Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Schvalovat právo Izraele na sebeobranu vyžaduje velké množství odvahy

20 komentářů

Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
19. listopadu 2023 • 09:19
na tom není nic odváženého, Izrael je realita a Hamáz taky.... pokud Hamáz má jediný program zničit Izrael, dohoda je nemožná.
Martin Tuhý
17. listopadu 2023 • 11:32
Doufám, že pan Fištejn nenaznačuje, že Izraelská kultura je lepší než Palestinská a proto je v pořádku a v rámci odplaty ospravedlnitelné, že Izraelci vraždí Palestince po tisících. Zrovna Židé by měli mít z hodin historie povědomí o tom, že tohle není úplně košer přístup.
viktor viktor
17. listopadu 2023 • 12:13
@Martin Tuhý Až vašim dětem uřeže někdo uši a usekne ruce, tak změníte názor, teoretiku.
Martin Tuhý
18. listopadu 2023 • 02:52
@viktor viktor Jakože díky nějakému teroristickému útoku máte teď právo vraždit tisíce Palestinců? Pokud Čech zabije Němce, můžou pak Němci (vyšší kultura než Češi) pobít v rámci odplaty třeba vaši rodinu?
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
19. listopadu 2023 • 09:21
@Martin Tuhý vražd je jen proto, že Hamáz je pytel podělaných sr..ek, kteří se schovávají za civilisty.
Radek Kocvelda
16. listopadu 2023 • 19:18
Tak ještě jednou dokument od Davida Sorensena Israel-Odhalení tajemství.
Radek Kocvelda
16. listopadu 2023 • 17:26
A hlavně nečumět na veřejnoprávní televizi ČT!
Radek Kocvelda
16. listopadu 2023 • 17:25
Doporučuji shlédnutí dokumentu od Soressena ISRAEL-Odhalené tajemství. Sláma u kravina a sláma Izrael!
Saša Krach
16. listopadu 2023 • 15:32
Tak, schvalovat právo Izraele na sebeobranu.....tak to není žádné hrdinství...Je to vládní linka.
Co je hrdinství..
Napsat ...Na západním břehu v Palestině řádí a údajně vraždí palestince militantní židé kteří bydlí v nepovolených vesnicích na území Palestiny. Fištejn to nějak neřeší....Také proč ....že...bude mlátit do klávesnice a hledat spravedlnost kuli komu...😂😂😂😂 Jen některé naše TV se zmíní......😛😛😛😛....
.
Martin Tuhý
17. listopadu 2023 • 11:34
@Saša Krach V ČR to platí zcela obráceně, kdo není fanaticky pro-izraelský, je hned za antisemitu a podporovatele teroristů, odvážný je ten, který si dovolí říci, že nedává Izraeli bianco šek.
viktor viktor
16. listopadu 2023 • 13:08
Izraelci mají PLNÉ právo na obranu i VYÚČTOVÁNÍ toho, co TERORISTICKÝ Hamás provedl ! Ty “ uvědomělé šprky neomarxistů a “ užitečných idiotů doufám Izrael nezastaví.
Martin Tuhý
17. listopadu 2023 • 11:36
@viktor viktor Jasný, když nějakej Čech zabije Němce, tak Němci mají plné právo ti pobít rodinu, viď? Musíš souhlasit, jinak bys byl za neomarxistu a to nechceš...
Pavel Maleček
16. listopadu 2023 • 10:59
Obama je to nejhorší co může dnešní západní svět zplodit. Mix socialismu a islámu drze tvrdící, že tu špatnou, vším možným zlem prolezlou starou demokracii liberalizací vylepšují. To s použitím neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním. Když cílem je socialistická totalita, která se názvem liberální demokracie maskuje.

Což je dnes na tom prý vyspělejším Západě mezi rádoby elitáři základní společenskou normou. No a z toho vyplývá i to obhajování islám palestinských zvěrstev a obviňování Izraele z páchání téhož ne-li horšího.
Richard Šebesta
16. listopadu 2023 • 11:08
@Pavel Maleček Souhlas a prohnilý odporný úpadkový západní svět. Turecko člen NATO prohlásilo Izrael za t-e-r-o-r-i-s-t-i-c-k-ý- stát. To je vrchol hraničící s Hitlerovským Německem a NATO trpí toho odporného muslimského Turka který sám terorizuje Kurdy ! To je západní pojetí demokracie ? ODPORNÉ ! Chce se mi vracet velebnosti před odpornou a pokryteckou západní morálkou !
stoduro
15. listopadu 2023 • 21:42
Izraeli je naštěstí úplně jedno co tady píšeme. OSN funguje bohužel podle poměru muslimů/Arabů a židů/Židů. Gazu bych rozdělil do sektorů jako kdysi Berlín (Izrael, Egypt, Jordánsko, Indonésie).
Uživatel_5514534
15. listopadu 2023 • 21:03
Jakou odvahu?Jefim Fištejn pouze šíří židovskou propagandu. Židi nařídí a politici ze strachu vykonají. Takže žádná odvaha ale strach z židovské pomsty. A v pomstě jsou židi důslední a mstí se až za hrob..
Richard Šebesta
16. listopadu 2023 • 09:07
@Uživatel_5514534 Uživateli jste vedle jak to jedle ! Vy máte strach z židovské pomsty ? Tak to jste v téhle republice asi jediný. Každý trochu vzdělaný člověk ví, že mstít se umí hlavně muslimáči. A oni nejen že se mstí oni vnucují druhým své názory násilím. Pokud má mít Evropa z někoho strach tak určitě z muslimů. Naštěstí jich u nás není tolik jako v západních zemích EU. Až vám podřežou dítě či rodinného příbuzného nebudete tady pindat takové BLUDY ! Táhněte k čertu !
Martin Tuhý
17. listopadu 2023 • 12:00
@Richard Šebesta Jasně no, Západ, pravidelně se angažující ve válkách v muslimských zemí nikomu své názory nevnucuje, to ti oškliví muslimové! Jinak v jedné západní zemi žiji, světe div se nikdo tady nikoho nepodřezává, až se jednou naučíte nějaký jazyk, projeďte se po Evropě, budete překvapen, v jakém hobitíně žijete.
Avatar - Pavel Mikel}
Pavel Mikel
15. listopadu 2023 • 19:53
👍Zdravím pana Fištejna a stojím za ním v jeho novinářské činnosti proti zlu zbabělosti a blbosti. Kam to až došlo na světě díky takovým politikům jaký je Obama.! Myslel jsem, že hrůzy holokaustu už jsou minulostí. Teď vidím rostoucí novou světovou Osu Zla, otřesnou slabost "Západu" díky pomýlené ideologii Obamů a jim podobným, která se odráží na neschopnosti demokratických zemí vzdorovat hrubému muslimskému násilí, mnohdy horšímu než hrůzy hitlerovských nacistických zrůd. Jedině vítězství Izraele a totální eliminaci islámského terorismu v jeho okolí může přinést více bezpečí a kvality života tomuto obdivuhodně statečnému utlačovanému národu a státu. Ať žije silný, svobodný a nekompromisní Izrael. Ať je nás víc a víc, co stojí bezvýhradně za jeho právem na sebeobranu!
Richard Šebesta
16. listopadu 2023 • 09:09
@Pavel Mikel Souhlas ale západ a NATO dělají jednu kravinu za druhou.