Téma

Zpět na článek

Přestaň se bránit, stejně mi to projde. Jak moc je sexualizované násilí součástí naší kultury?

10 komentářů

Jirka_S
4. září 2023 • 18:20
Nejvíce lidí je a bude zneužito a zmrzačeno ve zdravotnictví...
V dětství.
Not like Somebody
4. září 2023 • 15:39
Dvě dámy s dlouhými drápy na baru v centru Prahy hlásí znásilnění 😝😂🤣chápu, že tomu policisté moc pozornosti nevěnovali 😎
Hulin No More
4. září 2023 • 08:33
to je takova sracka, ze ji uveri jen Adela
Pavel Maleček
4. září 2023 • 08:13
Klasická finta neomarx-progres pošuků s jejich nejen gender, ale i multikulti, LGBT či eko-klima třeštěním. To v touze společnost totalitně ovládnout. Vyberou (vymyslí si) čin jednoho zvráceného jedince a jeho chování označí za typické pro všechny z jeho skupiny, tentokrát muže.
Jejich skutečným cílem totiž není řešit zvrácené chování konkrétních jedinců a ochrana jejich obětí, ale poštvat proti sobě celé společenské skupiny - v tomto případě (jako v celém genderu) muže a ženy. To dle odvěkého hesla po moci toužících - rozděl a panuj.
A pak ještě jedna finta - o tom co chceš zničit říkej, že to vylepšuješ. Na tom a rozeštvávání společenských skupin postavili svou cestu k moci pováleční USA neomarxisté, v tom zajedno s progresivní levicí. Čímž vznikla neomarx-progres ideologie fikaně rozkládající demokratickou společnost. S průhledným cílem - jako vylepšováním - liberalizací demokracie, tu zničit a nastolit totalitní socialismus s jen práznou a zneužívanou skořápkou jako demokratických mechanismů. Poslední USA prezidentské volby toho byly ukázkovým příkladem.
To v korporátu socialistických politiků (v USA si drze říkají Demokraté), velkokapitálů a kazatelů - aktivistů jediné přípustné neomarx-progres pravdy. Spojeni touhou zbavit se té otravné demokracie, co jim brání v max. kumulaci moci a zisků... pro neznalé krystalická definice fašismu.
K tomu ale potřebují mnohomilionů užitečných idotů (Adélka je ukázkovým příkladem) co ve jménu dobra a rovnosti pro všechny k nastolení socialistické totality za nadšeného pištění pomůžou - to s pomocí hlavní zbraně a-sociálních sítí. Čímž nejen sami-y sebe zavlečou do polootrocké společnosti ala Čína. O na tom se přiživujícím islámu nemluvě. Pak bude pozdě kvílet a rvát si nad vlastní blbostí vlasy, že milé ženy co se zvětšiny na tomto podílíte.
Hulin No More
4. září 2023 • 08:31
@Pavel Maleček Vymyslí. Pořád nechápu, proč vůbec homosexuálové tak rádi a ve velkým řeší záležitosti hetero. Vědí o tom úplný ho.no
Avatar - Mrs Yodaová}
Mrs Yodaová
4. září 2023 • 15:49
@Pavel Maleček poslední volby byly skvělým příkladem toho, že nejde o volby ideologií ale o volby osobností, jedno jak s principem toho co jste napsal souhlasím, pokud má opačný přístup zajistit Trump, pak je jakýkoliv zástupce demokratů menším zlem 😔 takhle to měla naposledy velká část amerických voličů a proto nakonec vyhrál senilní Biden 🫠
Pavel Maleček
4. září 2023 • 18:16
@Mrs Yodaová - no v tomto si dovolím oponovat. Volby v USA byly s pomocí korespondenční volby, posouvaných termínů, děravých voličských seznamů a falešných volebních lístků zmanipulovány až hrůza. Což přikryly levičácky zpolitizované soudy. Stejně tak dělají z osob tím rozhořčených kriminálníky prý USA demokracii ohrožující.

Jinak ano Trump je z lidského pohledu zrůda, ale politicky mnohem méně nebezpečný než levičáci (v USA se drze nazývajícími Demokraté), rozkládající demokracii a tím celý Západ neomarx-progres ideologií.
Avatar - Mrs Yodaová}
Mrs Yodaová
5. září 2023 • 10:35
@Pavel Maleček taky si dovolím nesouhlasit.
To, že se Biden stal prezidentem je vina republikánů, ti si postavili do čela Trumpa 🙈 ten byl po čtyřech letech prezidentování pro většinu voličů (často i republikánských) naprosto neúnosný 😵‍💫 proto demokraté vyhráli, vyhráli regulérně a s přesvědčivou většinou hlasů 🫡 všechny ty konspirační teorie o zmanipulovaných volebách, to zoufalé přepočítávání volebních hlasů a následná dehonestace soudů když nerozhodly podle Trumpova gusta, jsou jen ubohé produkty jeho ublíženého ega 👎 základem slušnosti, ke které má ale Trump daleko, je uznat porážku a ne rozdělovat společnost dezinformacemi na Twitteru a házením špíny na veřejné instituce 😬 vrcholem všeho bylo vyhecování skupiny nejradikálnějších příznivců k napadení Bílého Domu, kdo tohle kdy viděl 🙄 nejabsurdnější prezident amerických dějin 😩 21 amerických prezidentů úřadovalo obě dvě volební období, tenhle věrný kamarád Putina a Kim Čong-una šel hned po prvním z kola ven 😝 žádné velké překvapení, jen velká úleva 🫠
Obě politické strany se v době nástupu sociálních sítí zradikalizovaly ale současní republikáni mají k neofašismu blíž než demokraté k domělému neomarxismu 🫣 lidé jako Trump nebo DeSantis ohrožují americké hodnoty o řády víc než Obama nebo Biden 🙈
Uživatel_5670214
4. září 2023 • 06:36
Paní Knapová ma evidentně pocit, že co muž, to násilník. Její v pořadí druhý pokus vykreslit muže jako neukojená prasata a ženy jako chudinky oběti vychází stejně jalově.
Dám jiný příklad. Mladý muž jde se svojí padesátiletou šéfovou probrat zvýšení platu. Ona si sedne na stůl, roztáhne nohy a řekne mu, lízej hochu, pak se budeme bavit o tvém platu. Taky jí to asi projde.
Přečtěte si Freuda, paní Knapová, pak třeba leccos pochopíte a přestanete psát tyhle výkřiky do tmy.
Pavel Maleček
4. září 2023 • 08:38
Malovat si že Knapová pochopí Freuda je značně optimistické. Stejně jako u všech ideologicky pomatených ... což samo naznačuje, že to v hlavě v pořádku nemají.

A pak spíš než Knapovou je nutné se zabývat těmi, kdo jí tyhle výplody zveřejní. Ti už to dělají s konkrétním cílem - a demokratická společnost s vyváženými vztahy všech se všemi to určitě není.