými socialisity s jejich neomarx-progres ideologií. Využít pár otřesných případů k tomu, aby společnosti vnutili normy, které ji v prospěch jejich moci rozloží.

Co se v reálu odehraje - jakýkoliv byť i pokus o sexuální kontakt se stane rizikem, který populaci prostě přivedek tomu, že se přestane množit. Což neomarx-progres socialisté, jejichž jsou tyto dobroženy užitečnými idioty, zneužijí k prosazení návozu "pracovní síly". Která si však přiveze jiné "kulturní" vzorce chování, která zákonitě vyvolají krvavý střet.

V němž zákonitě vyhraje ta agresivnější "kultura". V případě toho prý vyspělejšího západu Evropy to už jednoznačně bude islám. Vč. jeho pohledu na ženu coby hodnotově méně než pár ovcí, v lepším případě velbloud. Pak nejen pro tyto dobroženy bude pozdě "bílé" muže na pomoc volat, nad svou blbostí kvílet a rvát si vlasy.

Zvláště když "bílý", křesťanstvím a demokracií vycepovaný muž přijde na to, že islámský pohled na ženy mu přináší mnoho výhod. Nejen z pohledu pro ženu s ním povinného sexu. Zbaví se i ječením vyžadovaných domácích prací, péče o vřeštící potomky, či kolektiv rozkládajícího ženského drbání. A toho času na všemožné koníčky.

Jo jo děvčata na pěkný malér si zaděláváte.
Not like Somebody
21. prosince 2023 • 00:16
Hlavní motivací paní Urbanové je její nenávist vůči chlapům, nikoliv ochrana žen 🫣

Tímhle absurdním opatřením zachráníme možná tři kontroverzní případy sexuálního zneužití ročně ale zároveň pošleme několik tisíc žen do osamění 👏 sex se stává tancem na bedně střelného prachu 😵‍💫 kdo bych chtěl skončit ve vězení z titulu zhrzené ženské 🫣 nejbezpečnější definice souhlasu k sexu je prostitutka, ta jediná má souhlas napsaný v životopise 🫠
Hulin No More
21. prosince 2023 • 06:05
@Not like Somebody Urbanovou miluju - sex je nejlepší nebezpečný. Ona to myslí dobře a dopadlo to přesně naopak v náš prospěch. Bohužel se budu muset ženit, abych v tom krimu fakt neskončil.
Not like Somebody
21. prosince 2023 • 09:42
@Hulin No More k tomu svatba spíš napomůže, maželka není automatický souhlas k sexu ale automatická povinnost ano 😜
Hulin No More
21. prosince 2023 • 11:05
@Not like Somebody Tušil jsem to... Ale je doktorka, čím mě nadopuje, takový to bude mít. Bohužel nemám jinou možnost - má písemný důkazy a zkorumpovaný svědkyně. Ženský jsou chytrý jak opice.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. prosince 2023 • 20:43
Já bych doporučoval návrat k chování našich předků nezdeformovaném demokracií. To se chytil mamut do jámy, večer se upekl a všichni se u ohně najedli. Potom muž, pokud měl chuť, zatáhl nějakou ženu do jeskyně a tam se pomilovali. A oba byli spokojeni, muž že lov se podařil , maso bylo dobré a milování také a žena byla spokojená, že je o ní ještě zájem. A všude vládla pohoda.
Richard Šebesta
20. prosince 2023 • 22:12
@RASPUTIN Zajímavý názor. Ale časy se mění a někdy dost radikálně. Kde jsou ty časy,kdy armáda byla výhradně mužská záležitost ? Dnes je ministryni ženská a je to hned poznat. Návrat k tomu co bylo se už těžko vrátí. Dnes je normální pomalu a progresivci na tom pracují velmi aktivně ,když má dítě doma dvě matky , proč ne je to sice absurdní ale jdeme s dobou a co bylo včera absurditou je dnes realitou !
Miroslav Hraběta
21. prosince 2023 • 01:15
@Richard Šebesta Že ti, Šebesta, chybí společné sprchy se soudruhy ve zbrani?? 😃😃