Online přenos

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Glosář ze Zemanovy kanceláře. Exprezident ve formě neodpověděl ani na jednu otázku

43 komentářů

viktor viktor
8. listopadu 2023 • 07:11
IQ pana prezidenta Zemana je stále vysoké a jedovaté glosy Hujera Bartkovského jsou jen slabý, jedovatý čajíček fialovského patolízala.
František Vaněk
7. listopadu 2023 • 20:46
Mladí i staří lidé nemívají dobrý úsudek, jsou nepozorni a posedlí svou subjektivní pravdou.Glosy k rozhovoru jsou objektivní.
Uživatel_161293
7. listopadu 2023 • 18:13
A tradičně výtecně zpracovaný pohled "zvenčí". Tohle lidské čuně tedy vůbec nemusím, od prvního pohledu -poslechu mi bylo jasné co je zač, ale je dobré vidět, že sebereflexe je pro tuhle kreaturu neznámý pojem.
Jeho odkaz zůstane odkazem zákeřného, sebestředného škůdce, který vyrostl na lidské hlouposti a ubohosti.
Paul Alerton
7. listopadu 2023 • 19:35
@Uživatel_161293
To je báječně přiblblý názor. Zemana jsem nevolil, ale rozhodně bych ho tak neinteligentně neurážel. Musím uznat, že jeho IQ je rozhodně! Mnohem vyšší než 107, jak ‘někdo’ o sobě s hrdostí prohlásil.
Tomáš Kostelecký
7. listopadu 2023 • 17:51
Ty jsi měl, aborte, prdět do hlíny už hodinu potom, co tě peklo vyvrhlo na planetu.
Marta
7. listopadu 2023 • 14:09
Já se, přes doporučení, na tento rozhovor podívat prostě nemohu: ta samolibost, to okouzlení sebou samým ,neuvěřitelné čechrání ega ...
Na Myloše se už nedívám a neposlouchám ho pár pěkných let, prostě na to nemám.
Kdysi jsem se svými syny bavila o tom, proč neakceptují některé ze svých spolužáků. Oba mi tehdy odpověděli: "Víš proč? Protože kecy, prdy, beďary". Nu a (jak Myloš velmi rád a často říká), tím sděleno prakticky vše. Věřím tomu, že by v jakékoli společnosti prostě byl za exota, který prezentuje všeobecně známé skutečnosti s dramatickým podtextem,
Jsem z něj prostě otrávena, znechucena a zděšena. Kochá se tím, jak zase jednou někoho ohromil. Viz polovina společnosti jsou blbci etc. Průměrně vzdělaný občan si vzpomene na Gaussovu křivku, ostatní jsou jeho moudrem (občas se před jeho moudrostí sklání i taková perla naší politiky, jakou je Vildumetzová naprosto ohromeni. Že se jedná o znalosti na gymnaziální úrovni nikomu nepřekáží. Já tímto končím. Proč? Protože na tyhle kydy už nemám náladu, nedá se nic dělat.
No a na konec: "Jsem unaven a za smrt prosím Boha, jen nevidět už, jak je bita cnost a vynášena nicka přeubohá..."
malylibor
8. listopadu 2023 • 01:01
@Marta To já se na ten rozhovor podíval. Zajímalo mne, jestli tohle individuum třeba po té, co tolik let dělalo ostudu této zemi, přeci jen vlivem nemoci, při níž málem odešlo tam, kam patří, přeci jen nezískalo alespoň trochu pokory, slušnosti, nadhledu či prostě jen obyčejné lidskosti. A nepřekvapil. Rozhovor je plný zloby, nenávisti, ješitnosti, naprosté lidské ubohosti namyšleného ješitného narcise, jenž se cítí nadřazený všemu okolo. Před tím, než jsem si to pustil, jsem se bál, že mne opět rozčílí svým hulvátstvím, ale musím říct, že mne nejen nepřekvapil, ale ani nerozčílil. Dnes už mi toto smutné individuum je zcela lhostejné a jediné co k němu snad ještě cítím, je hluboké politování a smutek nad tím, jak někdo takto ubohý mohl být zvolen do takové čestné funkce a tak dlouho škodit vlastní zemi.
viktor viktor
12. listopadu 2023 • 11:21
@malylibor Toho ubohého a směšného , co škodí zemi , myslíte jistě agenta Pávka. To je ten soudruh z Hradu. S životopisem jak V. I. Lenin. Ten co plácá hlouposti a sem tam i vojáky standardou do makoviny. Ten je ostudou země opravdu.
Petr Švehla
7. listopadu 2023 • 12:54
Zeman ještě poslední slovo neřekl. Čekám, že podpoří Rajchla ve volbách do europarlamentu. Proto si asi začal pouštět do bytu novináře. Chce si to dobře načasovat, získat pozornost a mít prostor, kde to vypustí.
Paul Alerton
7. listopadu 2023 • 19:43
@Petr Švehla
To nevím, ale myslím, že nemáte zcela pravdu. Zeman se neuvěřitelně po nemoci sebral a zatím dementní není. Určitě nás překvapí. Ale Rajchlem? Uvidíme. Zatím je celkem slušný k Pavlovi i vládě.
Avatar - simcafojtikova}
simcafojtikova
8. listopadu 2023 • 11:03
@Paul Alerton 👍👍👍👍
giorgio287
7. listopadu 2023 • 10:11
Prezidenta Zemana je třeba kritizovat za každou cenu, že, mnozí diskutující. Je totiž schopen myslet a má drze vlastní názor na spoustu věcí. A to se v dobách, kdy vládnou vlastizrádci, neodpouští.

To soudruh rozvědčík Pávek s IQ 107 je na tom lépe. Myslet schopen není a vlastní názor u soudruha nehrozí - umí jen papouškovat, co mu Kolář do mordy vloží (a soudružka politručka schválí).

To jsme to dopracovali, že bolševik otravuje vzduch na hradě českých králů!
viktor viktor
7. listopadu 2023 • 11:13
@giorgio287 Máte pravdu, to ale tihle noví svazáci nepochopí. Na to mají moc vymyté makovice.
Saša Krach
7. listopadu 2023 • 11:25
@giorgio287 Panu prezidentovi se moc nedaří to je pravda...Byl vybrán a povedlo se ..Ale nemá se o koho opřít....Fialu v Africe moc nechtějí....Doma samý dohadování ...Ale o proti Zemanovy je fešák....Zeman zase bojovník.
giorgio287
7. listopadu 2023 • 11:33
@Saša Krach
"Ale o proti Zemanovy je fešák"

Sašo, Sašo. Ta čeština je ale potvora, což?

A máte pravdu. Soudruh Pávek je sice blb, ale proti Zemanovy(i) fešák

To tak nějak od prezidenta čekáme, proto si jej královsky platíme, že....
Saša Krach
7. listopadu 2023 • 11:44
@giorgio287 fešák.... hezký.....příjemný na pohled­....uh­laze­ný..­..
Prostě fešák ....😂😂😂a to y je nadsázka ....je tvrdý...😂Kecám 😂😂😂😂
Marta
7. listopadu 2023 • 14:13
@giorgio287 Milý Giorgio, japa se vám to vlastně stalo? Více to rozebírat nehodlám. Je mi vás doopravdy líto, ale držte se, sokolíku. Ju?
giorgio287
7. listopadu 2023 • 14:29
@Marta
Milá Marto. Přihodilo se mi to tak, že jsem pilně studoval a tam mne naučili myslet. A dokázat ocenit to málo mezi lidmi, kteří myslet umí. Jako třebas Miloš Zeman. Rudá guma Pávek je blb, který ani netuší, co myšlení je
Tož tak.
Marta
7. listopadu 2023 • 14:49
@giorgio287 Milý Giorgio, dík za odpověď. Obávám se ale, že už nebudete ochoten a schopen se mnou dále komunikovat. Takže vy jste pilně studoval a tam vás naučili myslet:? Jako třeba Myloše? Já jsem také studovala dlouhá léta a budete-li namítat, že jsem se stala "fach***m", tak pravdu nemáte. Nechci se s vámi hádat, ale doopravdy vám imponuje něco tak sebestředného, namyšleného a arogantního, jako je Myloš? Pokud ano, není vám, milé dítě, pomoci. Mějte se co nejlépe.
Marta
7. listopadu 2023 • 14:33
@giorgio287 Opravdu se omlouvám, ale reagovat prostě musím. Na Hradě se v posledních 10 letech rozvaloval odpuzující, krkající a vulgární misogyn a buran. Prezentoval a papouškoval to, co mu jeho cenní spolupracovníci (jasně elita národa, kupř. Alex a její Mynář, ale i ostatní) do mordy vložili. Přitom si, ten chudák stále myslel, že mluví sám za sebe. No a navíc byl sám sebou doopravdy okouzlen
Jste, promiňte, doopravdy plytký a nenávistný komentátor. A víte co? Je mi vás hodně líto.
giorgio287
7. listopadu 2023 • 14:44
@Marta
Doporučuji Vám navštívit odborníka. Jsem prezidentem Zemanem poněkud posedlá.
Marta
7. listopadu 2023 • 15:04
@giorgio To myslíte vážně? Nikým posedlá (ani poněkud) nejsem. No tak nic. U nás v rodině se říká, že cosi či ono má nebo nemá "smyzl". To se týká i vás.
Doufám, že časem budete v pohodě, přeji vám, doopravdy jen to nej-.
Marta
pavelnovak
7. listopadu 2023 • 17:56
@giorgio287 Napsal jste to přesně.
malylibor
8. listopadu 2023 • 01:06
@giorgio287 Zvláštní, že se tady zastáváš bývalého komunisty, vlastizrádce posluhujícího rusáckému a čínskému diktátorovi, který deset let dělal ostudu této zemi a předtím 13 let v politice škodil, jak jen mohl, a urážíš tady člověka, který si svým jednáním a prací pro naši zemi získal respekt v civilizovaném světě. Inu, zřejmě svůj k svému, viď, soudruhu?
krtekmen
7. listopadu 2023 • 09:33
Ta klubovna záhrobních, nikomu nic neříkajícich osob, je hnojiště plků, blábolů, prázdnoty a lží. Máme to zapotřebí? Nemáme.
Nepište už konečně o těch nýmandech. Děkuji. Č. K.
Saša Krach
7. listopadu 2023 • 11:17
@krtekmen To by museli psát o těch dnešních 😂😝
To se jim z mnoha důvodu nechce.😂😂😂😂😂😂
Blitz
7. listopadu 2023 • 09:16
Už ten blbej kec Zemana o vyhnání Palestinců jako Němců z Československa. Jednak je nikdo nechce a potom jsou tam doma .
Saša Krach
7. listopadu 2023 • 08:44
Zeman by stěhoval Palestinu do Jordánska....No pokud budou chtít proč ne.....A pokud řeknou ne....Jak by to asi myslitel zařídil, co by jim dopředu postavil na přežití....Kdo by to zaplatil ....Co na to Jordánsko .....Nebo si to představuje ,,,bič udělat stádo a hnát na poušť ...Zemana rád poslouchám ovšem ,,,když řeknu A musím říci také B a ne bébébé....
Uživatel_5670214
7. listopadu 2023 • 06:58
Zeman má v mnohém rozumné názory. Jeho postoj k muslimům, migraci, progresivismu a k mnoha dalším tématům mi konvenuje, ale jako člověk je Zeman odpad. Bezcharakterní korouhvička, která te točí podle toho, odkud fouká vítr. Bolševický prognostik, pak těžký pravičák, rychlý obrat k ČSSD, když čelo ODS obsadili Klausovci. Sebestředný , plný nenávisti ke všem, co nechápou jeho 42% genialitu. Za ty roky v politice jen dokázal okázale prezentovat své ego. V tom si s Klausem mohou podat ruce.
Richard Šebesta
7. listopadu 2023 • 09:44
@Uživatel_5670214 Opět 100 % shoda s mým názorem na toho opilce který nám 10 let dělal doma i ve světě ostudu co by president.
Marta
7. listopadu 2023 • 15:11
@Díky, váš názor souhlasí i s tím mým, mějte se co nejlépe-.
Uživatel_5670214
Avatar - denisz}
denisz
6. listopadu 2023 • 23:09
Mně na Zemanovi zajímá, co se mu honí v hlavě. Je politický matador, bystrého myšlení, úžasný přehled. Jeho názory jsou nekonvenční, tedy zajímavé. Méně už mně zajímají odpovědi na některé otázky podprůměrných novinářů, kteří se neumí ptát, co se honí za senzaci, mají tendenci provokovat a vytáčet. To mně k už bývalému prezidentovi vadí.
Uživatel_5670214
7. listopadu 2023 • 07:02
@denisz
jen si tak kladu otázku, jak bystré je to vaše myšlení, když považujete za bystré to Zemanovo. I dost průměrný jedinec vidí, že Zeman není žádný duchovní gigant.
Marta
7. listopadu 2023 • 15:22
@Uživatel_5670214 Děkuju, jsem doopravdy nadšená, už mě unavuje poslouchat ty bláboly (viz třeba Vildumetzová, skláníme se před vaší moudrostí, pane prezidente...)
Zeman vskutku žádným duchovním gigantem není. Je to totiž jen trapný egomaniak. No a taky dost dobrý manipulátor. Promiňte, ale vážit si takového trusu doopravdy nemohu. M.
pavelnovak
7. listopadu 2023 • 18:00
@Uživatel_5Vaše myšlení je zřejmě podprůměrné, 670214
Richard Šebesta
7. listopadu 2023 • 09:46
@denisz Mi zase vadí že se s tím lhářem a opilcem a ostudou ČR dělají vůbec rozhovory a je to o to podivnější že novináře nesnáší a nesnášel.
Lenka Lamešová
6. listopadu 2023 • 20:32
Prosím, opravte si tu chybu v titulku... ze Zemanovy kanceláře...
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 20:23
Redaktor Bartkovský mi nepřijde moc seriózní na rozdíl od Bucherta který je starší a i moudřejší. Pokud ale jde o Zemana jeho zápisky beru a dokazují kdo to je a byl Zeman ? Nesnášenlivý a ulhaný arogantní zapšklý samovládce. Opravdu opakuji již po druhé nechápu Reflex proč s tímto gerontem ztrácí čas navíc když jak říká sám Bartkovský neodpovídá na otázky ?
Tomáš Kostelecký
6. listopadu 2023 • 20:09
Tak jsem se těšil, že až tahle věčně zpitá, užvaněná, s Čínou a Ruskem kolaborující rudá mrcha, odejde z Hradu, už ho nikdy neuvidím. Bohužel, poslední dobou je toho cripla všude plno a to si ještě přibírá stejně debilní kamarády , viz Paroubek a další komplicové. Pokud bychom žili v právním státě, žil by podobný dobytek v klecích. Ve státě, kde je korupce v justici, v armádě v polici a kde panáci beztrestně a bezuzdně rozkrádají stát, vzájemně se kryjí a kde třeba ministryní spravedlnosti zastávala Válková, žačka jednoho z největších komunistických vrahů, který posílal lidi, z politických důvodů, na šibenici. Jsme debilní národ, pokud si to necháváme líbit. Veškerá národní hrdost a vlastenectví je v háji.
Saša Krach
6. listopadu 2023 • 21:38
@Tomáš Kostelecký Debilni národ.....Tak to si vztàhnul i na sebe....Nebo ty jediný nejsi debil...😝😝😝😝😝😂😂😂😂😂
Tomáš Kostelecký
7. listopadu 2023 • 18:00
Tebe se to netýká. Ty jsi , dle projevu, oligofrenní fluidum. Něco si nastuduj o průměru a o většině. ta je už od 51 % celku.@Saša Krach
giorgio287
7. listopadu 2023 • 10:17
@Tomáš Kostelecký
Souhlasím. Jen debilní národ si zvolí prezidentem bolševického sviňáka Pávka. To je fakt k blití!
Tomáš Kostelecký
7. listopadu 2023 • 18:03
Asi to muselo hodně bolet, když tě učili psát a zvládli to i přes tvé potíže s chápáním psaného textu, ale ten druhý nick jsi zvládl na jedničku. To ty sám ?@giorgio287