Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Stereotypy a sentiment zatemňují pohled na realitu na Ukrajině, Slovensku i v Polsku

7 komentářů

Tomáš Kostelecký
27. září 2023 • 10:57
NECHCI NE-GRA V EVROPĚ. UŽ TOHO BYLO DOST.
Richard Šebesta
27. září 2023 • 10:36
K utváření nálad přispívá nepochybně hlavně 7.velmoc . Media mají nezastupitelnou moc.No a některá naše jsou katastrofa. Viz. ČT např. Uvedu jeden jediný konkrétní příklad. Když náš president Pavel udělal nedávno před pár dny obrovské faupaix a velmi nevhodně se vměšoval do slovenských voleb s tím že vítězství SMERU označil za problém v našich vztazích tak ČT o tom neřekla ani popel. Zejména také na kritiku jež provedl po právu předseda SMERU Fico. Když včera podle jednoho průzkumu Progresívci získali o pár desetin % víc než SMER tak pro naši ČT to byla zpráva dne a bylo to pro ČT tak důležité že o tom informovali v hlavním přehledu. Na mne to dělalo dojem jako by to bylo to nejdůležitější za celý den. Jinak se pan Buchert mýlí ne každá válka musí končit vítězstvím jedné strany. Korejská válka v roce 1953 skončila příměřím a vítězem nebyl v podstatě nikdo.Byla to remíza řečeno sportovní terminologii.
Saša Krach
27. září 2023 • 10:22
Každý normální politik si chrání vlastní trh.....tím i sebe...A pokud na to má finance tak pomůže jiným.... Chápána realita jmenovaných státu se odvíjí od médií...Příklad..Na Ukrajině je údajně obrovská korupce....No, nečetl jsem žádný rozbor v médií na toto téma..
Pokud bych měl se rozhodnout ke kterému státu se přiklonit....
Pak je to Rakousko....Malý a pohodový stát,,,,,kde vždy převáží rozum....
Richard Šebesta
27. září 2023 • 10:40
@Saša Krach Souhlas pokud jde o zahraniční politiku ale nikoli domácí.Těch migrantů kteří stále přibývají tam mají víc než je zdrávo a i oni se tam roztahují jako doma viz. ono nošení bůrek a všech těch šátků co nosí muslimské ženy.
Jaroslav Konvalina
27. září 2023 • 09:39
pan Buchert zapomina na to, ze to obili z Ukrajiny je urceno do evropskych pristavu, aby mohlo plout dale do sveta. Ale nektere zlate polske rucicky obili kradou behem trasportu pres polske uzemi a polska vlada chce vyhrat volby, tak to prekrucuje vcetne pane Bucherta.Je zajimave, ze se najednou Polaci dohodli.
Petr Semenec
27. září 2023 • 07:18
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
27. září 2023 • 10:12
@Petr Semenec Ano, to podepisuji.je to 100 % pravda.