Prostor X

Zpět na článek

Skopeček: Blažek je jeden z nejlepších ministrů, bez desítek miliard úspor vláda letošní rozpočet nedodrží

10 komentářů

zaka
9. září 2023 • 09:46
Lůza soudí a popravuje jinak se nedá nazvat ty komentáře ke schůzce Blažka z Nejedlým znají se a schází se to se mají plížit příkopem na místo setkání. Kde je svoboda schromažďování ?
Jiří Jelínek
28. srpna 2023 • 17:44
Pane Skopečku, jestli jste to tak opravdu řekl, divil bych se, kdybyste mluvil a uvažoval jinak. Potvrzujete, že jste všichni stejní, žádná sebereflexe.
Saša Krach
28. srpna 2023 • 17:40
Pan Blažek když jednal s panem prezidentem Zemanem o nové vládě tak petikolka mlčela a těšila se.....Chce to mít zápisník a napsat si jména ,,,,momentálně nechtěných😂😂😂...A po příštích volbách udělat možná s nimi,,koalici 😛😛😂😂😂😂
Marek Pokorny
28. srpna 2023 • 14:48
Toho pana neznam, mozna je dokonce inteligentni a slusny, ale vypada spis jako uzitecna figurka nastrcena do zbytecne funkce v parlamentu kmotry ODS. Ocenuji na nem odvahu, kdyz pochvalou Blazka jasne vyjadril, jak znamkuje elektrikare Stanjuru
Richard Šebesta
28. srpna 2023 • 14:46
Stručně ODS, je prohnilá a zkorumpovaná strana. Ona byla už taková za dob Klausových. Od té doby prodělala pár změn bohužel nikoli k lepšímu ale horšímu. Přesto se našlo dost hloupých lidí kteří je volí a volí stále dál. Ale ono komunisty i 30 let po převratu volilo plno hlupáků.
krist30996
28. srpna 2023 • 12:41
Pane Skopečku, kdyby jste si v kriminále neoprávněně odseděl několik let
, tak byste musel mít jiný náhled na justici a nemohl byste pindat takové nesmysly. Justice je mokvající vřed naší společnosti, což je doslova tragedie národa.
Uživatel_5670214
28. srpna 2023 • 12:03
Být nejlepší ministr v této vládě, je jako být nejslušnější gestapák. Fialová banda se úspěšně snaží dotáhnout na Babiše a to jsem si naivně říkal, že nic horšího než Babiš nás potkat nemůže. Euro-bolševizace společnosti slepencem nekompetentních idiotů je stále v plném proudu.
Liba Metloková
28. srpna 2023 • 11:45
Pan ministr Blažek by se měl spíše zabývat tím, kdo je navrhován do funkce soudce Ústavního i jiných soudů.Je přece ministr spravedlnosti. To se nějak nepovedlo. Hlavně, že se zajímá o kauzu, která se možná týká i jeho. A pak se ještě zaplete s kontroverzními lidmi a to není dobrá vizitka. Budí to pochybnosti a spekulace ve společnosti.
Také je jasné, že vláda státní rozpočet nedodrží, neboť nelze vyhovět všem. Pětikoalice je nešťastné spojení stran a balíček je šitý horkou jehlou.
zapravdu
28. srpna 2023 • 11:21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Maleček
28. srpna 2023 • 07:33
Skopeček je princ ODS, už léta marně čekající na pořádnou funkci, aktuálně potupně uklizen do slepičárny v čele Sněmovny. V rámci vysloužení si šance na další postup do médií vysílán obhajovat nepopulární vládní opatření a ODSácké průsery. Tím ovšem lezoucí do pasti u občanstva pupularitymetrů, které ho za jeho obhajobu ODS lupačin tlačí ke dnu.

Být z generace dnešních sněhových vloček, hroutících se při každém prdu, už je z toho dávno v rukou docenta Chocholouška. Odolává jen díky tomu, že část mládí přecijen strávil v s nikým se nemazající socialistické výchově, vychovávající mladou genereci pro válečný střet s kořistnickým kapitalismem.

Což se mu dnes ve společnosti, i díky ODS do přerozdělovace, dotačně, direktivní, tedy sociaistické totality se vracející zatraceně hodí.