Komentáře

Zpět na článek

Žijeme v nové tetalitě, nemůžu zvracet, za totality nebyly Kauflandy, blábolil Babiš 6 hodin ve Sněmovně

64 komentářů

Josef Sing
18. září 2023 • 22:43
opět Babiš ...agent STB..... nedávno jsem našel náhodou video na YT z předvolební akce ANO 2022 ve městě kde jsem dříve bydlel.
V průběhu záznamu vidím člověka s velkou cedulí Babiš na hrad - Mírov.
Ten člověk je mi dobře známý , je to dodnes evidovaný STBák s kontakty do justice apod,opravdu všehoschopný ! proč to tvrdím ? protože moje rodina přišla o dům s obchodem u náměstí potom co přišla za mojí matkou-majitelkou partička chlapů a vyhrožovali jí že mi nedovolí podnikat !! a nějak... jí donutili ,ukecali?? že tento dům 3/4 roku po kompletní rekonstrukci prodala v r.2016 za 2,5 milionu !! 2 byty, velký obchod s rohovou výlo­hou+sk­lad+zá­zemí s kanceláří,jen terasa 3x15m.... A tento STBák který pro jisté lidi "pracuje" i dnes v této kauze figuroval, měl z ní prospěch !
Tohle spousta lidí neví, nevidí !! takový dobytek bude ukazovat na jiné ....
Je ovšem dost místních kteří jej dobře znají
viktor viktor
18. září 2023 • 23:49
@Josef Sing Předsedou Ústavního soudu je bolševický soudce a předseda Nejvyššího soudu dokonce prohlásil, že je na čase přestat prověřovat minulost soudců. Tak to je české soudnictví.
Tomáš Kostelecký
6. září 2023 • 19:47
To nejhorší a nejodpornější co vyvrhne jakákoli totalita, tedy řemeslný udavač hovoří o totalitě. *** bolševická, pokud by tu totalita skutečně byla, držel bys tlamu a připravoval se na další udávání. A pokud by ses, sračko, pochlapil a vystoupil bys proti totalitě, visel by na prvním stromě. Táhni odkud jsi přitáhnul, dráteníku.
viktor viktor
11. září 2023 • 09:10
@Tomáš Kostelecký Můžete dokázat, že pan Babiš někomu uškodil? Stěžoval si někdo ? Nikdo. Tak nešiřte dezinformace. Ovšem Pávek sedí na Hradě. Agent StB a sovětské GRU, člen Leninského kroužku a schvalovač okupace republiky. je jiné “ kafe “, včetně jeho manželky, rudé komisařky…Doplňte si své vědomosti.
Sylva Sauerova
14. září 2023 • 16:44
@viktor viktor http­s://ww­w.st­ream­.cz/pr­ostor-x/babis-byl-agent-bures-predal-15-udani-zlo-jsme-nepojmenovali-a-tak-tu-zije-dal-rika-schovanek-64004376
viktor viktor
15. září 2023 • 08:44
@Sylva Sauerova Věříte pomluvám. Všechny soudy Babišovi potvrdily, že žádným agentem nebyl a žádný občan si na něj nestěžoval. “ Novináře “ , kteří se chtějí svými drby zviditelnit nepočítám. To u OPRAVDOVÉHO ! agenta Pávka z Hradu si v jeho životopisu počtete a nejde o pomluvu. Jako agent StB a sovětské GRU je jednička. Jeho spis v Moskvě musí být hodně tlustý.
Josef Sing
18. září 2023 • 22:48
@viktor viktor - přesně tak ! bohužel je spousta jelit který nechápou že donašeč STB není dobrá vizitka ovšem být vybrán pro účely rozvědky je úplně jiný level hlavně v té době !! tehdy musel projít důkladným prověřením na loajalitu vůči straně.... včetně rodiny. To si hlavně mladí vůbec neumí představit ten rozdíl v prověřování !!
Saša Krach
6. září 2023 • 18:11
Pět let v prd.A v Krizi....A z baličkem dalších pár let....v prd ...Toť vše....a můžete mudrovat.😛😛😛😛😛😂😂😂👍😂
viktor viktor
6. září 2023 • 18:41
@Saša Krach To jste popsal ještě moc hezky. Myslím, že Česku z toho otvoru nebudou koukat ani nožičky.
Avatar - JP }
JP
6. září 2023 • 15:13
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 17:03
@JP NEVYVRÁTILA jste mi jedinný argument a sama se uchylujete je k osobnímu osočování ! Hájíte agenta Pávka s otřesnou minulostí, ovšem bez JEDINNÉHO argumentu a ještě tu hrozíte. Nejste vy sama tím trollem ???
Josef Sing
18. září 2023 • 22:58
@JP - provokatér ?? vadí vám popis reality ?? žil jste v té době ?? víte jak to tehdy fungovalo ?? jaké prověření loaja­lity,­spoleh­livos­ti bylo u lidí pro rozvědku nebo u řadových donašečů ? byl Babiš řídící důstojník ? nebyl ! byl "pouze" donašeč.... i když to není ke chlubení. Já a moje rodina víme VELMI dobře jak to tehdy fungovalo !! děda živnostník se zaměstnanci, po r.1948 o firmu přišel po nákupu nových strojů.... parádní zážitek.... a určitě nebyl nadšený takže po intrikách jej STBáci dostali do vězení . Na těžbu uranu v Jáchymově !! jeho dcera=moje matka měla posudek "Nedoporučuje se ke studiu" i přesto že její prospěch byl 1-9.tř na vysvědčení vždy samé 1 !! ani v této době tzv.demokracie to není jiné, v každé době rodinu okrást, vydusit !!!
Takže zkušeností s podobnými lidmi kteří pomáhají udržet režim u moci máme na rozdávání
Avatar - JP }
JP
6. září 2023 • 13:08
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 14:08
@JP Uhodila jste hřebíček na hlavičku. Ano Havel, Jan Palach a další se v hrobě obrací, když vidí tu rudou hyenu na Hradě. Lampasák z dob normalizace a ještě u rozvědky ( NOMENKLATÚRNÍ komouš ). Výběrový soudruh Pávek. Ten, který je z pozice poli­cejně/­vojen­ského pronásledoval v dobách Husáka, jim nyní s maminou komisařkou klade věnce. To je ten pravý MASOCHISTA vážená paní. Zvolen “ zdravou “ částí občanů 🤮. A k tomu ještě amatér F I A L A !!!, co dělá se svými pacholky astronomické dluhy. Nedělejte si iluze. Přijdou Číňani a Pávek přehodí kabát a jako agent Wu-čum-tam vyrazí s copánkem na motorce…a užiteční idioti opět zatleskají.
Avatar - JP }
JP
6. září 2023 • 15:05
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 15:30
@JP Havel nebyl obdivovatelem PROFESIONÁLNÍCH , státem pravidelně placených lampasáků a to ještě patřícich k policejním složkám. O jeho soudružce manželce komisařce ani nemluvě. Pokud vidíte demokracii v placeném rudém dojiči ( dříve pod socialistickou přísahou dojil Husákovce, teď Fialovce) Pávkovi něco demokratického, tak dejte vědět. Ta zelená hyena nikdy nic, bez státních peněz nevytvořila a ani nevytvoří. Je to jen naleštěný , prospěchářský panák. Kvůli takovým “ uvědomělým “ Pávkům umírali lidé jako Palach, Zajíc atd. Dnes , při pohledu na Hrad , by si to 100% rozmysleli. Dostudujte si bez hysterie něco z minulosti. „ Ztráta „ paměti části národa pomohla všem těm komoušům opět do “ sedla “.
Josef Sing
18. září 2023 • 23:10
@JP - pokud jste žena tak to vcelku chápu, nemáte absolutně přehled co se dělo v pozadí tzv.Sametové revoluce.
Vždyť to kdysi řekl i samotný Ransdorf na kameru ve studiu že 17 listopad bylo domluvené předání moci a ne že studenti svrhli komunisty !! ředitelé firem a další vlivní té doby kteří byli ve straně, STBáci a další zrealizovali předání moci mladším. Chtěli vykopat "staré dědky".... jenže když převzali moc měli co prodávat zahraničním firmám , státní dluh nulový. A dnes ?? už NENÍ co prodat !! a dluhy v bilionech !! co vybudovali za ty biliony ?? NIC !! rozdali je lidem ?? to určitě.... takže spěte dál...
Josef Sing
18. září 2023 • 23:03
@JP - preziddent Havel říkáte ?? ten který se podílel na převzetí moci od komunistů ??? výměnou za beztrestnost ?? vždyť to bylo domluvené předání moci mladším reformním komunistům kteří chtěli vlastnit firmy a být bohatí jako jejich kolegové ze západu !! jste se zrovna vylíhla ?? co asi byla akce "mrtvý student Šmíd" ?? to byl přece agent Zifčák který pomohl rozhýbat davy..... neuvěřitelný že stále řada lidí vzhlíží ke své modle i přes dostupné informace
Soňa Benešová
6. září 2023 • 08:51
Já bych jim čas silně omezila. Při obhajobě diplomové práce dostane student 15 nebo 20 minut, po upozornění, že přetahuje, musí skončit. Musí umět za 20 minut věcně a přesně komisi sdělit, co dělal a jaké má výsledky. Disertace se prezentuje půl hodiny a profesorská přednáška je na hodinu. Na vědeckých konferencích přetahovačům nekompromisně vypnou mikrofon po upozornění. Když chce člověk vystoupit před publikem, musí být připraven. Plkat může na netu, třeba i hodiny.
Saša Krach
6. září 2023 • 09:13
@Soňa Benešová opět v porovnání s vyspělou západní Evropou od vás zase perla...😂
Hulin No More
6. září 2023 • 11:45
@Soňa Benešová u studentů se předpokládá inteligence. U bureše se předpokládá inkluze a neomezená doba, za 20 minut ten retard stihne max. kalosek a motýle. Jeho retardovaní voliči za tu dobu stihnou jen ty motýle
viktor viktor
6. září 2023 • 12:02
@Hulin No Závist a šovinismus z vás leze neustále. Na víc jako intelektuálně unavenému čecháčkovi nemáte. Máte prd. To je patrné. Začněte na sobě pracovat a také zbohatnete a budete mít hezkou partnerku ( partnera ) .
Hulin No More
6. září 2023 • 12:16
@viktor viktor mám holku, co dělala předlohu barbie a vi co řeknu, ještě než začnu větu. studovala psychologii a psychatrii a praktické lékařství, ta co mám *** ještě dělat??
Avatar - JP }
JP
6. září 2023 • 13:10
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 14:14
@viktor viktor Nadávky, lži a žádné argumenty. Věřím, že vám soudruzi , po 34 letech, už na Hradě chyběli. Díky hlupákům jako vy se nám komundírové opět nacpali do státních funkcí.
Josef Sing
18. září 2023 • 23:14
@Soňa Benešová - bude to platit absolutně pro všechny bez výjimky ??
toho bych se rád dožil.
Např.korunové dluhopisy....a Babiš... známe že ? prý zneužil mezery v zákoně, pokud vím mezery vytvořené za Kalouska.
Korunové dluhopisy vlastnilo cca 30tisíc lidí že ?? jsem pro zveřejnění všech držitelů !!! PROČ to nikdo neudělal ?? proč jen někoho ?
věříte že korunové dluhopisy má Jenda s Mařkou z nějaké fabriky ??
viktor viktor
6. září 2023 • 08:38
Parlament je poslední místo, kde lze ZATÍM svobodně občas vyjádřit názor na věc. Ani vyzobaná slunečnice Pekarová , sedmilhář Fiala a podobné zrůdy české politiky tomu ZATÍM nemohly zabránit.
Avenger2008
6. září 2023 • 10:17
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 11:09
@Avenger2008 Jako šovinista a závistivý, malý čecháček jste fakt dobrej. Díky vám podobným máme na Hradě soudruha agenta, předsedu ZO KSČ na komunistické rozvědce s Marfušou politručkou a předsedou Ústavního soudu dalšího soudruha, co soudil i politické případy. Gratuluji. Jako Pepek Vyskoč jste se osvědčil.
Avenger2008
6. září 2023 • 11:33
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 12:08
@Avenger2008 Já píši jen fakta o sovětském slouhovi . Agent Pávek přísahal na socialismus. Šel do rudé rozvědy za účelem západu škodit. To se mu mimochodem povedlo. Je prezidentem Česka. Kurs rudého rozvědčíka končil na začátku r. 1991 . Jistota je jistota. Pak přehodil kabát a je z něj demokrat. To je přeci známé a typické pro čecháčky, nasáklé socialismem.
giorgio287
6. září 2023 • 07:47
Pokud se nemýlím, tak každý poslanec může ve sněmovně žvanit, jak chce...

...i když neumí lhát tak hezký a tak často jako vlastizrádce blyštivý Péťa!
viktor viktor
6. září 2023 • 08:39
@giorgio287 👍👍👍
Vlasta Drobná
6. září 2023 • 07:14
Tento slovní guláš už předčil slavný projev Milouše Jakeše v Červeném Hrádku.
Soňa Benešová
5. září 2023 • 23:05
Včele a motýle byly?
Saša Krach
5. září 2023 • 21:51
A na dobrou noc....Kecy jsou na prd....Snad někdo přijde a nemusí to být ani Fiala či Babiš....A svou politikou a odvahou ...pozvedne tuto zem. Určitě existuje.....A snad bude odborník...Udělá to bez keců.
Avatar - JP }
JP
6. září 2023 • 00:00
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 08:32
@Saša Krach V zemi, kde si lidé dobrovolně zvolí předsedu ZO KSČ na rudé rozvědce s manželkou politručkou za prezidenta nebude dobře. Komunistická plíseň ve společnosti a krátká paměť je nepřehlédnutelná.
Miroslav Hraběta
6. září 2023 • 11:44
@viktor viktor Nepřehlédnutelná je tvoje naprostá debilita, traktor 😃💤
JanaBa
5. září 2023 • 20:17
Já jsem se, bohužel, před přečtením najedla. A to jsem neměla dělat.
Tomáš Kostelecký
5. září 2023 • 19:55
Kolaboranti, konfidenti a političtí zločinci se většinou věšeli. Nám tady slovenskej zmr ďoch káže morálku a kecá do politiky. U toho mu sekunduje korejská zrůda. Stydím se za tenhle národ.
viktor viktor
5. září 2023 • 20:19
@Tomáš Kostelecký Také si myslím, že agent, ( předseda ZO KSČ na rudé rozvědce, takže nomenklatůrní komouš ) , člen Leninského kroužku s manželkou politručkou, soudruh Pávek patří jako převlékač kabátů a zrádce na jiný hrad a ten není v Praze. Také se stydím za ty , kdo tuhle prospěchářskou zelenou gumu volili.
Avenger2008
6. září 2023 • 00:06
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
6. září 2023 • 09:24
@Avenger2008 Nedokazatelná pomluva. Ale politická Akademie Klementa Gottwalda, kterou úspěšně absolvovavala soudružka manželka agenta Pávka, je prokázaná. Takže máme na Hradě soudružku komisařku společně s předsedou ZO KSČ na rudé rozvědce. Roztomilá kombinace. Odpovídá kulturní úrovni velké části českých voličů, pohrobků soudruha Jakeše.
Hulin No More
5. září 2023 • 19:43
pyčo, je to manták a mluví stejně, jako ti jeho retardovaní důchodci. Když chci slyšet ho.na ho.en, pomůžu na ulici přiblble vypadajícímu dědkovi nebo bábě a pak dvě hodiny poslouchám to samý. Sdílená demence.
Saša Krach
5. září 2023 • 19:49
@Hulin No More Hulín u tebe už to začalo....přidej vitamíny 😛😂😂😂
viktor viktor
6. září 2023 • 08:26
@Hulin No More Vy už ji ale máte. Jak ta ožralá Holubová….🤮
Saša Krach
5. září 2023 • 19:43
Proč Babiš dělá projevy. Sám říká že to neumí....A také říká že tato vláda s krásným slovním projevem se krásně a srozumitelně sama zničí....No uvidí se zdá má pravdu.
Richard Šebesta
5. září 2023 • 19:42
To je ukázka toho co je Bureš za neumětele. Takové nesmyslné bláboly to snad nikdy nikdo ve sněmovně ještě od listopadu 89 neříkal. Žije tady přes 30 let a ještě neumí česky. Je to totální buran. Tohle kdyby bylo presidentem to by byl tedy konec. V jediné věci mu dávám za pravdu jeho ANO vykopalo komunisty ze sněmovny . Vyluxoval voliče komunistům i soc.dem.
Saša Krach
5. září 2023 • 19:47
@Richard Šebesta Kolik asi lidí v této repu­blice­....­.chtě­lo být totálním butanem,,,jak píšeš. Asi 90 procent ..od­hadu­ji..­..,😂­😂😂😂😂😛
Richard Šebesta
6. září 2023 • 09:36
@Saša Krach Kolik lidí chtělo být totálním butanem to Sašo netuším. Ty ano ? Já myslim že 0 % !
Pavel Soused
5. září 2023 • 19:21
Žvanit jako pohádkář Fiala holt Babiš neumí ,má tedy smůlu ,že si jím podedlí rochní mnohdy z hovadin ,ktere vyprodukuje .Bohužel ale v podstatě má pravdu, tahle zem jde diky Fialivě beznaději ekonomicky ke dnu.A tomu rozumět lze.
viktor viktor
5. září 2023 • 19:45
@Pavel Soused Máte pravdu. Teď jak rychle z toho marastu ven ? A k tomu se šíří svrab. Zřejmě také ze Strakovky ?
Avatar - JP }
JP
5. září 2023 • 23:58
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
15. září 2023 • 08:50
@JP Chápu, že jako @JP z prasečáku nemůžeš všemu rozumět.
Saša Krach
5. září 2023 • 18:53
Řečník opravdu není,,,to je pravda . Ovšem v dnešní době kecy nepomohou....Jen tak, byl jsem nemocen a nějak se lékařům nevedlo...A pak jsem se dostal k lékaři který neřekl správně souvislou větu. Překládala sestra...A tento blekota věděl co má dělat......a konal. Od té doby vím Že krásný slovní projev nemá nic společného s praxí.......Ukázána platí.😝😝😝😝😝😂😂😡😂😂
Avatar - fero52}
fero52
5. září 2023 • 18:45
Však léta tvrdím, že primitiv Bureš, neschopný jediné srozumitelné myšlenky či věty, zřejmě ani není zakladatelem a majitelem Agrokomplexu, ale bílým koněm Bratrstva rudé pracky. P.S. Trollové nemusí reagovat, komentáře fiktivních viktorů a jiných anonymů nemají cenu zlámané vindry
Saša Krach
5. září 2023 • 18:57
@fero52 Milý Ferko důležité je že ty jsi to dotáhl asi daleko.Babis ti asi kouká do prd...😂
viktor viktor
5. září 2023 • 19:35
@fero52 Vy a vaše papacha nám říká, že i z prasečáku se tu někdo pokouší zapojit. Hlavně , že jste přidal doporučení , kdo a co smí psát. Vy budete asi stejný “ demokrat “ jako převlékač kabátů agent , soudruh Pávek.
viktor viktor
5. září 2023 • 18:20
Pan Babiš opět hovoří o tom , co tahle prolhaná vláda a užiteční idioti neradi slyší. Jen houšť pane Babiš. Ať těm mizerům praskne žilka. Už i tak má prolhaný Fiala z ostudy kabát. Lhát jako Fiala neuměl ani ten Jakeš. A to byl pořádný baron Prášil.
Tomáš Kostelecký
5. září 2023 • 20:01
Zatím, tahle vláda, platí jen Burešovi dluhy a zlodějny. To,ale debilovi jako jsi ty, nedojde. Primitive.@viktor viktor
viktor viktor
5. září 2023 • 20:29
@Tomáš Kostelecký Vy jste na tom s matematikou zřejmě stejně jako ten současný přibarvený finanční seladon. Jen pro příklad. Pan Babiš odcházel z funkce a inflace byla 5,3% , státní dluh pod 200mld. a o tři ministerstva méně, než nyní atd. Česko je NYNÍ !!! nejrychleji se zadlužijící zemí EU. Pokud víte něco kriminálního o panu Babišovi, nahlašte to. Jinak vědomě kryjete kryminalitu. Pokud nic pravdivého nemáte, přestaňte šířit drby.
Soňa Benešová
5. září 2023 • 23:11
@viktor viktor Založil požár, nejdříve docela malý, a potom přilejval a přilejval, až to nejde uhasit. Moc složité na Orbána, ten vnímá jenom tady a teď.
Avatar - JP }
JP
5. září 2023 • 18:11
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.