Komentáře

Zpět na článek

Krajní pravice na vzestupu. Platinový populista Wilders může být nizozemským premiérem

9 komentářů

viktor viktor
1. prosince 2023 • 11:01
Adolf Nutella se vrací z úkrytu v kravíně do prasečáku. Tam si bude za 300 000 KČ/ měs. chrochtat a vesele lhát . K tomu dotovaný Barmský “ spolek “ … Baron Prášil mu může závidět.
giorgio287
1. prosince 2023 • 10:12
Normálně uvažující politik, preferující vlastní obyvatelstvo před muslimskými teroristy a chtějící je chránit před idiotskými nápady eurověrchušky je extrémní pravice.

Bolševický rozvědčík, strašící na pražském hradě je nástupce Havla.

Skutky zelený komouš Fiala je pravičák hubou.

Atd, atd.

Shakespeare měl pravdu: "Vymknuta ze svých kloubů, doba šílí."
Richard Šebesta
1. prosince 2023 • 10:38
@giorgio287 Velmi trefně napsáno a jen dodám naše vláda a někteří pisálci v celé EU překonávají ve lhaní a propagandě komunistické falzifikátory a to už je co říct.
Bořivoj Zelený
1. prosince 2023 • 17:45
@giorgio287 Wilders sice vyhrál, ale získal pouze něco přes 23% hlasů, to je pořád málo! Člověk by očekával, že po velkých problémech s muslimy a naštvanosti původních obyvatel, politici tipu Wilderse, LePen, AfD ap. budou získávat ve volbách hodně přes 50% hlasů. A nezískávají. Proč?
Richard Šebesta
1. prosince 2023 • 18:56
@Bořivoj Zelený Protože jsou hloupí a navíc jsou ohlupování lživou
"komunistickou " propagandou EUROHUJERU !!!
Leos Paclik
2. prosince 2023 • 11:08
@giorgio287
Velký souhlas a úplně super je označeni proti evropský. Hrozně by mě zajimalo co to znamená jako ze nám Wilders vyhlásí válku?😆
Už nemůžu ty prolhané EU progresivisti ani citit...
Pavel Maleček
1. prosince 2023 • 09:01
Ukázkové matení politických pojmů, po II. sv. zavedené levičáky k zakrytí jejich nedemokratické, totalitní podstaty. Když kromě komunismu i další krvavé pukavce ze socialistického hnízda, tedy nacismus a fašismus označili za pravicové. A protože z nacismu - nacionálního socialismu ten socialismus moc bučí, rozhodli, že se v Evropě nebojovalo proti nacismu, ale prý proti též pravicovému fašismu - viz náš Svaz protifašistických bojovníků.

Tuplem se do matení pojmů pustili neosocialisté z frankfurtské školy, které Hitler čující jejich rozkladně demokratický kapitál nevyvraždil, ale jen na demokratický západ vypudil. Usadili se v USA a se zneužitím aureoly protihitlerovských bojovníků, na což jim USA demokraté (zvláště univerzitní prý intelektuálové) jak slepice na flus skočili, začali svou demokracii destruující práci.
Když poučeni nezdary se zneužitím třídní revolučnosti dělnictva, vsadili na pomalý rozklad demokracie přes nafrněnost intelektuálů (pochod institucemi). To s tím, že prý viníkem za vše špatné, čím si západ prošel, je ta stará obyčejná demokracie. Kterou je proto nutné vylepšit - liberalizovat, hlavně přes potlačení vlivu rodiny, národa či víry a pak zastavení prý utlačování a zneužívání všemožných menšin. Což bylo ještě opentleno bojem s ničením prostředí a klimatu. Čímž vznikla neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBt či eko-klima povinným sebemrskačstvím.

No a tohle rozkládání demokracie jako jejím vylepšováním - liberalizací samozřejmě vyžaduje rozbití základních pojmů, přes které se stav společnosti popisuje. A tak se z obhájců klasické demokracie a evropské kultury - viz. Wilders stali zlí krajní a k tomu populističtí fuj pravičáci. A z těch kdo likvidují demokracii a instalují socialistickou totalitu, co jak nás historie učí zákonitě v zmaru, bídě, teroru a krvavém válčení skončí, jsou dobří pokrokoví lepšolidé. Na což zejména rádoby intelektuálové z humanitních fakult skáčou.

Čímž definici užitečných idiotů naplňují.
PUPAK02
1. prosince 2023 • 08:17
Je je přece přirozený vývoj. Kdyby lidi nebyli nevzdělaní a znali dějiny, tak by viděli, že se všechno opakuje pořád dokola. Když bezzubá demokracie v čele s impotentními politiky nechá Evropu zaplavit muslimským šmejdem. Lidi se bojí vylézt na ulici, aby je ti hodní a pracovití muslinové nepodřízli, je čas na změnu. Zákony chrání zločince, ne oběti, tak je potřeba systém změnit a tvrdou rukou ten šmejd poslat tam, odkud přišel. Země je přelidněná, tak je potřeba populaci zredukovat o pár mld, pokud nechceme dopadnout stejně jako oni. Množí se ve jménu Alláha jak kobylky a stejně se i chovají. Evropa se buď probudí , nebo zahyne. Sami zvažte, co je pro nás lepší, jestli zachránit někoho, kdo nás nenávidí, nikdy pracovat nebude a jen čeká, aby nám podříznul krk, nebo si uvědomit, že se musíme té okupaci muslimy bránit všemi prostředky, než bude pozdě.
Richard Šebesta
1. prosince 2023 • 10:39
@PUPAK02 Naprostý souhlas.