Divoký kačer

Zpět na článek

Středula ukradl učitelům stávku. „Nesmysl! Já jsem stávka! Já jsem spravedlnost!“ hřímá Středula

4 komentářů

Jiří Bubeníček
9. prosince 2023 • 11:58
Ju, Stredulo ty seš už od 25 let stávka reprezentant dělniků ,tomu může věřit jen moula! Ale dobré živobití ta Stavka!
Tom Vin
9. prosince 2023 • 08:22
Centrula
Lesak Radek
9. prosince 2023 • 08:05
Je to liška mazaná jde mu o osobní blaho kouká mu to z očí. Odbory učitelé lékaře jen využívá, měli by ho sesadit ať jde makat rukama komouš.
Pavel Maleček
9. prosince 2023 • 07:05
No ... prý "fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně". Když ony se až na ty Středulovy třepící se nehty dějí. Ze Středuly totiž až bučí, že mu nejde o dobro řadových zaměstnanců, natož doktorů či učitelů, ale jen o jeho osobní moc. Když si k tomu přidáte jeho neúspěšnou prezidentskou kandidaturou zahořklé ego, máte tu despotu, pro něhož je prý vládou oškubávaný lid ne cílem, ale prostředkem k moci.

A tak hnám ne touhou pomoci, ale po moci, chladnokrevně zneužije čehokoliv a kohokoliv, jen aby se do vrchních pater moci vyškrábal. Když k tomu zneužívá politizaci odborů, což je s demokracií neslučitelné.

Ale slučitelné a to velmi, je to s tzv. demokracií liberální, což není nic jiného než socialistická totalita, jen prázdnými demomechanismy a kecy maskovaná. V níž jsou odbory (s mocí zkorumpovanými bossy) součástí totalitního vládnutí.

A přesně k tomuto Středula dosti průhledně směřuje. Obklopen z jedné strany ze státního tyjícím politickým "byznysmenem" Babišem, z druhé strany socialisty, ty komoušské nevyjímaje. Čímž nám tu vzniká struktura - svazek - italsky fasces - globálně korporát, která se proto fašismem, čili korporátním socialismem nazývá.