Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Na Slovensku vrcholí předvolební kampaň plná neuvěřitelně brutální rétoriky

6 komentářů

Pavel Maleček
10. září 2023 • 08:23
A to způsobeno Čaputovou a jejím agresivním šířením neomarx-progres ideologie, s jejím multikuti, gender, LGBT či eko-klima fanatismem. Což dle zákona akce a reakce v Slovácích probudilo temné pudy jejich nacionalistického "luďáctví". No a na tom se Fico a jemu podobní vezou.

Prostě pro většinu Slovákůž je to co se valí z bruselu mnohem větší hrůzou, než to, co nejen na Ukrajině vyvádí Rusáci. Když v Rusku ochánce před bruselským neomarx-progres fanatismem vidí.
Pavel Vlček
10. září 2023 • 00:11
Ukrajina je obětí (amerických) globálních finančních trhů !!! Na východě Maloruska - Novoruska je hodně ruskojazyčných ukrajinských Rusů (podobnost: sudetských Němců), kteří nesmí na Velké Ukrajině mluvit rusky !!! To nedopadne dobře !!! A ta kazetová munice s ochuzeným uranem je jedovatá a radioaktivní !!! "Dobyté" území tedy bude nadlouho zamořené a zničené !!! Uran je těžký kov, kromě radioaktivity je také velmi jedovatý pro živé organismy !!! Synkopy: Válka je Vůl ... Ať si U.S.A. = Bidenovci válčí s Ruskem třeba na Čukotce a Kamčatce a Aljašce, velmi daleko od Evropy a E.U. !!! Pán Bůh s Námi ...
tempter
10. září 2023 • 10:55
@Pavel Vlček Kdyby rusko nenapadlo Ukrajinu, nikdo by nemusel válčit nikde s nikým. A neber jméno Boží nadarmo, znáš to....
Ferdi Nand
9. září 2023 • 17:49
Ve všech komunistických státech kde byla nastolena komunistická hrůzovláda a zločinný režim, měli být bolševici z 50ti % vyhubeni a zbytek měl být na doživotí zavřen na nucené práce. Místo toho máme, původně, komunistického žoldáka ve funkci presidenta, který nás může kdykoli prodat Putinovi. Po roce 1948 dodnes je funkce presidenta nejostudnějším postem ve státě. Komouši jsou rakovina společnosti.
Ladislav Havel
9. září 2023 • 16:54
Strana Smer nechce vystoupit s EU ani z NA TO. Tak jako sousedi v Rakousku nebo v Maďarsku ale i ve Švícarsku chtějí ukončit zabíjení na UA jednáním. Ano, zastavit dodávky zbraní mimo SK, a věnovat se slovákům. Proto Fico posilujte a vyhraje volby. Prostě hájí národní zájmy a nebude sloužit cizým zájmům.
Ferdi Nand
9. září 2023 • 17:23
@Ladislav Havel Hlavně si vopraš pravopis, filozofe. IQ komouše nezapřeš.