Historie

Zpět na článek

Přítel příteli vlkem. Před 10 lety se v ČSSD odehrál nepodařený lánský puč

3 komentářů

Tomáš Kostelecký
26. října 2023 • 19:53
Dnes již nelze určit zda žijeme v demokratickém státě nebo v oblasti kontrolované organizovaným zločinem. Je jasné, že to čemu se u nás říká politika je jen zlodějna, korupce, zneužívání pravomocí a dalších lumpáren. Politici, kteří by měli nabízet službu občanům, jen kradou a bobtnají. Je zajímavé, že i přes kontrolu majetku i šmejdi, kteří dnes žijí ze sociálních dávek, pokud se dostanou do politiky, odcházejí z ní jako milionáři. Za korupci a politickou zlodějnu by měl být znovu implantován trest smrti provazem. Celý, bývalý východní blok stále chcípá jen díky tomu, že nebyli vybiti bolševici.
Richard Šebesta
26. října 2023 • 16:40
Je vlastně už nošení dříví do lesa že co špatného se tady stalo tak v mnohém měl prsty Zeman. Nevím o ničem dobrém co by pro lidi a republiku udělal. Jen lhaní a lhaní a podrazy a podvody a zločiny se táhnou jako červená nit jeho politickou kariérou. Z oněch lánských pučistů nikdo nedopadl dobře ale jako největší hlupák se mi jeví právě Hašek. Byl to mladý socan a jistě měl našlápnuto na kariéru v soc.dem. jenže lánský puč ho definitivně politicky odrovnal. Zeman jako president potřeboval stranu ve sněmovně která by ho poslouchala a kterou by ovládal proto nepotřeboval ve vedení soc.dem. Sobotku a Zaorálka kteří nikdy nebyli jeho koně ale spíše protivníky ale své lidi. Jeho SPOZ se do sněmovny v roce 2013 opět nedostal získal jen 1,5 % a Burešovo ANO bylo v té době neznámou silou, do sněmovny prošlo poprvé. Neúspěch Zemanovců v soc.dem. byla vlastně i Zemanová porážka. Až později se dal do kupy s Burešem šéfem ANO. Inu vrána k vráně sedá.
Tomáš Kostelecký
26. října 2023 • 19:55
Zeman byl bolševický agent jak StB tak NVD. To samé Klaus a Havel. Celý prognostický ústav měl viset na pražských kande­lábre­ch.@R­ichard Šebesta