Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Znakem naší doby se stává nesnášenlivost a ostrá polarizace

16 komentářů

Richard Šebesta
6. října 2023 • 08:18
Tolerovat zlo je formou spoluviny ! Jistě. Už 8 let a podle mne dalších mnoho ještě po EU toleruje a tolerovat bude nelegální migraci , která nabývá kolosálních rozměrů a dámy a páni v EU umí jedině kecat a obkecávát . Toť vše, řešení je v nedohlednu. Podle této Havlíkovy teorie jsou na vině neřešení tohoto GIGAPROBLÉMU nejen byrokrati v Bruselu ale i vlády jednotlivých zemí,které neumí nebo nechtějí problém reálně a adekvátně řešit. Pokud jde o nás tedy i současná vláda.
Tomáš Kostelecký
5. října 2023 • 20:15
Po 40ti letech bolševismu, kdy nám kdejaký soudruh diktoval jak se budeme oblékat, co budeme číst, psát, sledovat v kině a co smíme nebo nesmíme říkat, po obrovské ekonomické devastaci a morální devastací národa, který byl sedmým nejvyspělejším státem světa a který byl bolševikem vržen na úroveň rozvojové země. Zvolíme si do čela státu vlastizrádné komunistické pra se kterému konkuroval komunistický udavač, SLOVÁK, a uřvané zlodějské jelito Bureš. Z toho je patrné, že v soutěži žebříčku " Nejblbější národ světa!, máme šanci na jedno z medailových míst. Ti chytřejší z nás už žijí jinde. Všichni šmejdi, co měli dávno viset, ovládají náš stát a s pocitem beztrestnosti, nadále plundrují tuto zemi. Všechno bývalí kolaboranti s ruskými okupanty a vrahy. Hus by si , před námi, odplivnul.
SMRT KOMUNISMU.
viktor viktor
6. října 2023 • 09:11
@Tomáš Kostelecký Vcelku dobrý, ale nikde jsem nečetl, že by Babiš někoho udal. Máte laik na konkrétní případ?
Avatar - karel47}
karel47
6. října 2023 • 12:03
@viktor viktor Není třeba. Stačí že se STB upsal a slíbil že bude donášet.....
viktor viktor
6. října 2023 • 12:13
@karel47 To není důkaz, že udával jak píše autor nahoře. Udávali i ti bez “ kartičky” … a ví se to 100%. O sousedech atd.
Pavel Maleček
5. října 2023 • 19:34
Touto nesnášenlivostí a polarizací západní společnost jednoznačně zamořili fanatičtí vyznavači neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým třeštěním. Kteří již od poválečných let metodou pomalu se vařící žáby a přes postupný pochod institucemi, svou, v reálu socialisticko totalitní ideologii západní společnosti vnutili.
To pod maskou jako vylepšování demokracie, dobra a rovnosti pro všechny, když přes pocit nadřazeného lepšolidství omámili nejdřív elitářsko-intelektuální kruhy, které se už postarali o její šíření přes řadové užitečné idioty, především z řad VŠ mládeže a všemožných aktivistů.
A když v tom snadné zisky z přerozdělování dotací ucítil velkobyznys bylo hotovo. A tak tuto neosocialistickou totalitu dnes šíří korporát socpolitiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy. Což pro politologie neznalé krystalická definice fašismu je.
Jak to z pohledu historických zákonitostí dopadne bohužel jednoznačné je. Jako každá socialistická totalita, tak i tato, byť kecy o vylepšování demokracie maskovaná, v zmaru, bídě, teroru a nakonec krvavém konfliktu skončí. Až pak, z od socialismu rozbitým čumákem (a s pár desíkami milionů mrtvol), si zas Západ na demokracii, tu bez přívlastků vzpomene.
Avatar - karel47}
karel47
6. října 2023 • 12:05
@Pavel Maleček Lidstvo se nikdy, ale opravdu nikdy nepoučí.....
Václav Plachta
5. října 2023 • 18:46
Nesnášenlivost a ostrá polarizace? Ano, to je dědictví po populistech dnešní doby. Nejprve narcis Klaus, později vzteklý a mstivý Zeman a korunu tomu dal agent STB a "nejčestnější člověk na světě" s "absolutně čistým" Čapím hnízdem - Babiš! Samozřejmě že by nic z toho nikdy nebylo bez obřího stáda nemyslících a snadno manipulovatelných ovcí.
Saša Krach
5. října 2023 • 19:00
@Václav Plachta Plachtou neblbni a napiš i o druhé straně...To je ta tobě milejší....a nerozděluj.😭😝😭🤪😛😜😂
Avatar - JP }
JP
5. října 2023 • 19:47
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - karel47}
karel47
6. října 2023 • 12:08
@Václav Plachta Souhlas. Těch ovcí je momentálně cca 40% a stále vymírají. Dejte tomu ještě 40-50 let a opravdu Bude Líp.....
viktor viktor
7. října 2023 • 10:53
@karel47 Myslíte, že pak už se konečně v Česku nebude zpívat “ Kde domov můj…” , ale “ Deutschland, Deutschland über alles…” ?
viktor viktor
7. října 2023 • 10:44
@Václav Plachta Někoho Babiš udal ? Nevím o tom. Informujte nás. Ale po Hradě běhá KSČ s prokázaným agentem StB/GRU…
Saša Krach
5. října 2023 • 18:19
Pokaždé když se toto stane a společnost a politické osobnosti se rozdělí...Jsou hlavní příčiny v nejistotě společnosti a hlavním slabším vůdcem společnosti. Tak to bylo a bude.Pokud vedení státu působí chaoticky,,,,co čekate od podaných..,😱😂😂
Celkově je situace ještě přijatelná...
Zhorší se až na jaře. 😭
Avatar - karel47}
karel47
6. října 2023 • 12:09
@Saša Krach Cooooo? Očekáváte krach?????
Tomáš Kostelecký
5. října 2023 • 16:43
Jako když se krysy přemnoží.