Seroš X

Zpět na článek

Velká, malá, městská, venkovská, i jednotřídka. Seriál ČT ukazuje, že dobrou školu udělat jde

2 komentářů

Pavel Maleček
23. září 2023 • 05:12
Bohužel neukazuje jak je dobrá - to se pozná až jak se asolventi takovýchto od reality odtržených inkubátorů uplatní v životě. Nejen v zaměstnání, kde se po nich bude chtít místo jak se jim zachce poletování důsledné dodržování řádu a místo diskuze tvrdé plnění toho co šéf rozhodne. O schopnosti reagovat na stres nemluvě.
Ano dětičkám se tam líbí, ale místo odolných, na tvrdý život připravených osobností, z těchto inkubátorů vylézají sněhové vločky, hroutící se při každém jen náznaku problému. Či naopak namachrované hvězdy, přesvědčené, že svět před nimi na zadek padne. A když ne, nejdřív vztekle ječící, ale pak se hroutící úplně stejně jak ti druzí. A otázkou je nakolik mají zafixovány základní znalosti, když jim stačí cokoliv jen "ňák vokecat".
On totiž tento "výukový" systém nemá za cíl vychovat jedince připravené na problémy života, ale ukňučenou masu s kterou lze snadno, jak s ovčím stádem manipulovat, dojit a stříhat ho a pak ho za jeho radostného bečení i na jatka poslat. To v rámci Západ víc a víc ovládající neomarx-progres ideologie s jejím dobrotrusně rovnostářským skuhráním.
Samozřejmě s výjimkou těch co díky tomuto vládnou. Ti naopak své bobánky podrobují tvrdé výchově, která je naučí slabošské mase vládnout. No a vo vo votom to všechno je.
Uživatel_5670214
22. září 2023 • 18:12
Ve filmu a v reklamě jde všechno líp. Realita je ale bohužel někde úplně jinde.