Divoký kačer

Zpět na článek

Dezinformátoři se ohradili proti nařčení, že je platil ruský agent. Dezinformace šíříme zadarmo, tvrdí

8 komentářů

Qaid
4. října 2023 • 06:50
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. října 2023 • 10:14
@Qaid Ale PePa na Hradě udělal za nový kabát výjimku…😀
Ksel
29. září 2023 • 12:13
Mentální nedostatečnost ubohý Koudelka kompenzuje zdivočele nabobtnalým konformismem resp. rektálním alpinismem vůči Bruselu a Washingtonu. Tento ortodoxní nepřítel demokracie a morální odpadlík s prodejnou lokajskou duší soustavně zaujímá falešné pózy, dezinformuje a mystifikuje a s impertinencí sobě vlastní nehorázně nálepkuje demokraticky smýšlející lidi, kteří neztratili soudnost a v rámci projevené občanské statečnosti si dovolí vyjádřit nesouhlas s hloupými resultáty kariéristického Koudelky s mrzkým přízemním myšlením. Koudelka mi připomíná smutně proslulého protektorátního kolaboranta E. Moravce, ovšem tento kolaborant byl mnohem inteligentnější než zmíněný Koudelka. Otázkou zůstává do jaké míry je Koudelka užitečným hlupákem resp. škodolibým zaprodancem ve službách cizí moci. Koudelkovi se fakticky podařilo přeměnit BIS na agitačně-propagandistickou centrálu ve službách cizích zájmů na území ČR. Zatím se Koudelkovi nadále daří zvětšovat svůj škůdcovský potenciál, podobně jako kdysi E. Moravcovi.
Karel Novák
29. září 2023 • 08:33
Koudelku neplatí rusové, ale o moc lepší to teda není.
Lubomír Oršulík
28. září 2023 • 12:29
Kde jsou ty časy kdy každý mohl mít SVŮJ názor bez toho aby byl popliván. Samozřejmě komunistů se to netýkalo těm byla pravda zakázána.
Petr Semenec
28. září 2023 • 09:09
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
10fkk
28. září 2023 • 10:36
@Petr Semenec taky si nic nedostal?
Ksel
29. září 2023 • 12:18
@Petr Semenec Prodejné žurnalistické potvory se nyní za vlády Fialy přemnožily a všechny unisono zlobně poštěkávají na lidi, kteří neztratili soudnost a tedy nepapouškují omleté ideologicko-propagandistické fráze z portfolia bruselské propagandistické centrály.