Komentáře

Zpět na článek

Jaká je vize televize: Příliš mnoho ptydepe aneb Co můžeme očekávat od nového vedení České televize?

4 komentářů

Ja_I
7. září 2023 • 11:06
50 procent žen a 50 procent mužů ve všech částech vysílání je klasický výmysl chorých progresivních mozků. Správně by to mělo být 100 procent prvotřídních lidí. Rozhodovat mají schopnosti, ne pohlaví. A vůbec, co to je za zpátečnickou představu, že máme jen ženy a muže?
Uživatel_5670214
6. září 2023 • 19:49
Vize televize je tučná provize.
amej
6. září 2023 • 17:55
Přijde mi to jako sliby současné vlády před volbami. A skutek zcela protichůdný. Nějak se neumím zbavit pocitu, že i tento ředitel bude vládě poplatný a televize nakonec zůstane tendenční a normalizační jako doposud. Vždyť přece tak to vždy bylo a být muselo.
Richard Šebesta
6. září 2023 • 17:14
Mnoho z toho jsou prázdné kecy o ničem. Úkoly televize jsou jasné digitalizace je ok ale taky větší profesionalita a tím rozumím hlavně pokud jde o informace a třeba i politiku ČT by neměla být normalizační televize ze 70. a 80.let minulého století. Doposud se tak dělo a stále děje. Redaktoři by neměli lhát stačí že to za ně zařídí politici.
Dosud mnozí prokazatelně lhali a sami byli dezoláty (Mora­vec,Fr­idri­chová) ač to podsouvali jiným. Nový ředitel má co napravovat. Za rok se uvidí je-li lepší než minulý. Poslední věc mám k pořadu Reportéři. Za dob Wolnerových byla úroveň tohoto pořadu rozhodně na lepší úrovni než nyní .Kvalita šla podle mne dost dolu. V minulosti jsem pořad sledoval nyní už to je jen slabý odvar.