Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Hamás je zlo, které musí být pojmenováno. I málo světla může rozehnat hodně tmy

5 komentářů

Pavel Maleček
10. prosince 2023 • 06:38
Hm, tak Havlík by rád pojmenovával. A co pojmenovat i to, co za tíhmle ohýbáním hřbetu před hrůznou podstatou islámu stojí - tedy Západ, ten prý vyspělejší ovládající neomarx-progres ideoloie. S jejím upřednosňováním, byť destrukčně až zrůdně se chovajících menšin a s multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím.

Jasně směřující k destrukci demokracie a nastolení jen prázdnou demoskořápkou kryté neosocialistické totality. Která je s islámem jedna ruka. To za fikaného pokřiku, že jde o vylepšování - liberelazaci té staré, prý všemi špatnostmi prolezlé obyčené demokracie.

Tohle nahlas říct, se však jinak ukřičený a na poplach bubnující moralist Havlík bojí. Moc dobře ví, jak by ve své, neomarx-progresem prolezlé bublině dopadl ... prostě prachobyčejný, rádoby morál inteketuální kecal.
Marie Ziani
8. prosince 2023 • 15:59
Vypousteni balonku za rukojmi Hamasu.To uz je hodne dlouho zakazano vsude tak jako plasticke tasky atd.Ale v IzraelI se muze vsechno.I bombardovani a tim mnohonasobne zvysovani % CO 2 ,ktere v tomto roce prekrocilo rekord od doby,kdy se meri.
SlavayZ
8. prosince 2023 • 17:16
@Marie Ziani Napište jasně že podporujete Hamás a jejich vraždění !
Marie Ziani
8. prosince 2023 • 18:02
@SlavayZ ,HAMAS= ZLO
TO MAM PODPOROVAT?????Jak? .
Avatar - Pavel Mikel}
Pavel Mikel
8. prosince 2023 • 14:51
👏🏻👏🏻👏🏻✍🏻 Ať žije Izrael 🕍🕎✡️🔯🇮🇱❤️‍🔥✌🏻🫶🏻