Kultura

Zpět na článek

Povinná četba pro flastence a chcimíry: Válečná reportérka Lenka Klicperová fotila v ukrajinských zákopech

28 komentářů

Not like Somebody
7. září 2023 • 14:17
Modrožluté Rusko proti červenomodrobílému Rusku 😵‍💫 a každý tu nesmiřitelně fandí té své straně 🥳 teď zrovna se hraje na modrožluté polovině ale kdo ví jak dlouho ještě 🙄

Měli nosit dresy, jinak jsou k nerozeznání 😝
Avatar - JP }
JP
7. září 2023 • 15:30
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5514534
7. září 2023 • 13:33
Přidejte k povinné četbě čztení o maskru v Oděse, o zločinech Ukrajinců na Ruském obyvatelstvu Ukrajiny, o genocidě Rusů v Luhansku a na Donbase atd.To kvůli vyváženosti informací.
jaroslav cmol
7. září 2023 • 13:09
Zjistil jsem po pročtení diskuse, že čtenářstvo Reflexu se za těch více než 30 let dost změnilo. Zatímco tenkrát ho četli lidé inteligentní, kteří se chtějí hodně dozvědět, dnes ho čtou zhusta idioti.
Richard Šebesta
7. září 2023 • 13:52
@jaroslav cmol A vy jste INTELIGENT nebo IDIOT ?
jaroslav cmol
7. září 2023 • 14:17
@Richard Šebesta Vzhledem k tomu, co jsem napsal výše, jste si už odpověděl jistě sám.
Avatar - JP }
JP
7. září 2023 • 15:24
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
7. září 2023 • 16:16
@JP Kdo nemá váš názor je proruský ? Běžte se už léčit ! Tady si 99% pisatelů žádné Rusáky, ale ani Banderovce prostě nepřeje. Ale ani bolševiky na Hradě a hlupáky ve Strakovce, Senátu atd. kteří rozhazují daně českých občanů a jen k tomu hloupě lžou a žvaní. Nakonec 2% oblíbenosti této vládní garnitůry je “ pěkná “ vizitka. Zkuste si to uvědomit. A jiný názor, podložený argumenty patří k demokracii.
Not like Somebody
7. září 2023 • 17:11
@viktor viktor tohle osvícení nedopadne, oni jsou to pořád ty samý typy co něco nebo někoho zachraňují (nejvíce mladšími ročníky) 🦄 planetu papírovýma brčkama, zvířata veganskou stravou nebo uhlíkovou stopu elektromobilitou 🫣 hlubší pods*** problému nikoho nezajímá, dav jde tímhle směrem, jdeme taky 🐑🐑🐑 tihle od svých principů neuhýbají, nezamýšlejí se nad souvislostmi, vysvětlování je marné, když napíšete, že Ukrajinu nechcete ve válčení podporovat, musíte být automaticky proruský aktivista 😤 neničte jim ten jejich jednoduchý černobílý svět 🙈
viktor viktor
7. září 2023 • 17:33
@viktor viktor Teď si tyhle sluníčkáře představte u voleb. Proto nám sedí bolševici na Hradě i jinde. Blbá nálada je na snadě…a světlo v tunelu nikde…Ale 🐑🐑🐑 si nic lepšího nezaslouží.
giorgio287
7. září 2023 • 11:35
Správný fialový vlastizrádce tlrská předražeému žrádlu nevalné kvality v hitlermarketech a 80x dražší elektřině oproti její výrobní ceně. Jen díky tomu mají Hitlerjugend v říši krásné důchody. Čeští otroci je platí.

Taky je důležité na dluh rozfoukávat válku. Zbrojovky strýčka Sama vydělávají, my chudneme, ukrajinští kluci chcípají a zkorumpované Zelenský bohatne. Krása, že?!?

Kdo podporuje naše zotročení a válku, je hovado a zaslouží do vyhnanství. Nejlépe do muslimské čtvrti Brusle. Tam ho Ahmedi zhasnou a ušetříme za kata...
Avatar - JP }
JP
7. září 2023 • 15:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tarnes
7. září 2023 • 11:06
Stačí mi nadpis článku abych věděla, že článek nemá smysl číst. Kdo nechce mír, ale válku, je prostě vůl.
Avatar - JP }
JP
7. září 2023 • 15:28
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
7. září 2023 • 16:22
@tarnes Ano válka je vůl a je třeba hledat mírové, diplomatické řešení. Kdo chce válčit ať jde, ale sám a hlavně ZA SVÉ !!!
Avatar - fero52}
fero52
7. září 2023 • 10:25
Tak jako slepci nepomůžete darováním brýlí, je beznadějné apelovat na morálku a rozum slabomyslných chcimírů nebo anonymního ruského trolla blekotajícího zde střídavě pod pseudonymy Johan­+Vik­tor+Sou­kup+Li­lith+R­adat atd ....­....­....­....­....­....­....­....­....­.. takže namísto zbytečných argumentů jen zopakuji CTRL+C: http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2022­/05/dr­tiva-porazka-ruska-jedina-sance-na.html ............ a ponechám výše uvedeného trolla ať si dál kváká co chce
viktor viktor
7. září 2023 • 10:49
@fero52 Co děláte v té papaše u počítače? Chcete válku ? Zvedněte zadek a běžte bojovat. A rozumné občany, kteří chtějí zastavit to zabíjení a cpaní peněz do zbrojařských firem , kdekoliv, nechte být. Já raději uvidím hotový Pražský okruh, nebo upravené chodníky a silnice bez výmolů, penicilín v lékárnách , finance našemu školství , ČEZ a pitnou vodu pod 100% kontrolou státu, Fialu a další vlastizrádce před porotou atd.
jessie
7. září 2023 • 10:24
dodávat do války zbraně je jako hasit oheň benzínem.jsem chcimír a proto neznávám dodávky zbraní ale podporoji jednání u stolu
Zdeněk Soukup
7. září 2023 • 10:05
Autor je duševní mrzák a záměrně to podává zvráceně - toto je povinná četba pro všechny kdo odsuzují ty, kdo volají po míru a kritizují přiživování války dodávkou zbraní. Nelze porazit jadernou velmoc.
viktor viktor
7. září 2023 • 09:20
Na Ukrajině je třeba vyjednat příměří a pak i úplný mír. Ono to i tak nakonec i dopadne. Z Ukrajiny se stala zkušebna zbraňových systémů a výrobci zbraní, počítačů a léků si mnou ruce. Všechno na konci zaplatí daňoví poplatníci a Ukrajincům i Rusům zbydou jen tisíce hrobů a doživotně zmrzačených. A na Ukrajině ještě zdevastovaných 20% země s minovými poli. Poštvat Slovany proti Slovanům se díky hlouposti a korupci určitých politiků opravdu povedlo. Na druhé straně třeba v Česku chybí finance na moderní infrastrukturu, platy pro učitele, okrádají se senioři atd. Českým , kancelářským válečníkům bych tedy doporučil opustit svá pracoviště a odjet skutečně bojovat, dokud válka pokračuje. Bylo by škoda se v jejich případě nezučastnit. Ještě je čas.
Richard Šebesta
7. září 2023 • 11:01
@viktor viktor 100 % souhlas.
Avatar - Ladislav Sedlák}
Ladislav Sedlák
7. září 2023 • 08:51
Chlapečci. Tiché zbrojení a příprava na válku. Do toho nemůžete jít, Děvčata platí i pro Vás, Kvalitní výcvik minimálně jeden rok. Je to boj na život a smrt. Dejte svým politikům, že pokud nebudeme napadeni, do války nepůjdeme
Johan36
7. září 2023 • 08:25
Tak jako chcivalek můžete jít a hrdě bojovat. Sám se můžete přesvědčit na vlastní kůži jak vypadá "válka". Nazývat někoho chcimirem a dezolatem může jen někdo kdo volil 5slepenec a oddané a bezmezně mu důvěřuje. Světu mír.
Richard Šebesta
7. září 2023 • 11:00
@Johan36 Super. Souhlas.
Richard Šebesta
7. září 2023 • 08:15
Je to pořád dokola a dokola . Fico favorit slovenských voleb to ve svých projevech řekl jasně. My co chceme na Ukrajinu posílat jen humanitární pomoc nikoli zbraně a tvrdíme že je třeba sednou za stůl a jednat a ukončit zabíjení jsme podporovatele války a ti co chtějí do nekonečna posílat Ukrajině zbraně jsou mírotvorci. Ano až takové absurdnosti dnes v některých zemích jsou. Výraz flastenci a chcimír je nadávka,která má tuto grupu lidí dehonestovat a zesměšnit. Ti co chtějí nadále prodlužovat válku posílánim zbraní jsou asi mírotvorci a správní lidé ! Kolik ještě musí zemřít civilistů a vojáků kolik zbraní se ještě bude posílat na podporu války a kolik miliard eur i dolarů nás tedy EU i naši republiku i Ameriku bude stát ? Světlo na konci tunelu není. Jsou tu dvě koncepce další tisíce mrtvých a další miliardy eur plus válka do nekonečná nebo si sednout a jednat byť o nějakém kompromisu ale ukončení války. Paní autorka v tom má jasno. Podle mne je ale pomýlena a když já jsem chcimír tak ona patří mezi válečné štváče. Nazývejme už věci pravými slovy.
mibar
7. září 2023 • 08:00
Sláva Ukrajině, sláva jejím obráncům, třikrát sláva prezidentu Zelenskému, novodobému vůdci svého národa, s Ukrajinou na věčné časy a nikdy jinak.
giorgio287
7. září 2023 • 11:40
@mibar Správně soudruhu. Válce zdar! Ať žije Bandera. Sláva ukrajinskému fašismu!

P.S. člověče, vám hrabe
mibar
7. září 2023 • 16:56
@giorgio287 co nemůžeš změnit, to s humorem snášej ... jen ironická nadsázka (pro ty méně chápavé), opravdu mi občas z toho i hrabe