Blondýna v Arábii

Zpět na článek

Ostrov ožralů. Když jde blondýna na brunch, je z toho opice za všechny prachy

7 komentářů

tomáš sedláček
28. listopadu 2023 • 20:14
Já naopak čtu postřehy z arabského světa této bláznivé učitelky moc rád. Má výborný smysl pro humor a dovede si udělat legraci i sama ze sebe. Její nekorektní fejetony mě vždycky pobaví. Díky za ně!
Jindřich Mitter
28. listopadu 2023 • 22:57
@tomáš sedláček Každý máme jiný vkus. Je to jen o penězích, nakupování, alkoholu, oblečení, soustředí se na povrchní věci především vzhled. A moc vtipné mi to nepřipadá. Ani manžel Hovňous to nedal a zvedl kotvy. Ale chápu, že si to svoje čtenáře najde. Já to čtu pravidelně, zajímá mě, zda se to zlepší, či zda tam najdu něco zajímavého. Jediné co stálo za to byly její postřehy za školy. Jak se tam chovají žáci, rodiče... To bylo poučné.
pupak
29. listopadu 2023 • 01:09
@Jindřich Mitter - Postřehy ze školy měla ve svých sloupcích často a také to bylo velmi zábavné.
Mně baví číst každý její článek, samozřejmě chápu, že její stylizace do "Blbé blondýny" nemusí sednout každému.
Jindřich Mitter
29. listopadu 2023 • 01:12
@Holy James Ano každý máme jiný vkus. Svoje fanoušky si najde. Mě přijde, že ta blbá blondýna není stylizace, ale smutná skutečnost.
Hulin No More
29. listopadu 2023 • 06:35
@tomáš sedláček je skvělá. a to nemám nic proti ku.vám z východu. nic, vůbec nic, nic, nic.
Jindřich Mitter
28. listopadu 2023 • 17:00
To je tedy úroveň. Jen přemýšlet jak se někde levně ožrat a najíst s učitelskou slevou, používat výrazy jako kur.. z východního bloku... Jestli tohle je pro někoho zábava, tak je mi ho dost líto. Ta exkurze do duševního světa této paní je hrůzyplný zážitek. A tohle má učit děti? Naštěstí je v Emirátech, tam moc škody nenadělá. Řekl bych, že madam je alkoholička.
reproman
28. listopadu 2023 • 17:48
@Jindřich Mitter Co to žvaníte?