Rozhovory

Zpět na článek

Pojar: Evropa se poučila a začíná měnit svůj přístup k migraci. Musíme být tvrdší a lépe chránit hranice

30 komentářů

Pavel Molík
18. října 2023 • 12:41
Všichni politici, kteří veřejně zvali migrační nájezdníky do Evropy s tím, že jsou vítáni a pod heslem WIR SHAFFEN *** a dalšími stupidními hesly a pohnutkami, by měli být postaveni před soud, protože následky jejich vítací politiky jsou tragické. Tedy postavit před soud i Merkelovou a všechny další, kteří podlehli merkelovskému migračnímu opojení.
Pavel Molík
18. října 2023 • 12:36
Proimigrační idiocie v celé Evropě bují dál. Jasným důkazem je skandální trestní stíhání Salviniho, když jako italský ministr vnitra učinil minimum pro omezení šíleností migračních nájezdníků. Stále je ještě mnoho politiků, kteří nechtějí vystřízlivět z merkelovského migračního opojení. Někteří politici by nejraději přestěhovali celou Afriku do Evropy. Stávající opatření proti migračním nájezdníkům jsou jen jalovým a teatrálním excesem na bázi alibistického přístupu k (ne)řešení migračního problému. Své polínko si přidali i naši ministři vnitra, když Metnar v Casablance zradil a podepsal ujednání o zintenzívnění migračního šílenství a nyní další zrádce českých zájmů (Rakušan) podepsal další lumpárnu o naší povinnosti přijímat migrační nájezdníky. Jako kdyby Stalin po přepadení SSSR podepsal dekret o povinném přijímání maximálního počtu německých nájezdníků na území SSSR. Ještě nikdy v historii evropské civilizace nevládli Evropě tak hloupí a samolibí padouši typu šílené Uršuly. Proto bude Evropa dál zaostávat, až se z ní stane zaostalý zelený skanzen, obsazený migračními nájezdníky, kteří budou požadovat pomoc od mimoevropských zemí.
giorgio287
17. října 2023 • 16:15
Jediné, co by pomohlo, nikdo neudělá - šupem poslat všechny velbloudáře tam, odkud přišli. A rozžhavit hlavně dělových člunů u pobřeží Evropy.

Takže si střádejme na modlitební koberečky. Jsme už totiž v řiti a čeká nás "úzasná" budoucnost otroků muslimských pánů.
Martin S.
17. října 2023 • 15:27
Nic se nezměnilo, změna vyžaduje odhodlání a odhodlání vyžaduje oběti. Vidíte snad, že by někdo něco obětoval pro nápravu situace? Ani omylem. Až se budou obratem a bez skrupulí vracet na hranicích EU uprchlíci zpátky, tak se bude dát mluvit o nějaké změně.
Vlasta Dvorakova
17. října 2023 • 11:21
To jste se probudili teď.!?Jak chcete dostat zpět,co už v Evropě jsou.? Neprispusobi se,pracovat taky nebudou...tak co ti chytráci co je zvali,budou dělat.???
tempter
17. října 2023 • 11:35
@Vlasta Dvorakova Tebe by hlavně mělo zajímat, co budeš dělat ty. Mne by to taky docela zajímalo. Máš plán nebo už budeš po zbytek života jenom křičet?
Richard Šebesta
17. října 2023 • 11:45
@tempter Primitiv Tempter ve své hlavní roli. Nic jiného než nadávat na lidi s jiným názorem než je tvůj neumíš. Třeba dát jiný pohled a uvést řešení ? To je na člověka s tvým omezeným rozumem naprosto neřešitelný rébus. Mimochodem ty mudralo ta paní má pravdu.
tempter
17. října 2023 • 12:03
@Richard Šebesta Ty králi hlupáků, ty jsi někdy navrhl nějaké řešení nějakého konkrétního problému? Kde je v mém dotazu na paní Dvořákovou nějaká nadávka? Víš co, vrať se ke svému obvyklému ctrl c a ctrl v do studnice tvého veškerého vědění (co to asi tak může být, co Cyrdo,) a přestaň se tvářit, že vůbec něčemu rozumíš. A přestaň ode mne přebírat slova a myšlenky, zkus něco svého ...
viktor viktor
17. října 2023 • 14:19
@Richard Šebesta Prý přebíráte myšlenky od @tempter , který tu očividně vytlačuje všechno jiné, jen né myšlenky. Tak jen tlač dál @tempter, ale pak to také po sobě ukliď.
tempter
17. října 2023 • 15:27
@Richard Šebesta Když už si musíš psát jako Viktor (nikdo jiný tě nepochválí, já vím, ale pamatuj, sebechvála smrdí...), tak si aspoň nevykej. Tohle už je na škále trapnosti 10 z deseti, pane králi.
Avatar - simcafojtikova}
simcafojtikova
17. října 2023 • 13:37
@Vlasta Dvorakova Mate pravdu 👍
Uživatel_5417695
17. října 2023 • 10:22
Žeprý lépe chránit hranice a zároveň platit převaděčské neziskovky, které nelegální migranty sbírají u afrických břehů a převážejí je do Itálie, to považuji za celkem těžkou schízu.

Vždy se snažím uvažovat racionálně, nepodléhat konspiracím, ale situace se zaplavováním EU nelegály z Afriky a blízkého východu mi připadá fakt zvláštní. Buď se jedná o naprostou impotenci ze strany orgánů EU a velkých evropských zemí a nebo je to úmysl - z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu chtějí dostat Afriku a blízký východ do Evropy.
Baboon
17. října 2023 • 10:06
U nás stále jen nadáváme na minulý režim - podotýkám, že mnoho z nás právem, protože mezi ně patřím také. Socialismus byl v mnoha případech zrůdný.
Ale co napáchali a stále páchají dnešní progresivní eurosvazáci, s tím se budou potýkat naše vnoučata i pravnoučata. Německo, nepoučeno sedmdesátými léty, kdy měli velké problémy s tureckou menšinou, pozvali do Evropy komunity s naprosto odlišnou kulturou, lidi bez vzdělání, bez pracovních zvyklostí a hlavně neochotné a neschopné přijmout západní kulturu. Mutti Merkel se bez pudu sebezáchovy zachovala k Evropě velmi macešky. Jak také jinak, když vlastní potomky nemá a vše sobecky dělala pro chvíli vlastní slávy.
A protože mám dobrou paměť, tak připomínám: Kdo figuroval na demonstraci s transparenty "Migranti vítejte"? Inu, kdo jiný, než Ivan Bartoš!
viktor viktor
17. října 2023 • 11:22
@Baboon Máte pravdu. A přesto jsou v Česku užiteční idioti, kteří Bartošům, Lipavským a podobným týpkům ještě tleskaji. Lipavský byl dokonce dlouho považován za agenta Palestinců ( možná ještě je, kdo ví…??? ) .
tempter
17. října 2023 • 11:37
@viktor viktor Někdo je možná agent Palestinců, někdo zase rusáků, viď Viktore Viktoroviči...
viktor viktor
17. října 2023 • 14:21
@tempter A ty budeš zřejmě pacient dr. Chocholouška , viď ?
Richard Šebesta
17. října 2023 • 09:39
Napíšu to asi takhle. Budoucnost Evropy vidím černě stejně tak jaká bude za 50 let většina jejich obyvatel. Jednou jsem četl názor jednoho diskutujícího v minulosti většina lidí emigrovala z východu Evropy na západ za oněch 50 let to bude naopak ze západu budou emigrovat na východ (třeba i Rusko a Bělorusko, možná Polsko­,Maďar­sko,Sl­oven­sko snad i Česko). Autor tím pochopitelně myslel původní obyvatele Evropy tedy bělochy. Vypadá to jako scifi ? Podle mne ani moc ne.
Saša Krach
17. října 2023 • 09:25
Co tu pořád cancate blbosti ..Prostě hlídat hranice EU a moře ..vracet je a projevit tvrdost ..
Pokud EU debatuje jako vy zde...
Nedivím se že to nikam nevede.
😂😂😂
Aldo Stromboli
17. října 2023 • 09:22
Naše vnoučata budou po nás muset odklízet neuvěřitelný svinčík ,který zde
zanecháme. Nechali jsme eurodevianty a nenapapané nadnárodní monopoly
zaneřádit Evropu a s pohodlností sobě vlastní nezúčastněle přihlíželi. Bude
to asi hodně bolet.
Avatar - epr3}
epr3
17. října 2023 • 11:24
@Aldo Stromboli Pokud budou uklízet náš svinčík, bude to ještě ta lepší varianta. Taky by mohli jen zametat trus po Alláhových pacholcích, pokud by je ti vůbec nechali naživu.
Pavel Maleček
17. října 2023 • 08:58
Víc než Pojarovy, ano v dnešní předpodělané době odvážné kecy, vypovídá přiložený mix fotografií. Přesně odpovídá převaděčské poučce, že ke každé +- 30. hlavé úderce evidentně dobře živených (nejspíš i v násilnostech dobře vycvičených) mladých mužů, má být přidána jedna žena v odrbaných hadrech a s trpícím děckem.
Takhle to totiž potřebují ti, co většinovému EU občanstvu tvrdí, že těmto nešťastníkům, chceme-li se nazývat lidmi, musíme poskytnout pomoc. A "ti" jsou korporát socialistických politiků, hlavounů velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy. V podobě neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním davů.

Korporát spojený odporem k demokracii, která jim brání v max. moci a majetků ala Čína. Západní demokracii však nemůžou, jako tam v 89. rozdrtit pásy tanků a tak ji pomalu rozkládají přes rozvrat kulturně morálních hodnot západní společnosti. To s pomocí mistrovské lži, že oni tu starou, vším možným špatným prolezlou demokracii liberalismem vylepšují. I s pomocí dobra a rovnosti prý pro všechny.
Když už dnes až bučí, že jejich cílem je jimi centrálně řízená, direktivně přerozdělovací společnost, tedy socialistická totalita. Kterou jim pomůžou udržovat i ti, jimi z afro-asia islámska navážení. Jedno jací, hlavně demokracií nenakažení.
Takže nebezpečím pro západní demokracii nejsou tyhle, průhledně vědomě navážené islámské hordy, ale politicko byznys ideologické panstvo, které aktuálně západní svět ovládá.
Když toho se západní většinové občanstvo nezbaví, tak ho bídná budoucnost v socialistické totalitě, ke všemu islámem okořeněné čeká.
quadman
17. října 2023 • 08:54
Uz je pozde. Zatimco evropske zeny maji max 1-2 deti, Arabky jich maji klidne 10, a pri soucasnych poctech Africanu v Evrope bude Evropa do 50 let cerna.
Richard Šebesta
17. října 2023 • 09:10
@quadman 100 % souhlas ! Oni se množí jako krysy.
Saša Krach
17. října 2023 • 08:40
Jsou volby do EU....Kandidáti mají dobré názory snad na vše...
..Po pár měsících přijde zblbnutí a zapomnění....😂😂😂😂
Asi jim dávají zvláštní stravu. 😜
Richard Šebesta
17. října 2023 • 09:22
@Saša Krach No jednou jsem slyšel bývalého europoslance profesora Kellera s nimž byl rozhovor. Je to mimochodem bývalý politik soc.dem.
Ten krásně ozřejmil onu podstatu jak to tam chodí. V podstatě podle hesla : kdo chce s vlky žít musí s nimi výt ! Když by chtěl někdo zavádět nějaké novoty nebo jiný systém prostě jiné názory tak ho milí " demokrate " zničí v tom že v příštím období už tam nebude. Mnoho europoslanců a samozřejmě se to týká i našich proto raději drží basu s většinou tedy s těmi frakcemi co tam jsou. Mají krásný plat okolo 300 táců pokud se nepletu a každý z nich si uvědomí že tam je pohodlný život s krásným platem. Spočítá si za kolik to má , tedy do důchodu a pak si uvědomí že by nebylo špatné tam opět vydržet další volební období. Proto třeba redaktorům nakecá pár krásných frázi aby doma věděli nebo mysleli že tam něco dělá a za ně bojuje ať ho volí i příště. Vidina důchodu kdy budou pobírat třeba 70 nebo i více tisíc je přece tak lákavá.
Avatar - epr3}
epr3
17. října 2023 • 08:10
....musíme být tvrdší a lépe chránit hranice....Ježíši, to je objev, Politici(ale jenom někteří) se po osmiletce dokořán otevřených vrat do Evropy trošičku probouzí.
Kdyby to do jednoho nebyli zaslepení eurodeb.lové a napadlo je zeptat se už před těmi osmi léty posledního "dezoláta" v hospodě, tak by jim to řekl už tehdy.
Máme to, co si volíme, je to naše chyba, že se necháme vařit jako žáby a nic proti tomu neděláme.
Richard Šebesta
17. října 2023 • 09:24
@epr3 Je to přesně tak.
Petr Semenec
17. října 2023 • 06:30
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tomáš Kostelecký
17. října 2023 • 06:55
Ta nešťastná a vystrašená děcka už ovládají rozborku a zborku AK a ovládají nůž tak, že ti umí uříznout hlavu. Mnohá si to již vyzkoušela, včetně utínání končetin, na členech sousedního kmene. Co paměť sahá, žijí jen z toho co ukradnou, uloupí nebo uloví. Tak budou žít i v Evropě.@Petr Semenec
Tomáš Kostelecký
17. října 2023 • 06:27
To poučení, po mnoha letech, bude stát životy statisíce občanů zemí, které tyhle loupeživé hordy zasáhnou. Jednou je, naše děti, budou muset vystřílet, pokud nebudou chtít žít v teroru a otroctví. Tohle všechno je dárek od neokomunistické pakáže, která z ilegální migrace profituje - viz svi ně Merkel.