Rozhovory

Zpět na článek

Cyril Höschl: Měřidlo našich životů máme namalované na gumě od trenýrek

12 komentářů

TCerny
P. Jana Bendova poklada vysoce sofistikovane rhetorickou otazku :"Ruští okupanti se jako zlí snad nenarodili, přinejmenším jako děti byli stejní lidé jako já, vy".
Ja bych analogicky opetoval : "ani my Cesi jsme se jako vysoce nadprumerni zlodeji nenarodili".
P. Höschl sdeluje , ze " mel z nasi p. Merkel strach".
Ja jsem promocne o 8 let starsi nez p. Höschl (ja promoval na FVLKU v r. 66, p.Höschl v r. 74, ja slozil 1.atestaci z chirurgie v r. 69, p.Höschl z psychiatrie az v r. 77 , ale p. Merkel, ktera byla zvolena nasi kanclerkou 4x za sebou dohromady 16 let jako nikdo jiny jsem nesmirne obdivoval a od r. 15 kdy k nam vpustila uprchliky z Budapestskeho nadrazi jsem vzdy volil ji a jeji stranu, neb jsem pred 50 lety byl take uprchlik.
P.Höschl mel strach z islamisticke Francie , Britanie ci i naseho Nemecka kde mame 5 mil.muslimu a pres 2000 mesit.
Na rozdil od p. Höschla si vsak nemyslim, ze krestanstvi by bylo ve sve historii humanejsi nez jsou dnesni muslimove pri bestialnim sireni krestanske viry ve stredoveku a vyrvavani pochvy s delohou klestemi kvuli podezreni na bezverectvi a carodejnictvi jako to autor ukazoval treba ve Filmu Emmanuella.
Mne osobne muze byt jak nejaky jezis na ktereho veri 2 miliardy lidi z 8 miliard obyvatel nasi planety , tak nejaky Allah na ktereho veri dalsi 2 miliardy ci nejaky Budha s 3 miliardami priznivcu zcela ukraden
S Israelem vsak sympatisuji kvuli tomu , co jim bezprecedentne udelaly nemecke nacisticke bestie i presto ze srovnali predevcirem se zemi nemocnici v Gaze se vsemi pacienty a lekari neb mel podezreni , ze se tam skryvaji hamas.
A navic hlasoval Israel spolu s USA proti posledni resoluci OSN oznacujici Rusko coby agresora , coz je mi velmi sympaticke .
Mych 82 let mam mozna take namalovano na gume od trenyrek jako p. Höschl svoje pensum.
Requiescam in pace et de mortuis nihil nisi bene !
Alois Rudý
A jaký bude asi výsledek našeho pobytu v kleci EU ?😎
Uživatel_5930928
@ rudy Ofcoff 🤣 tobě by už pan Cyril Höschl rozhodně nepomohl🤣pomohla by ti léčba prigožinovým kladívkem 🤣 russácka ofco 🤣👍
Alois Rudý
@Uživatel_5930928 ....Rady od tebe, potomka ofčí babičky a stepního Ukrajince si velmi vážím a děkuji za ně.🐶
Uživatel_5930928
@ rudy Ofcoff 🤣 díky že používáš můj slogan který platí na tebe ofčí Odkolku 🤣👍
Alois Rudý
@Alois Rudý ..Jaký tvůj slogan, to je můj slogan, ty ofčí šprcko naplněná stepním ukrajincem. Ale můžeš jej používat, tedy ten slogan, tu šprcku vem novou. Sláva Ukrajině, sláva míru navrhovaném USA.😎
Uživatel_5930928
@ mydlič ofcí rasputler end russácká ofca 🤣=rudy Ofcoff 🤣👍
Ivo Hájíček
@Alois Rudý Vy budete opravdu ve skutečnosti hrozně nešťastný člověk co má potřebu jen prudit a ještě si o sobě myslíte, že jste u toho bůhví jak vtipný.
Alois Rudý
@Ivo Hájíček ... Nemohu za to, že určitou skupinu dezolátů rozdělujících republiku pravda a moje velká a stabilní vtipnost prudí. Ostatně nemohu za řadu dalších věcí, ale o tom jindy.😉
Jindřich Mayer
Tesat do kamene!!!!
Alois Rudý
@Jindřich Mayer ..dík😎
Hulin No More
Fakt? Prachy má dnes kde kdo. Na ty utáhneš max. samoživitelky nebo holky z chudých rodin. Dej jim je moc rychle a do týdne máš stejně parohy jak prase. Skutečné hvězdy jdou za tebou.
Můžu vůbec takhle psát na tomhle queer-friendly webu? Nemám to raději přepsat do ričbič team jazyka?