Komentáře

Zpět na článek

Adéla Knapová: Náctiletí aktivisté jsou hrdinové. Aneb ve třinácti proti mainstreamu

4 komentářů

Pavel Maleček
14. listopadu 2023 • 06:45
Nu ano občanská angažovanost je základem demokratické společnosti. Ovšem je-li tato občanská angažovanost, zvláště u snadno manipulovatelných mladých zneužita, tak to může demokracii zaříznoznout za ještě větších hrůz, než jsou na jatkách vidět.
A jde nejen o historické mládežnické úderky v nacismu hitlerjugend, v ruském prostoru komsomolců -svazáků, o hrůzách způsobených mladými aktivisty v Číně či Kambodži nemluvě. Tam všude se mladí společensky angažovali až hrůza. Vidíme to i dnes na tzv. vyspělejším západě, který už víceméně podlehl neosocialismu s jeho neomarx-progres ideologií útočící přes mulrikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivé ohlupování, kořeněné do extrému uváděným dobrem a rovností pro všechny či nad vlastní špatností kvílením a sebemrskačstvím.
Ostaně odtud pochází i toto mládežnické úpění nad děním na jatkách. Na to tihle mladí aktivisté nepřišli sami, to jim "někdo" přes sociální sítě či na školách nakukal. A tak se nejedná o aktivisty, ale o zmanipulované figurky ideologie, jejímž hlavním cílem je likvidace demokracie a nastolení neo socialistické totality.

Která pro ovládnutí společnosti potřebuje nad tvrdou realitou světa úpící jedince, hroutící se při každém pšouku. Společně tvořící snadno manipulovatelné "ovčí" stádo, co se tak snadno dojí, stříhá i za radostného bečení na, ve jménu ideologie válečná jatka pošle.
Jan Bedáň
14. listopadu 2023 • 05:56
Ponechme stranou emoce ohledně mladých a zaměřme se na otázku utrpení samotných zvířat. O ně se tu snad jedná především, nebo ne? Pochybuji, že mnoho komentátorů navštívilo zmíněné továrny na potravu, aby si mohlo vytvořit vlastní představu. Informací už dnes ovšem mají dost všichni, pokud si je ovšem chtějí dohledat. Samozřejmě, myslet při žvýkání grilované krkovičky na utrpení vepře by uráželo jemnocit nejednoho konzumenta, to chápu. V rámci školní praxe jsem navštívil chovy prasat, drůbežárny, jatka. Jsou to zvířecí koncentráky, jejichž zaměstnanci vesměs vykazují psychopatické znaky (logicky). Otázkou je, chceme-li ostatním živým tvorům, stejně jako nám to připadá samozřejmé u nás lidí, přiznat právo na důstojný život a smrt. Pokud ano, skutečně bychom museli mnohé změnit.
Uživatel_5670214
13. listopadu 2023 • 22:24
Jedenáctiletí vojáci v Africe jsou brutálnější zabijáci než dospělí. Děti prostě ještě nemají vyvinutý rozum a některé pojmy pro ně nemají reálný obsah. Ti třináctiletí aktivisté jsou na to dost podobně. Snadno zmanipulovatelní, chytí se první myšlenky a jdou pro ni zemřít. Mladá generace je hrobník civilizace. Jejich progresivismus vycházející jen z pouhé hlouposti už nadělal tolik škody, že prožijí peklo na Zemi, ale bude to jejich peklo.
Tomáš Kostelecký
13. listopadu 2023 • 20:09
Větší blbost jsem dlouho nečetl. Žít v emoci je hodně nebezpečné.