Historie
Historie Velké pardubické: Jediná vítězka, nepřekonaný Josef Váňa, zrádný Taxis i utracení zraněných koní
10 komentářů
JP
Nemám ráda dostihy. Považuji tento sport za trýznění koní. Kolik jich už muselo být utraceno pro zábavu a byznys? Poslední dobou jsou velmi kritizovány cirkusy, že jsou v nich zvířata týrána. A v dostizích ne? Jsou lidi, kteří bez takového adrenalinu nemohou být, patří k tomu i kohoutí, psí zápasy, box a jiné....
Oproti tomu je cirkus méně nebezpečný jak pro zvířata a koneckonců i pro lidi. Mám ráda koně, jsou krásní, věrní, a proto nemám ráda dostihy. Není to sport, jsou to jatka. Obyčejná jatka pro byznys.
Oproti tomu je cirkus méně nebezpečný jak pro zvířata a koneckonců i pro lidi. Mám ráda koně, jsou krásní, věrní, a proto nemám ráda dostihy. Není to sport, jsou to jatka. Obyčejná jatka pro byznys.
@JP Tak to je celkem přirozený stav věci 🫠 chlapi mají rádi boj, akci, ženský touží pečovat, starat se 😇 nic co by nedávalo logiku 🤷🏻♂️
... jen s tou věrností bych to zase nepřeháněj, jsou to prostě stádní zvířata 😎
... jen s tou věrností bych to zase nepřeháněj, jsou to prostě stádní zvířata 😎
JP
@Not like Somebody
Já vidím nejvíc stádních zvířata např. na demonstracích Rajchla, tam se ovcí najde habaděj. Kůň je něco jiného, je noblesní.
Já vidím nejvíc stádních zvířata např. na demonstracích Rajchla, tam se ovcí najde habaděj. Kůň je něco jiného, je noblesní.
@JP Doufám, že jste přísná veganka a nekonzumujete nic ze živočišných produktů. Protože životy, jaké prožijí hospodářská zvířata "pro byznys" - totiž pro váš plný bachor, jsou mnohonásobně smutnější a krutější, než je život libovolného dostihového koně.
JP
@simeklubor
A vy máte možná rád koňský točeňák, ne? Mne nezajímají zdejší pindy, mám svůj názor na některé věci pevný.
A vy máte možná rád koňský točeňák, ne? Mne nezajímají zdejší pindy, mám svůj názor na některé věci pevný.
JP
@simeklubor
Zařadil jste se mezi militantní soudruhy Šebesty, Viktory a Krachy, gratuluju. Už nepindejte. Nesnesete jiný názor. Přemýšlejte. Dík.
Zařadil jste se mezi militantní soudruhy Šebesty, Viktory a Krachy, gratuluju. Už nepindejte. Nesnesete jiný názor. Přemýšlejte. Dík.

?
Vodňanskou.....,promiňte
.