Divoký kačer

Zpět na článek

Čermák si spletl Polsko a Rusko. Byl zadržen, když se domáhal audience u Putina. Československo protestuje

9 komentářů

Jakub Postolka
21. listopadu 2023 • 09:56
Teď aby mu Peterková a Zítko nakoupili Indulonu.
Soňa Benešová
21. listopadu 2023 • 09:29
Putin řekl, že Varšava je ruské město přece.
Hulin No More
21. listopadu 2023 • 04:22
prý byly doby, kdy disidenty dělala intelektuální elita. dnes musíš být aspoň lehký debílek, jinak jsi bez šance.
Radim Měcháček
20. listopadu 2023 • 21:31
Čermák si dovolil moc , hrubě kritizoval vládu a tak půjde sedět , protože "máme" demokracii . Pavel Novotný veřejně snil o podřezávání českých dětí a dospělé toužil posílat do plynu a těmito články našich novinářů je vlastně pochválen , bravo a dík za ten pokrok od dob fašismu a socialismu . Pane Landsmane , jste skvělý a jdete s dobou , tak Vám přeji , abyste prorazil , za tyto články si to zasloužíte , ale ještě nemáte článek o tom , jak jsme sprostě vyhnali německé fašisty a ono to půjde .
Daniel Kovářík
21. listopadu 2023 • 06:43
@Radim Měcháček odkopání na první dobrou, hezké ruské notičky... Akorát pořád ta zásadní historická chyba v textu tak nádherně označí odkud vítr fouká, ale to asi těm co rozumem obdaření nejsou natož znalostmi nedojde nikdy... O těch dalších lžích nemluvě, vtipné se takhle odkopat pod satirou...
Radim Měcháček
21. listopadu 2023 • 12:28
@Daniel Kovářík Nepotřebuji Rusáky , abych věděl , která bije a nepotřebuju ani masáž dnešních medií , Novotný se zachoval jako fašista a vy to schvalujete . A že je to satira ? Jenomže ona od pana Landsmana je ta satira jen podbízivá režimu , nikoli pravdě a lásce .A jestli i vám se líbí názor , že je potřeba Čechy a jejich děti podřezávat , tak jste stejný fašista , jako ten magor Novotný , ale na vás pan Landsman určitě satiru nenapíše , protože je také zpitomělý z té dnešní fašistické propagandy .Vidím , že vy jste opravdu "rozumem" obdařený , vy inženýre , tak chabé argumenty používají primitivové , protože na víc nemají .
Daniel Kovářík
21. listopadu 2023 • 12:52
@Radim Měcháček primárně píšu, že používáte výrazy ruské scény, včetně hrubých chyb. Což evidentně nejste schopen rozeznat a pochopit. Což není překvapivé od někoho, kdo neumí ani pochopit psaný text ani nezná dějiny a význam slov a jen křičí aby každý kolem vidle jak zbytečný život žije a jak ho to frustruje... Čímžto ztrácí jak známo naše debata smysl, pokud nechci skočit stejně, 30 vteřin určitě uběhlo...
Maughlee
21. listopadu 2023 • 07:27
@Radim Měcháček
Někdo ,,jde s dobou“. ..
Někdo je žebrák ! . ..
Někdo je ,,pochválen” . ..
Někdo by sám měl být vyhnán . ..
- ale ne ,,sprostě” . ..
stačí jen prostě . ..
byť prost on sám je ,
rozumu v hlavě . ..
Radim Měcháček
21. listopadu 2023 • 12:36
@Maughlee To už jsem někde četl , nevím jistě , je to François de La Rochefoucauld ? Měl byste používat také svůj mozek , ale to je problém což ?