Prostor X

Zpět na článek

Nacher: Populismus je jen nálepka, ANO je středopravice se sociálním akcentem

29 komentářů

Not like Somebody
10. prosince 2023 • 22:01
Dnešní politické strany jsou ekonomické projekty s cílem vydělat peníze 😎 mají k tomu různé filozofie, různé postupy a v naplnění svého cíle jsou různě úspěšné 😜

V době mediálně ovládané populace je populismus nezbytný prvek na cestě k úspěchu 🫠 bez něj to nemůže fungovat
Saša Krach
10. prosince 2023 • 15:59
Prostě a jasné..Tato vláda šla do voleb,,,,a použila ty nejhorší formy populismu...Někdo říká že brutálně lhala...
A dle .nar..Hulína to je normální,,,ale pokud je reč o Babišovi tak Hulín ho označí za populistu...
Je ten Hulda normální....nebo je to...🐂
viktor viktor
10. prosince 2023 • 19:17
@Saša Krach … B je správně.
Hulin No More
10. prosince 2023 • 23:41
@Saša Krach zase zkoušíte myslet, vy dva rudí ko koti?
hynek hynek
10. prosince 2023 • 13:09
Pokud je populismus to, že vědomě slibuji něco co nemůžu, nebo nechci splnit, je jevetsi populista Peťa Nutella, pak dlouho nic a pak všichni ostatní.
Saša Krach
10. prosince 2023 • 16:01
@hynek hynek Souhlas...a důkazů je mnoho...
PUPAK02
10. prosince 2023 • 12:39
ANO je křoví pro Babišovy legální zlodějiny. V ANO není nikdo, kdo by nebyl stejná kur-va jako Babiš. To není hnutí, ale skládka odpadu.
Saša Krach
10. prosince 2023 • 12:47
@PUPAK02 Tady nejsou blbci....jak si asi před­stavu­ješ.­...je­den ovšem přibyl..😂😂😂😂😂😝
Hulin No More
10. prosince 2023 • 13:10
@Saša Krach potřebuješ štempl na to, že nemáš díky ziskům bureše co žrát? připadá ti to chytrý?
hynek hynek
10. prosince 2023 • 13:04
@PUPAK02 pokud je zlodejina trestný cin/přestupek, je tvoje pitomé slovní spojení po pravni strance oxymorón. Zlodejina to je jen v tvoji nutellou pomazané palici.
Saša Krach
10. prosince 2023 • 11:54
A na konec...Je mi s prominutím u prd.le jaká mi vláda vládne....Ovšem pokud vládne dobře..Každá poli­tika­...le­vico­vá..­.pra­vico­vá..
Pokud je dobře dělaná....hurá...
Ale pokud je dělaná špatně....Pryč s nimi...😜
Hulin No More
10. prosince 2023 • 13:18
@Saša Krach proto taky šel bureš do haj.lu. o čem tady pořád meleš?
Saša Krach
10. prosince 2023 • 11:38
Pokud se vládě nedaří a ono se jí opravdu nedaří...Pak je dobré udělat změnu...
Jak ve sportu...pokud je prokazatelný výkon sportovce za hranicí limitu hledá se lepší....a nečeká se na zázrak...
Je zajímavé že tomuto fandové toho či onoho sportu rozumí...
Ovšem v politice jsou ,,,,slušně řečeno ,,,Janci,,,,
Asi proto že si nepřiznají
svou chybu....a čekají na zázrak....Drahý zázrak...😂
Richard Šebesta
10. prosince 2023 • 11:42
@Saša Krach V podstatě souhlasím.Je to tak.
Saša Krach
10. prosince 2023 • 11:47
@Richard Šebesta Ale musíme si přiznat...I kdyby 100 odborníků v TV říkalo...Tato vláda to dělá špatně,,,a říkají to ..Neodstoupí. 😂
Richard Šebesta
10. prosince 2023 • 13:10
@Saša Krach IGEN ! tedy česky, ano,souhlas
Ales Chocholousek
10. prosince 2023 • 11:31
ANO je na levo u KSCM a populius level SPD. Je to organizace zalozena a slouzici jedinemu ucelu a to ohybanim vseho ku prospechu majitele. Stredova strana je v CR snad jen ODS a TOP 0,9. Pravicovou stranu v CR nemame
Saša Krach
10. prosince 2023 • 11:40
@Ales Chocholousek No přiznej si...špatně jsem volil a byl vedle...😂😂😂😂
Richard Šebesta
10. prosince 2023 • 11:30
ANO tedy jinými slovy Akce Nespokojeného Oligarchy je strana nebo hnutí jak kdo chce onoho Oligarchy,který ANO řídí svými drektivními příkazy o nichž se nediskutuje . Kdo by snad měl podobné tendence tedy s něčím nesouhlasit tak dříve nebo později ANO musí opustit.Příkladů z minula je dost(L­oren­cová,­Pilný a cela řada dalších). Je to především a poslanec Nacher to ví, strana Burešova.
Bureš-Babiš vstoupil do politiky s líbivými hesly z nichž skoro nic nesplnil,nicméně udělal chytrou politiku začal přidávat důchodcům tedy nejpočetnější grupě voličů ( je jich okolo 2,5 miliónů) a uzavřel nepsanou dohodu. Já vám každý rok přilepším a vy mně necháte krást a dělat mé obchody jež potřebuji. Mnoho voličů na to skočilo a Bureše volilo a volit bude dál.To že Bureš krade a že byl agent Stb tyto voliče netrápí. Vždyť odesmani kradli taky tak vo co gou ? Otázka je je co se stane pokud bude Bureš odsouzen ? Nemá jen soud u nás ale možná i proces ve Francii. Měl by z politiky odejít. Co se pak stane s ANO ? Co myslíš poslanče Nachere ?Věčně nebude Bureš předsedou svého ANO.
Saša Krach
10. prosince 2023 • 11:43
@Richard Šebesta Dlouhé a stále stejné od tebe ...Nech tam tuto vládu odborníků....a ta ti pošle tučný účet ...😂
Richard Šebesta
10. prosince 2023 • 13:13
@Saša Krach Sašo ty jsi mimo. Bureš je zlo a tahle vláda taky. Bureš je falešný jako komunista,kterým dlouho byl a v duši stále je . Komunista,lže,dělá podrazy,krade ! Tedy přesně to co dělá Bureš.
Avatar - denisz}
denisz
10. prosince 2023 • 11:49
@Richard Šebesta . . . Hnuti ANO a Babiše volí normální průměrný občan, co už má jisté životní zkušenosti, chce svět normální, nevyhrocený. Spíše z venkova kde se musí žít v dobrých vztazích, pracuje rukama, je šetřivý. Nenalhává si, že je výjimečný, že má jediný správný názor, ani nepodléhá hysterii a pro svoji stranu nepřesvědčuje. Je praktický, dělný, spíše spoléhá na zdravý selský rozum, není o něm moc slyšet, to projeví ve volbách. Uznává svobodné volby, než nátlakové akce. Je spíš starší s maturitou. Hnutí ANO je silné (33%) právě tím, že dokáže oslovit tyto obyčejné lidi, které jiné strany zatracují. Preferují politika pracovitého věcného odborníka, co se nevyžívá ve vzletných proslovech, co v životě už něco dokázal, co je nejen dobrý hospodář, ale má odvahu a navíc schopnosti věci pojmenovat a dávat do pořádku. Byla to výzva pro Babiše.
Richard Šebesta
10. prosince 2023 • 13:28
@denisz Chlape vy se pletete. Už mám důchodový věk,čili něco už jsem zažil.Bureš je cokoli jen to co oněm píšete. K mnoha věcem po převratu , proto že jako bývalý estebák měl k mnohém přístup se dostal přes známosti. Když byla u moci ODS jezdil Klausovi na narozky a korumpoval odesmany aby mu něco přihráli a měl u nich výhody. Když byla u moci soc.dem. dělal totéž. Nejlepší je když teď na ODS nadává jak to tu rozkradli ale že z toho těžil taky to neřekne.Voliči ANO až Bureš skončí s politikou pošlou ANO k vodě.Do ANO mimochodem nalezli sami zkrachovali politici viz. Jouro­vá,Vil­dumet­zová,­Nacher oba bývali odesmani a tak bych mohl pokračovat.Bureš nepotřebuje kvalitní politiky ale korytáře co jdou po dobrém bidlu a odkývou mu všechno,včetně jeho lumpáren.
Avatar - denisz}
denisz
10. prosince 2023 • 11:28
Zajímavé je to, že ti, co nazývají věci pravými jmény jsou vždy označování jako "populisté". Latinské "Populus", je odvozeno od lid. Takže oni vlastně vyjadřují názor té tzv. mlčící většiny. Někdy se to ale nehodí různým ideovým pseudopolitikům.
Richard Šebesta
10. prosince 2023 • 11:32
@denisz souhlasím. Hlavně dnešní vláda tak nálepkuje kdekoho.
Martin Janouch
10. prosince 2023 • 11:16
Pan Nacher je velký vtipálek. Už dlouho jsem se tak nepobavil
eva27
10. prosince 2023 • 10:58
Udavačův služebníček zase lže, ostatně jako každý z ANO.
Avatar - denisz}
denisz
10. prosince 2023 • 11:32
@eva27 . . .Na Nacherovi si nejvíce cením jeho hájení těch nejobyčejnějších běžných občanů před šibaly všeho druhu. Svůj boj proti lichvářských a exekutorských šmejdům dotáhl až ke změně zákonů ve Sněmovně. Takovou empatii k občanům u dnešních vládnoucích politiku moc nevidím. Naopak se podvedeným nešťastníkům vysmívají, že si za to mohou sami svoji hlouposti. Klamavé praktiky by měly být trestné.
eva27
10. prosince 2023 • 11:43
@denisz A protože je to takový charakter, tak te'd dělá poskoka jednomu z největších šmejdů, ne-li největšímu šmejdovi, který v téhle zemi naneštěstí je. Jo, tomu říkám empatie. "Takovou empatii k občanům u dnešních vládnoucích politiku moc nevidím. Naopak se podvedeným nešťastníkům vysmívají, že si za to mohou sami svoji hlouposti. Klamavé praktiky by měly být trestné." Lžete.