Video
Babiš se ve Sněmovně na mikrofon omluvil Kalouskovi. Soudně uznaný lhář drmolil, trvalo to 14 vteřin
28 komentářů
JP
Jéje, to jsem se pobavila. Burešova rétorika je úžasná. Drmolí cez padáky
)), to nemá chybu, a tohoto ***a bude někdo volit? Pávice také pobavila. Čekala jsem že bude mlátit hlavou o pultík.
)), to nemá chybu, a tohoto ***a bude někdo volit? Pávice také pobavila. Čekala jsem že bude mlátit hlavou o pultík.
Tak jsme si to 14 vteřin užili (není to málo?) a teď zase budou následovat nesrozumitelné útržky vět a výkřiky pana ANOdreje Bláboliše.
Lhář Bureš opět lhal ! Bylo vidět jak to drmolil a jak byl falešný a vůbec to nemyslel upřímně !Absulotní H Ň U P !
@Richard Šebesta Jako třešnička na dortu ani to neuměl říct správně česky , prostě KATASTROFA !
JP
@Richard Šebesta
V jedné diskuzi jste psal, že budete volit Babiše, vy nějak často měníte názory, že? Anebo je to věkem, že už si nic nepamatujete? No osmdesát je osmdesát, dá se to pochopit.
V jedné diskuzi jste psal, že budete volit Babiše, vy nějak často měníte názory, že? Anebo je to věkem, že už si nic nepamatujete? No osmdesát je osmdesát, dá se to pochopit.
Vládnou nám ještě větší hova da než byli bolševici. Jen cenzuře se dnes říká korektnost a místo sovětských dělníků a pionýrů, nám všude serou ne - gry a Araby. Celý svět vidí, že multikulti je absolutní hov - adina a soužití ras nefunguje, po staletí, nikde na světě, ale nám to furt budou cpát. Jakoby nám nestačili cigoši.
A my jsme občany ne České republiky, ale Českého neokomunistického oligarchátu.
A my jsme občany ne České republiky, ale Českého neokomunistického oligarchátu.
Avenger2008
@Tomáš Kostelecký Ještě jste zapoměl na rákosky, např. ten z SPD.
To je jako kdyby se mi omluvila plíseň, že mi napadla chleba 😃
Bureše bych nepřirovnával k plísni, ale ke zhoubnému nádoru. Už aby chcípnul, udavač.@Miroslav Hraběta
Vy raději Burešovsmrad, že? Danico