Komentáře

Zpět na článek

Hola hola, škola volá aneb Vítejte v čase dalšího útoku na rodinné rozpočty

3 komentářů

simeklubor
29. srpna 2023 • 23:33
Prokristovy drahý rány a jak to dělali rodiče předloni? Pan Štefek asi nepochopil základní princip rodičovství, že když si pořídím haranty, tak je mojí povinností se o ně postarat a ne natahovat pracku po státu, aby mi to sponzoroval. Mně na školní pomůcky mejch dětí nikdo nedal ani korunu, zažil jsem s nima finanční krizi kolem démonickýho roku 2009 a taky jsme to museli zvládnout - poměr ceny těch věcí k průměrnýmu či mýmu platu byl tenkrát mnohem horší, než je tomu dnes. A když čtu ty plačky o tom, jak musí rodič zaplatit ve škole obědy, tak to už bych dal někomu snad jednu po čuni. Ty obědy jsou DOTOVANÝ, velmistře socialismu! Ta cena je tak zoufale nízká, že za ni stejný jídlo doma neuvaříš. Takže stravovat dítě ve škole je pro tebe jako pro rodiče ten nejvýhodnější způsob, jak ho nakrmit. Takže jestli na to nemáš, asi bys měl celej život tentononc jenom s gumou .... (OMG!)
Richard Šebesta
29. srpna 2023 • 18:52
Je to každý rok pořád stejné. Když má někdo dítě které jde do 1.třídy tak se pořádně plácne přes peněženku. Takže ono to po 34 letech od listopadu 89 skoro vypadá tak že mít dítě je z hlediska financi zátěž. Jen mi pořád vrtá hlavou jak to děla jedna grupa obyvatel naší republiky . Ti mají běžně 3- 6 i více děti a oni takové problémy neřeší ?
Soňa Benešová
29. srpna 2023 • 16:08
Hrůza, ten konzum. Co mám zkušenost, tak na značkách bazírovali méně inteligentní lidé, pro které je vrchol úspěchu bungalov, SUV a bazén.