Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Velká část evropské levice se stala závislá na hlasech muslimských přistěhovalců

10 komentářů

Tomáš Kostelecký
6. listopadu 2023 • 20:30
Všichni víme, že soužití ras a různých náboženství je nemožná a v podstatě nikde na světě neexistuje bez problémů. Bible nacistů, Hitlerův Mein Kampf je ve většině evropských zemí zakázán. Naproti tomu Korán, který šíří stejné genocidní myšlenky, a dokonce vůči stejné etnické skupině, je povolen a chráněn. Tisíce čmoudů v Evropě oslavují vraždění, žen. dětí i ostatního obyvatelstva a úřady jim dávají k podobnému řádění souhlas. Evropa se stala spolkem de bi lů bez pudu sebezáchovy.
Richard Šebesta
5. listopadu 2023 • 09:47
Překvapivě objektivní náhled pana Sokola na migrační politiku v EU. Jen autor potvrzuje mou dávnou domněnku že za neúspěchy Lepenove stojí muslimští a arabští migranti a taky lidé kteří mají arabský a muslimský původ a žijí už ve Francii několik generaci. Podobně dopadne AFD v Deutschlandu může podobně jako Lepenova ve Francii vyhrát sem tam místní volby nebo se dostat i do parlamentu ale vládnou nebude protože levičáci spolu s migranty a těmi co žijí v Německu už desetiletí to nedovolí. To jsou ale jen dvě země EU i když ty největší a nejdůležitější máme zde Belgii, Holandsko, Švédsko nebo Rakousko kde je situace obdobná.EU se dostala do vlastní pasti. Zajímavé je v té souvislosti co jsem zaslechl v jedné diskusi a sice že EU se jednou rozpadne a pak se střední a východní Evropa Spojí do nějakého formátu typu V4 a bude spolupracovat zatímco západ čeká úpadek. Koneckonců už jsme to tu jednou měli východořímská říše přežila západořímskou skoro o 1000 let.
Martin Tuhý
5. listopadu 2023 • 13:12
@Richard Šebesta Moc nerozumím kde je problém, vládne přeci ten kdo získá nejvíce hlasů, potažmo složí většinu v parlamentu, co je na tom špatně? Pokud Le Pen nesloží většinu/nevyhraje prezidentské volby, tak je to asi proto, že ji lidé nechtějí, ne? U toho závěru o úpadku západu a prosperitě V4 jsem se poprskal ), vám kdo jste při smyslech radím - odstěhujte se na západ, čím dříve, tím lépe. Btw., co má pro pana Boha Východořímská říše společného s V4? )
Richard Šebesta
6. listopadu 2023 • 09:52
@Martin Tuhý Někdo má dlouhé vedení Herr Tuhý že jo . To o té V4 a římských říších byl jen náhled bylo to jen historické srovnání a nikdo netvrdí že to bude tak jak to řekl onen řečník v diskusi opět šlo jen o jistou variantu jak by to mohlo být. Ale že má EU potažmo západní Evropa obrovský problém s milióny migrantů je fakt a vidí to každý kdo není slepý a ani tuhý a nemá dlouhé vedení.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
5. listopadu 2023 • 06:56
ve Francii nic nového....levice má tendenci přehlížet násilí jimi páchané a omlouvat jej. To, co Francie a podobní prohrávají jsou Evropské zvyky a tradice
Martin Tuhý
5. listopadu 2023 • 01:24
Další blábol od pravičáka bez jakýchkoliv znalostí, nevím nic, tak si aspoň kopnu do levice. Úplně mě dojímá český izraelský fanatismus, pokud se denně 3x nepokloníš směrem k Izraeli, tak jsi za antisemitu, jedna ministryně chce kvůli Izraeli vystupovat z OSN, další ministři po večerech chodí po Praze zabalení v Izraelské vlajce (Síkelovi kvůli tomu Saudská Arábie zrušila návštěvu), další politici se fotí na schodech v podpoře Izraele, v ČR si člověk připadá jak v nekončící parodii na stát.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
5. listopadu 2023 • 06:58
@Martin Tuhý no, líbilo se mi, jak Portugalský prezident usadil Palestince...." kdyť jste to vraždění začali"

Kdo seje vítr, sklízí bouři by se dalo říci.
Martin Tuhý
5. listopadu 2023 • 13:08
@Jaroslav Řezáč Ano, bohužel v ČR je diskuze stejně jako v mnoha jiných věcech naprosto vychýlená a před světem pak působíme jak blázni.
Tomáš Kostelecký
6. listopadu 2023 • 20:33
I H O V A DO jako martin tuhý chce žít @Martin Tuhý
giorgio287
4. listopadu 2023 • 18:36
Levičáci byli vždycky pomatenci, teď jsou z nich nebezpeční vlastizrádci.

Je třeba na ně pozvat terminátora.