Komentáře

Zpět na článek

Cyril Höschl: Putinovo samoděržaví aneb Kdo může ukončit válku na Ukrajině?

9 komentářů

viktor viktor
8. září 2023 • 15:12
Pohrobkové komunismu si sami zvolili na Hrad , CELÝ život aktivního, profesionálního lampasáka , předsedu ZO KSČ na vojenské , komunistické rozvědce, kontrolované StB a sovětskou GRU, dokázaného agenta, soudruha Pávka. Vyleštěného panáka, který celý život jen dojí státní kasu. Dříve komunistickou a nyní fialovskou. A tenhle agent, masosochista, ještě pokládá věnce k hrobům těch, které pomáhal likvidovat. Podle něj , rukou psaným životopisem, byl členem Leninského kroužku a chápal nutnost sovětské invaze r. 1968. Rodina celá byla fanaticky rudá ( táta vedoucí elektrorozvědky na západním okruhu ). Nakonec i jeho druhou ženou se stala absolventka politické Akademie Kl. Gottwalda - škola pro politruky, komisaře. První žena se s ním rozešla pro domácí násilí z jeho strany. Proto “ vládní investigativní “ novináři o jeho celé, skutečné minulosti nic nepíší. V jednom ale nebyly finance komunistů marné. Opravdu se dokázal vetřít do struktur NATO a dokonce do funkce prezidenta “ demokratického “ státu. Užiteční idioti mohou tleskat a J. Palach se může obracet v hrobě a litovat, že ty zápalky raději nevyhodil.
Jan Hrubý
17. září 2023 • 20:40
Jseš malej ubožáček.@viktor viktor
viktor viktor
17. září 2023 • 20:59
@Jan Hrubý Nadávky ? Aby ti nepraskla žilka. Já popisuji PRAVDIVĚ situaci. A kde jsou tvoje PRAVDIVÉ protiargumenty k těm nomenklatůrním bolševikům ?
Pavel Maleček
31. srpna 2023 • 18:57
Tuto válku by mohl ukončt demokratický Západ svým rozhodným a účinným odmítnutím ruské agrese nejen vůči Ukrajině. Což je ovšem nesplnitelný sen. Protože Západ už demokratický a tím rozhodný a důsledný už dlouho není. Už od 60. let minulého století se mění v direktivně přerozdělovaco dotační, tedy socialistickou diktaturu. Která jak nás historie učí v zmaru, bídě, teroru a nakonec krvavém konfliktu končí.

Právě tohle Západu socialismem oslabení Putina postrčilo k rozhodnutí Ukrajinu napadnout. Západ se sice k jakémusi odporu vzepřel, ale jen v úrovni která Rusku brání v expanzi pokračovat. Když už teď sílí tendence Ukrajinu přinutit k vzdání se Ruskem obsazeného území.

Tohle selhání, stejně zbabělé jako úprk z Afghanistánu jasně dokazuje, jak se Západ pod soc. totalitou s její neomarx-progres ideologií víc a víc rozkládá. A tím všemožným totalitám sílu k útoku na samotný Západ dává.
pinkkk
31. srpna 2023 • 16:00
Soudím, že jde o dvě zcela neslučitelné věci. Vojensky, tedy silou, Ukrajina vyhrát nemůže, to si přiznejme. A na druhé straně Rusko si nemůže dovolit válku prohrát. To by znamenalo, že na velmoc (ať si ji představujeme, jak chceme) si tedy může dovolit každý. Připravovala se snad padesát let na válku s jinou velmocí, zbrojila jak se dalo a tedy nemůže prohrát s nějakou malou zemičkou. To by byla potupa. No a včil mudruj!
Avatar - fero52}
fero52
31. srpna 2023 • 15:04
Bolševikům se podařilo vybudovat největší říši v historii jen díky tomu, že průběžně vyvražďovali všechny skutečné i potenciální či zdánlivé nepřátele státu, jakož i elity podmaněných národů, zároveň pak dokázali zkorumpovat lůzu tím, že jí poskytli faktickou beztrestnost výměnou za loajalitu a nejhorší lidské vlastnosti povýšili na piedestal.
Kombinací krutosti a zničení veškerých buržoazních morálních zásad i společenských struktur se jim podařilo dosáhnout větší moci a zkázy než samotným Čingischánovým hordám, jelikož ani Mongolové nezasahovali do vlastnických, společenských a náboženských struktur, pokud jejich poddaní na podmaněných územích odváděli předepsaný tribut a nestavěli se na odpor.
Po desetiletích eliminace všech hodnotných jedinců vznikl degenerovaný patologický genetický materiál, na němž není co zušlechťovat.
tempter
31. srpna 2023 • 15:42
@fero52 Bohužel i u nás ten bolševiky poničený genetický materiál ozdravujeme velmi těžce a pomalu. Pořád tu mezi námi žije příliš mnoho šebestů, machů, viktorů či jinak číselně nebo písmenkově s nimi souznících trollů. Bohužel díky sociálním sítím či internetovým diskusím se jim daří vyvolávat falešný dojem, že jejich hloupé názory odpovídají mínění a náladám většinové společnosti. Chytří musí více mluvit, aby tupé řvaní hlupáků nebylo tak slyšet. Bohužel jsme příliš pohodlní, co se děje dál než 10 km od našich hranic se nás netýká. Směšný názor v dnešním propojeném světě.
Richard Šebesta
31. srpna 2023 • 21:41
@fero52 Zapomněl jsi na elitu disidentů. Převzali otěže po listopadu 89 a hned to bylo znát co je to za elita. Sám Havel to byl " borec" ! Místo aby zavedli pořádek tak tady byl bordel kde se člověk podíval. Komunisty nezakázali proč asi ? To komouši dokázali zkorumpovat disidenty Havly,Kroupy Dienstbiery a další dobrodruhy když se k nim přidali " všeumělci Klaus a Zeman " kteří nechali vše rozkrást bylo vymalováno ! Rozbité Německo (západní) bylo do 20 let po válce nejlépe prosperující zemi Evropy ne-li celého světa a my ? Co myslíš kdyto bude u nás ta prosperita ? Na svatého dyndy ! Tak si nech ty pindy
viktor viktor
8. září 2023 • 15:22
@Richard Šebesta Pane Šebesta , tohle všechno co tady píšeme si ti zaslepení fanatici nemohou přiznat i když tuší, že tomu tak je. Musili by si přiznat, že naletěli hňupům, kteří jsou stejně neschopní jako byl Jakeš a jeho tým. Jen čekám, kdy Fiala vystoupí s projevem na Červeném Hrádku a vypadnou z něj “ bojlery a brojlery “…..