Prostor X

Zpět na článek

Kománková: Témata v médiích určují kliky, nepodléhat jejich tlaku je privilegium, autenticita je zásadní

6 komentářů

mibar
@Uživatel_5670214 ... a jakmile veřejně projevíte jiný názor než ten oficiální, budete nálepkován: "antivaxer", "proruský šváb", "dezolát" apod. ... média dělají z lidí ovečky a ty si to nechají, neb je to pro ně pohodlné ... a s tím Reflexem jste to trefil - divím se, že vám to nesmázli ...
Uživatel_5670214
S tím nelze než plně souhlasit. Neávislá novinařina zmizela. Z novinářů se staly prodejné ***, které roztáhnou nohy každému, kdo zaplatí. Covid odalil, že za peníze se dají koupit všechna média bez výjimky a dnešní situace jen dokazuje, že to tak už zůstane. Babiš má svojí bandu, která šíří jeho evangelium a nejinak je na tom vláda. Ta šíří svoje euro-bolševické bludy přes své sponzory. Média se proměnila ze zdroje informací na velký kýbl výkalů, protože jinak se ty tendenční články nazvat nedají. Je snutné, že Reflexu se to týká taky. Základem novinařiny je objektivita, a ta už z našich médií dávno zmizela. A co je vůbec nejhorší je CENZURA. Ta se u nás znovu zabydlela a vede se jí lépe než za bolševika. K čemu jsou diskuse, když se nepohodlné názory mažou a nepohodlní lidé blokují? Fakt chcete společnost jedné pravdy? Tupé stádo bez vlastního názoru? Asi ano, protože jinak by se toto nedělo v masovém měřítku.
Uživatel_5670214
@mibar
To přijde. Byl bych silně překvapen, kdyby se zde ukázali býti tolerantní vůči nepohodlným názorů. Bvykle je to pár smazání a pak bedna banánů.😃
Na takové AVmanii se cenzuruje víc jak za bolševika. Tam si ty hnusné svobodomyslné komentáře líbit nenechají. Tam vládne tuhý stalinismus.
viktor viktor
@Uživatel_5670214 Ale jiný, než fialový nápad, přeci není automaticky Babiš idea. Nespokojenost jde napříč pol. spektrem. Pluralita názorů, bez nadávek, zákazů a mazání článků je to za co jsme r. 1989 zvonili. Ne opět přicházející cenzůře, nebo po 34 letech nomenklatůrnímu soudruhu agentu Pávkovi, soudruhu soudci Baxovi apd. rudým kariéristům. A s tím nemá Babiš, co dělat. Babiše používá ta Fialova amatérská sebranka již 2 roky jako zástěrku pro zakrytí svých “ úspěchů “. Babiš ani nemusí nic publikovat.
Uživatel_5670214
@viktor viktor
zkuste iDnes. Každý den je tam nějaký protivládní rýpanec, nebo se tam vykecává nějaká loutka z ANO.
viktor viktor
@Uživatel_5670214 Hledám Babiš ideje v tisku, ale kde nic, tu nic. Kdeže by to mělo KONKRÉTNĚ být ?