Komentáře

Zpět na článek

Stanislav Balík: Kázání v domě oběšencově aneb Kdo privatizoval demokracii?

3 komentářů

Jitka Pozarova
29. listopadu 2023 • 16:03
Babiš plácá jako vždy. Bohužel Fiala,Válek taky.Jenže umí žvanit vznešeneji,
9
Pavel Maleček
28. listopadu 2023 • 07:19
To co je na Babišovi nejhorší, je to, že mu "náš" "demokratický" systém umožnil stát se ministrem, premiérema a málem i prezidentem (v čemž mu po víc jak 30 letech od plyšáku zabránil jiný komoušský agent - byť teprve ve fázi studia). O Babišově "byznysovém" kutění, prý v rámci demokratických norem nemluvě.

Přitom průhledně jde o psychopatické, tedy strach, stud, empatii či odpovědnost za důsledky svých činů neznající individuum, pro které je demokracie jen cesta jak přes její zneužití stát do své kapsy podojit. A tak by ho skutečná funkční demokracie nekompromisně vyplivla, sotva by do ní vlezl.

Takže to že Babiš ve vrcholné politice je, není zpráva o něm, ale o bídném stavu naší demokracie ... tedy jestli tu vůbec nějaká je. Viz Masaryk - tož demokracii bychom měli, teď ještě nějaké ty demokraty.
Richard Šebesta
28. listopadu 2023 • 08:42
@Pavel Maleček Herr Maleček velmi trefně napsáno. To podepisuji a jen dodám ,že za to že tu agent Bureš i 34 let po 17.listopadu stále smrdí je vina hlavně Havlů­,Klau­sů,Krou­pů,Di­enstb­ierů Bendů, Zemanů a dalších kteří převzali vesla po komunistech. Havlova láska a pravda nezvítězila nad lži a nenávisti ale naopak totálně prohrála !!!