Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Mlýn referend umí semlít každého. I Ivana Bartoše

5 komentářů

Ksel
22. září 2023 • 17:47
Referenda v pirátské provenienci jsou pochopitelně především kontraproduktivní. Političtí hochštapleři Piráti, jejichž spolek fakticky funguje jako pátá kolona na území ČR ve službách Bruselu, skrze svá zglajchšaltovaná referenda se snaží vylepšovat svůj značně oprýskaný marketingově-reklamní štít, ovšem jsou už provaření, protože lidé vědí, že Pirátům jde o maximalizaci svého škůdcovského potenciálu v intencích bruselské politické korektnosti. Navíc Piráti už prosluli svým novátorským iniciativním blbnutím, parazitováním a mystifikováním občanů. Pro mě jsou Piráti nevolitelní, protože nejsem nepřítelem demokracie a České republiky.
Avatar - JP }
JP
22. září 2023 • 15:48
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
giorgio287
22. září 2023 • 14:01
Blažek má být vyhozen z práce, protože byl na pivu s poradcem bývalého prezidenta.

A proč ne rovnou oběšen nebo poslán do gulagu, soudruzi bolševici (krycí název piráti)?!?

To jako pirátský odpad míní každého kadrovat?!? ***, soudruzi, ***!
Uživatel_5670214
22. září 2023 • 07:02
Piráti od samotného počátku jen dokazují, jak nezdravé je, když se děti pouští do vrcholové politiky. Já vím, že ve 30 si každý připadá dospělý a ve 40 už moudrý, ovšem pravda je jinde. Pokud věk nepřijde sám, pak moudrost přijde až s ním, Člověk musí pochopit, jak to na světě chodí, aby se stal moudrým. Musí pochopit, že důležitá rozhodnutí musíme hodnotit z dlouhodobé perspektivy a hlavně musí chápat, že zkušenost je nade všechny teorie. Mladým lidem chybí nadhled, zkušenosti a moudrost nahrazují sebedůvěrou. Představy pirátů, jak řídit stát jako počítačovou hru, jsou stejně debilní, jako představa Babiše, že se stát dá řídit jako firma. Dokud lidi nepochopí, že odbornost nelze nazývat vzděláním, že vzdělání stojí na široké obecné vzdělanosti a základech filosofie, budou dál dělat ty stejné chyby s fatálními důsledky. Díky dnešní vědě sice máme úžasné mobily, ale také zdevastovanou planetu a nemocnou populaci. Člověk by si měl urychleně přehodnotit své priority, jinak se brzy ocitne na seznamu ohrožených druhů. Mladý člověk je výborný zdroj nápadů, ale o jejich použitelnosti musí rozhodnout ti zkušení. Piráti by tuto zemi dokázali rozvrátit za jedno volební období tak, že by to už nikdo nedal dohromady. Navíc se ukázalo, že jsou ještě horší pokrytci než ti páprdové do kterých se tak rádi navážejí v domnění, že oni přece nikdy nezestárnou.
Pavel Maleček
22. září 2023 • 06:55
Však Piráti moc dobře vědí, že Don Pablo odvolán nebude. Musel by totiž odvolat sám sebe, protože on je tím, kdo ve vládě rozhoduje a složité věci vyjednává (vč. přes Nejedlého umravnění Zemana př odmávnutí Fialovy vlády). Fiala je už od vstupu do politiky jeho tajtrdlíkem, který svou dobrotivou tváří a slušným vystupováním ODSáckou bídu kryje.

Od Pirátů to je jen takové píárko pro naivní bambuly, že s nemravnými jevy v politice a ve správě státu zápasí, když v nich sami až po uši namočení jsou. Však nemají jen 4. ministry, ale i desíky, spíš stovky všemožných náměstků, ředitelů odborů či vedoucích úřadů státní správy. Proto také z vlády nevystoupí i kdyby Don Pablo korunovační klenoty šlohnul.

Noa pak je třeba maskovat jejich sexistické i jinak násilné prasečinky, kterých se jejich exponenti na svých podřízených (i uvnitř partaje) dopouštějí. Inu Piráti jsou mladí, divocí a tak si plnými doušky moci užívající.

Že na papíře bojovníci proti sexismu a všemožnému ponižování a zneužívání slabších jsou? To jsou kecy pro voliče, my teď máme moc a tak si ji užíváme dokud to jde - z Pirátů přímo duní.