Komentáře

Zpět na článek

Kdy konečně zmizí Ladislav Bátora ze státní správy tam, kam patří?

27 komentářů

jaryn1jaryn
17. srpna 2011 • 11:02
Je vidět, že jste klasickej "mociposkok" a vlezdo***a bez špetky vlastního názoru.Navíc mám pocit, že právě ten poslední odstavec splňuje podmínky trestného činu a vůbec bych se nedivil, kdyby vás někdo žaloval.Nevím jestli jste novinář, (po pravdě dle vašich článků o tom velmi silně pochybuji - spíš jste "něčí" známej a protože jste se nehodil ani k lopatě - holt děláte to co děláte)ale pokud skutečně ano, běžte pracovat třeba do Blesku.Tam jsou na takovídle z odpuštěním *** zvyklí...Jsem pro absolutní svobodu slova, přesvědčení a názoru, nicméně toto už není názor, toto je skutečně nabádání k trestnému činu.Chápu že se vám něco nelíbí - ostatně je to vaše právo, ale představte si situaci, že někdo na vás na ulici ukáže a začne řvát že jste pedofil - co myslíte že udělaji lidi?????
panna
16. srpna 2011 • 14:05
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
anna585
16. srpna 2011 • 13:55
To je už snad obsedantní posedlost Bátorou, pane Holče.
zerovan
12. srpna 2011 • 19:10
kokoska007
11. srpna 2011 • 15:59
Nemyslím si, že zrovna 4% menšina je u nás diskriminována, naopak nejhůř je na tom v ČR člověk středního věku, se středoškolským vzděláním běloch a hetero k tomu. Pokud 4% menšina trpí touhou se předvádět, musí počítat s tím, že ne každému se to MUSÍ líbit, pro některé lidi je tento druh úchylky nepřijatelný a tudíž jim nikdo nemůže poroučet aby ji velebili a podporovali. že na to jeden člen vysoké politiky má negativní názor, někteří jedinci by ho nejraději ukamenovali, přitom z úst našich papalášů běžně padají na adresu občanů, například postižených, neuvěřitelné perly a nejvyšší táta tunel krade pera v zahraničí, to je ovšem OK! Já osobně protigayům nic nemám, mám dokonce některé kamarády 4%, ale ti si žijí vlastní život a netouží se svým soukromím veřejně předvádět a na Prage Parade nepůjdou, neboť to nepovažují za nutné, pokud skutečně žijeme v demokracii, apk bohužel musíme poslouchat i názory, které nejsou zrovna středové, já osobně nevidím důvod, proč by měl Bátora takovou akci veřejně chválit, zeptejte se skalních katolíků co si o lidech 4% myslí
pismenacislice
11. srpna 2011 • 13:07
Nechtěl bych být rejpal, ale chtěl bych připomenout, že např. KSČ byla přímo zákonem definovaná jako zločinná organizace (viz č. 198/1993 Sb.). A přitom jsem měli už 2 premiéry, kteří bývali členy této "zavrženíhodné" (citace z toho zákona) strany. A nástupní strana KSČ sedí v parlamentu.

Šéf Evropské komise je bývalým maoistickým vůdcem (kolik Mao nechal zabít lidí, si můžete vygooglovat). A vlastně celá Evropská komise je plná bolševiků.

Proč to píšu? Protože mě fascinuje, že jeden trochu extrémní konzervativec tolik vadí, že se do něj naváží téměř každý. Ale celá horda extrémních levičáků nikomu nevadí - a to ti echt-levičáci mají mnohdy opravdovou moc (narozdíl od úředníčka Bátory).
panna
11. srpna 2011 • 10:42
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sendyman
11. srpna 2011 • 08:00
Řekne mi už konečně někdo, co na tom Bátorovi někomu tak strašně vadí?
ivanb
11. srpna 2011 • 14:02
Já bych Vám to řekl, kdybych věděl. Jak vidno v naší skvělé společnosti je každý názor napravo od středu hodný zavržení a jeho nositele je nejlépe dehonestovat a vláčet novinami i televizí. Z těchto Nečasů a podobných se mi chce zvracet.
Palopetro
11. srpna 2011 • 20:44
Mě na Bátorovi vadí pouze to,že ho doporučil Klaus.Patrně by po něm ,v opačném případě, neštěkl ani pes.Já to vidím jako zcela jasnou a prokazatelnou a nadstandartní hradní tlačenku a to jsem vždy nepříčetný.*** drát a Vy si opravdu myslíte,že Bátora je to ,co nebetyčně prospívá této vládní garnitůře,našemu státečku a každému z nás?A to přes to,že nemá,stejně jako já, rád ***y.