Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Česko se ocitlo v oku hurikánu. Doma politická řež, ve světě zabijačky, ekonomika strádá

23 komentářů

Pavel Vlček
14. září 2023 • 12:30
Je to volný pád a harakiri seppuku Svazu evropských islamizovanych pašalíků = Evropského Svazu - Bruselistanu - VšeProslamistánu - Progresivistánu - Grýndylistánu - Neomarxistánu - Ateistánu ... Líp už bylo, zachraň se, kdo můžeš ... U.S.A. Titanic !!! E.U. Titanic !!! Ryba smrdí od hlavy !!! Eurohujerů Parta Hic ŠestiDemolice ODSTAN to jistí !!!
Jitka Pozarova
14. září 2023 • 10:14
Dokud bude hlavním bodem programu jen Antibabiš,nikam se neposuneme.
Uživatel_5670214
14. září 2023 • 09:53
Je třeba si uvědomit, že Babiš udělal vše pro to, aby ekonomiku rozjebal co nejvíc a díky tomu měl munici, kterou bude vládu odstřelovat celé volební období. Co neukrad, to prošustroval a zanechal Fialkovi spálenou zemi. Ukrajinská válka tomu jen dodala poslední kapku.
Vláda se ovšem ukázala jako totálně neschopná krizi řešit. Místo toho dělá vše, aby se zalíbila Bruselu a na vlastní občany kašle. Slovenského zloděje tak nahradila parta moulů, co se nedohodnou ani na tom, jaký je dneska den. Fialová banda je zase jen banda lhářů, ptetichářů a bezmozků. Naše země nemá budoucnost, protože tu chybí skuteční politici, co nehrabou jen pod sebe a na každý prd nepotřebují deset poradců. Slyšet mluvit Fialu je dnes stejně tristní, jako slyšet bedákání debila Babiše.
viktor viktor
14. září 2023 • 10:28
@Uživatel_5670214 Babišovi nemůžeš ty fanatiku nic dokázat , takže jen žvaníš jak ve 4. cenové. Ale Fiala za 2 roky rozvrátil zemi. K tomu 3 ministerstva, inflace 10%, ( za Babiše max. 5,3% ) okradení senioři, stoupající drahota, ČEZ stále pod kontrolou německé burzy , hromada drahých “ poradců “ a každý den nám ještě lže jak když Rudé Právo tiskne atd. A ba Hradě bolševik s rudou komisařkou. S tím nemá Babiš, co dělat . PROBER SE !!!
Uživatel_5670214
14. září 2023 • 11:48
@viktor viktor
je fajn, ty paviáne, že vždycky najdeš větev, na který se můžeš vyřvat, viď?
Vyndej si ty Babišovy připosraný slipy z podpolštáře a raděfi fetuj aceton. Třeba tě to probere.
Richard Šebesta
14. září 2023 • 11:02
@Uživatel_5670214 Souhlasím. Vidím to stejně.
Saša Krach
14. září 2023 • 09:40
A do tohoto marasmu říkají ekonomové že ceny zůstanou stát,,,,a spíše začnou růst....Pokud potřebujete benzín či naftu. Polsko ...
Pokud máte chytré děti a vy jste jen normální lidé......tak mlátit dečka přes hlavu ....Vláda se údajně snaží vypustit červený balónek.... stop...těm finančně slabším. Co Hulíne paráda. Nebo jen chaotické jednání .....
Saša Krach
14. září 2023 • 09:47
@Saša Krach Hulíne nebo si můžou půjčit na školství v EU...Sníží tím rozpočet ale zaplatí to příští vláda...Co ty na to Hulíne....čumíš jen jak puk z branky....Tak příště nikoho nenapadej.
Richard Šebesta
14. září 2023 • 09:09
V něčem má pan Buchert pravdu. Naše životní úroveň nestoupá ale klesá. Neřešené problémy se hromadí a EU místo řešení svých problémů (migrace a další) se vydává na dobrodružnou válku s Ruskem která může přerůst ve světový nebo ještě něco horšího. Nemohu si pomoct ale EU mi připadá jako někdo kdo pomáhá sousedovi v jeho problémech a ten soused to bere jako samozřejmost a navíc je tak drzý že si onu pomoc vyžaduje stále a stále a přitom doma má ten pomahající tolik problemů,které neřeší. Děti mu chodí za školu,berou drogy a ještě mu do bytu zatéká !
tempter
14. září 2023 • 10:50
@Richard Šebesta Cyrdo, tleskám. Ten příměr s tím sousedem je skutečně geniální. To jsi vymyslel sám nebo jste dali hlavy dohromady Šebesta, Viktor a Hulín (beztak vám pomáhal i Zapravda, že)?
Fakt supr, jinak s těmi dětmi je mi tě líto, vůbec jsem netušil, že nějaké děti máš... No, snad to bude dobrý! A střecha se taky opraví!
Saša Krach
14. září 2023 • 08:54
Co nás dohnalo....Zrušení superhrubé mzdy...Provedlo, ODS, Ano, byli proti, Zeman ČssD....ztráta asi 120 miliard.
Zrušení kontroly tržeb, asi 10 miliard. Provedla ODS .
Špatné zastropovaná elektřina.
Petikoalkce. Jiné státy EU volili lepší variantu... Petikoalkce.
Nečinnost vlády. Nepružnost...
A Hulíne rarášku dej návod jak to mohu já ovliv­nit.­....­..😂😂­😂😭😭
Saša Krach
14. září 2023 • 08:59
@Saša Krach A záměrně nezmiňuji ....Lékovou politiku Jak to mohu ovlivnit...Zbrojení v nevhodné ekonomické době....Já to mohu jen ....tyto chyby zaplatit, Hulíne....😭
Hulin No More
14. září 2023 • 07:27
protože jste jen malomyslný ho....a, kterým se musí jako malým smradům názorně ukazovat, jak ubít bureše tak, že po sobě raději maže posty, jak začít věřit v sebe sama namísto čekání na to, až vám Fiala utře pr...el, jak se vy....t na buze....ký myšlení a jak začít zase sebevědomě ***. To je materiál...
Pavel Maleček
14. září 2023 • 07:11
Za vším tím co Buchert popisuje stojí jediné. Rozklad západní demokracie způsobený tím, že Západ ovládla neomarx progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním. To coby důsledek touhy korporátu socialistických politiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy zbavit se té otravné demokracie, co jim v maximalizaci moci a majetků brání. Což pro neznalé krystalická definice fašismu je.

Všechny ty popisované jevy jsou způsobeny poklesem hospodářské, technologické, politické i vojenské, vcelku morální síly dříve demokratického Západu, výše popsaným zůsobené. Když tou dobrotrusnou neomarx-porgres ideologií západní mocní maskují svou mocensko-majetkovou nenažranost. V této nenažrané zaslepenosti dovolili finančně a technologicky vyrůst Číně a dalším totalitním režimům, přes nákup surovin vykrmili Rusko tak, že si může dovolit vleklé války a zároveň západní společnost morálně rozložili tak, že ta již není sto bránit své hodnoty ani doma, natož vůči vnější čínsko-islám-ruské agresi.

Jedinou cestou k záchraně je návrat Západu k důsledné a tím akceschopné demokracii. Bude-li se Západ čím dál víc topit v neomarx-progres socialistické totalitě, osud starověké říše Římské ho čeká. V lepším případě jako skanzen pro asijsko islámské turisty skončí.
Richard Šebesta
14. září 2023 • 08:59
@Pavel Maleček v mnohém souhlasím. Zejména s tím závěrem.
Uživatel_5670214
14. září 2023 • 11:59
@Pavel Maleček
je to tak. Za vším zlem hledej neomarxisty a devianty.
Avatar - epr3}
epr3
19. září 2023 • 20:30
@Uživatel_5670214 Jo, EU je jimi přecpaná.
Pavel Vlček
14. září 2023 • 12:36
@Pavel Mareček Pravda se musí lidem říkat, ale brzičko nás smažou ... Bu bu bu, bude to ještě Velký Lochec ... Mráz přichází ze Západu ... Globální finanční (americké) Trh ly to jistí, bude hůř, a o tom to je !!! Tak v sobotu u koně ...
pinkkk
14. září 2023 • 06:40
Článek může být pravdivý, ano, ale za ten marasmus bych nevinil jenom tuto vládu. Ta jen vyžrala všechny ty věci z minula a to záplatování problémů z minula prostě už dál nejde. Jeden příklad za všechny. Ukazuje se, že tedy ta naše montovna na auta si asi povede dost špatně, pokud vůbec. No, ale cožpak tu závislost na těch plechových miláčcích (toto často užívané spojení přímo nenávidím) udělala tato vláda?
viktor viktor
14. září 2023 • 07:22
@pinkkk Začni studovat alespoň základy ekonomie a uvidíš, že tato vláda je to nejméně schopné, co jsme tu od r. 1989 měli. Rozvracet ekonomii a takovým tempem se nedařilo ani komunistům. A k tomu lžou jako když Rudé Právo tiskne. Volba soudruha agenta Pávka na Hrad je už jen třešničkou na dortu.
pinkkk
14. září 2023 • 10:12
@viktor viktor Co to plácáš? Já o koze, ty o voze. Ty ekonomický základníku, já tuto vládu nikterak nechválím. A co do toho meleš prezidenta? Zase jen ukázka krystalické blbosti, vždyť já o něm nic nepsal.
Uživatel_5670214
14. září 2023 • 12:01
@pinkkk
von je tak jeblej, že si nadává i v zrcadle, proto Viktor Viktor. Jeden tak blbej prostě být nemůže.
Richard Šebesta
14. září 2023 • 08:56
@pinkkk No pokud jde o přehnanou podporu Ukrajiny na náš úkor tak tady to vláda nezvládla a oněch 50 miliard co nás to stálo o nichž mluvil Fiala to je určitě lež jako věž. Jsou výdaje jež se neuvádí. Bude to mnohem víc. Proč se nemůžeme chovat jako sousední Rakousko nebo Maďarsko ?