Komentáře

Zpět na článek

Klaus zaútočil na vedení ODS kvůli akci homosexuálů. A část strany se bouří proti primátoru Svobodovi

17 komentářů

monte44
11. srpna 2011 • 22:27
No toto. Ono mi to vyhvězdičkovalo p.rdel?
vonrammstein
12. srpna 2011 • 01:05
Jistě. Ale ***ma a ***ma tu můžete házet po libosti.
sendyman
12. srpna 2011 • 07:39
To jsem rád. Byl bych smutnej, kdybych si to tu nemohl každej den přečíst.
vonrammstein
12. srpna 2011 • 15:25
Činím tak v naději, že některý nablblo z redakce konečně napadne, že je dost absurdní, když skutečný vulgarismy sem nacpat v pohodě jdou, zatímco běžná hovorový pr.del ne. A že by to asi mělo být obráceně.
monte44
11. srpna 2011 • 22:26
A já jsem pro pochod. Bude ***.
vonrammstein
11. srpna 2011 • 20:39
presidente. Jsem rád, že Vás máme. Ne že byste neměl chyby, ale na rozdíl od toho kašpara před Vámi používáte hlavu a dokonce jste tak drzej, že máte vlastní názory. Držím palce.
el.mimo
11. srpna 2011 • 21:07
Zrovna jsem zaslechl tamtamy, že po ptačím kongresu příští rok by nástěnkáře mohl vystřídat Koukal. Z hradu dobrý, koneckonců oba zakladatelé s pevnými a konsistentními názory, teď ještě zbývá otázka, zda tu zdechlinu pravicové strany vůbec stojí za to resuscitovat.***
vonrammstein
11. srpna 2011 • 22:24
Taky si nejsem jistý. Ale obávám se, že dokud se konečně nedokopu k dokončení programu a registraci strany-a to mám časově namířeno na klasický termín voleb, do předčasných bych to nestihl-, nic podobnějšího pravici tady asi nenajdem. Slabá útěcha, vím-a nevolím to. Prozatím jsem ochoten to se skřípěním zubů a s bolestí v játrech akceptovat jako jedinou vážnější protiváhu posilující levici. Menší zlo-pokud něco takového existuje.
el.mimo
11. srpna 2011 • 22:47
Podle mě je tady pravici naprosto nemožné udržet, pokud už se dostane "na tribunu". Příliš dlouho tu vládne bolševik a dávky. A i kdyby, já jsem zastánce minimálního státu, protože stát (coby představitel moci) je můj nepřítel. Ideálně by mi vyhovovala forma anarcho-kapitalismu, přičemž mám na mysli anarchismus, jak jej chápali staří Řekové. Nebo alespoň libertarianismus po vzoru dnešního Lichtensteinu. libertarianismus po vzoru dnešního Lichtensteinu.
vonrammstein
11. srpna 2011 • 23:10
Není to nemožné. Lidi jsou nasraní a ta chytřejší část si uvědomuje, že za to může vláda=levice, ať už si říká ČSSD nebo ODS. Budou na pravici slyšet, pokud se tu vůbec objeví subjekt, který si to označení skutečně zaslouží. Situace je taková, že blahobyt skončil tak jako tak, ať bude držet kormidlo kterákoliv ruka. Hraje se spíš o to, kdo to dokáže na koho svést. Vy víte, kde je problém, já taky, ale musíme počítat s tím, že většině je to jedno. Obecný lid vždycky potřebuje viníka, který od*** jeho lenost vytvářet hodnoty a chodit volit podle svědomí. Lid chce chléb-pokud možno zadarmo-, a hry za stejnou cenu. Kdo mu to nedá, je nepřítel. Levice se snaží vzbudit dojem, že to zadarmo umí a příliš nahlas neříká, že si na to napřed od lidu vezme. Pravice je férovější. Řekne na rovinu, že chleba musí mít každý-bohužel i za tu cenu, že nezbyde na ty hry.
Libertarianismus je slepá vývojová větev. Narozdíl od anarchismu, který není ani větev.