Komentáře

Zpět na článek

(Ne) gentlemanův pád. Feri si dlouho myslel, že je nedotknutelný. A chování jeho příznivců mu v tom nahrávalo

21 komentářů

izajic
5. května 2024 • 21:15
Hm zajímalo by mne, jak to bylo doopravdy..V každém případě se choval nepěkně.
Tomáš Kostelecký
23. dubna 2024 • 18:26
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
23. dubna 2024 • 16:30
Myslím, že by měl být vrácen do země svých předků.
Tomáš Kostelecký
23. dubna 2024 • 18:27
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Miloslav Podhola
23. dubna 2024 • 16:22
Drápal se na politickou jedničku TOP 09 a to mu stouplo do hlavy.
Byl v parlamentu exotem a to se mladým,nezkušeným, líbilo.
Ukázal jim dodatečně co v něm ve skutečnosti je.
Jediné co mu z vladnich politiků zbylo, je trvale lhaní, nyní o své nevinně.
Saša Krach
23. dubna 2024 • 15:54
Nikdo neví co v něm dřímá...A TOPka ho měla včas zastavit...
Pavel Maleček
23. dubna 2024 • 14:09
Feri je moci zpitý hajzlík, o tom žádná. Do politiky se však zapsal velmi výrazně. Ale ani ne tak sám sebou, ale těmi, kteří se díky němu k funkcím dostali, či se v nich udrželi. To byl příběh Jaroslava Kubery, který by se bez uplacení Feriho funkcí radního nestal v r. 2014 primátorem. A tím následně ani znovu senátorem a tak ani ne předsedou senátu. Ovšem byl by zas ještě dnes naživu, když jeho srdce neuneslo tlaky spojené s jeho aktivitou k Tchaj-wanu.

Stejně svými preferenčními hlasy zachránil ve volbách 2017 TOPku ve sněmovně, tím i další poslancování Schvarzenberga, Kalouska či Pekarové. Bez něj by tedy TOPka ani nebyla součástí volební koalice SPOLU, díky níž sedí Pekarová v čele sněmovny. A tak by bez Feriho možná i dál vládl Babiš.

Co se týká jeho osobního vkladu, je na jeho dnešní kauze pikantní, že ho smlelo to, co sám pomáhal u nás startovat, tedy neomarx-progresivistický (N-P) fanatismus, s jeho nejen gender, ale i LGBT, multikulti či eko-klima mocichtivým ohlupování. Který k totalitnímu socialismu směřuje, což kecy o vylepšování demokracie maskuje.
Ten i díky němu nabyl takové síly, že ohýbá nejen parlament, vládu, ale už i justici. Feri se ano choval povýšeně a majetkově zejména k ženám, na kterých si víc než sexu užíval své moci nad nimi. Ovšem v rozsahu, který by bez N-P vyhrožování až vydírání mediálním lynčem nikdy nebyl označen za trestný čin.

Stejně jako by vláda-parlament neschválily legislativu okolo "manželství pro všechny" či přeformulování znásilnění tak, že jím je už i zvědavý pohled do dámského výstřihu. A N-P je i zdrojem vzteklého jekotu poté co Senát o dva hlasy neschválil istanbulskou úmluvu. To vše a mnohé další není boj za lidská práva, ale postupné nad společností získávání moci. Které N-P fanatici chtějí totalitně vládnout.
A to je to nejhorší co Feri společnosti udělal.
Frank51482
23. dubna 2024 • 13:08
Čert vem nějakého ***a.
Avatar - epr3}
epr3
23. dubna 2024 • 12:54
Takhle končí politici, kteří byli na svých politických postech proto, aby tam někdo využíval jejich neznalosti, naivity, nebo slabošství. Feri byl spíš ten naiva, slaboši byli téměř všichni polistopadoví premiéři s vyjímkou Klause, Zemana, Paroubka a Topolánka.
S politickými trdýlky typu Špidly, Nečase, Sobotky nebo nejnověji Fialy, ti skutečně vlivní orali tak hluboko, jak chtěli a potřebovali.
lug70
23. dubna 2024 • 11:13
Ono po zavedení pozitivní diskriminace menšin a politické korektnosti si všichni ti tmavší myslí, že jsou privilegovaní a nedotknutelní a mnohdy to tak i je. Dvojí metr je praktikován velmi často. Ferri ma tu smůlu, že byl politicky aktivní a kdyby ho podrželi nebo jeho hříchy zametli pod koberec, tak to mohlo velmi poškodit jeho stranu. Udělat to samé nějaký muslimský migrant, tak se to nějak zařídilo bez humbuku.
Hulin No More
23. dubna 2024 • 10:58
V jednom filmu je: když máš úspěch máš prachy, když máš prachy máš moc, když máš moc máš ženský.

Je tu nějaká žena, které imponuje samaritán Oliver Adámek?
Tomáš Kostelecký
23. dubna 2024 • 10:44
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Richard Šebesta
23. dubna 2024 • 18:13
@Tomáš Kostelecký Zajímavá úvaha ale je to tak na západě v multi-kulti bruselské EU to je normální, že jsou poslanci z řad multi kulti. Bureš sice není multi-kulti ale je to zločinec a agent Stb.
Tomáš Kostelecký
23. dubna 2024 • 18:23
Tady, ale nejsi na Západě ani v žádné, bývalé, koloniální mocnosti.@Richard Šebesta
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
23. dubna 2024 • 10:16
Podle všeho co čtu to vypadá, že kdyby se jednalo o skromně vystupujícího, milého člověka s nevinným vzezřením, tak by byl výsledek soudního rozhodnutí opačný 🥳
Hulin No More
23. dubna 2024 • 11:01
@Pärkund Roservaal každé soudkyni by se zželelo bety nebo gammy. S takovým ubožákem by měla soucit. Jenže takový hňup by se do této situace ani nedostal.
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
23. dubna 2024 • 11:27
@Hulin No More jenže ono je to jedno co Feri ve skutečnosti je, pokud by předstíral lítost, tedy tu betu nebo gammu 😝 do vězení by nešel, takhle dostal tři roky natvrdo za to že se vysmíval absurditě výpovědí "obětí", soudu byl prostě nesympatický 😎

Je mi fuk co udělal nebo neudělal, sympatický mi taky není ale i kdyby udělal to za co byl obžalovaný, společnost tím ohrožuje o řády míň než takhle fungující soudy 👎

btw. byl to soudce, ne soudkyně 😩
Hulin No More
23. dubna 2024 • 11:48
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tomáš Kostelecký
23. dubna 2024 • 18:24
a kdyby třeba ani neměl péro a další kdyby @Pärkund Roservaal
Richard Šebesta
9. listopadu 2023 • 18:47
V kauze bývalého poslance Feriho je více nejasnosti třeba hned ta do oči bijící je-li pravda jak se choval povýšeně a arogantně a vulgárně k dívkám a navíc když se jednu pokusil znásilnit v budově sněmovny , jak to že o tom nevěděli jeho spolustraníci a hlavně i členky TOP 09 Pekárova-Adamová nebo Langšadlová a další ? Šidlo v pytli neutajíš říká jedna lidová moudrost. Vysvětluji si to tím že v TOP 09 musí být něco hodně shnilého. Ta strana měla už být dávno mimo sněmovnu. Pokud jde o soud ten podle mne udělal taky mnoho chyb už jen opět ta největší přijímat žalobu po 3 nebo dokonce 5 letech je do oči bijící nesmysl ale celkově těch rozporů ve výpovědi oněch dívek je tam mnohem víc. Taky celkově za nevhodné chování Feriho k dívkám jsou spoluodpovědní i jeho spolustraníci ale teď všichni hrají klasiku já nic já muzikant. Zejména Pekarová-Adamová by měla odstoupit z funkce předsedkyně partaje. To ale platí ve vyspělých demokraciích kde jsou politici odpovědní a platí jistá kultura ale toho se v Česku nedočkáme.
Avatar - epr3}
epr3
23. dubna 2024 • 12:48
@Richard Šebesta Markétka Pekarová-Adamová-Dvousvetrová za ním v době, kdy se to provalilo, pevně stála. Ale už nestojí a nemluví ani o něm, ani o dvou svetrech.