Komentáře

Zpět na článek

Projekt Prezident Pavel poprvé narazil. Kauza kolem soudce Fremra je pro Hrad naprosté reputační fiasko

46 komentářů

jaroslav slanhof
24. srpna 2023 • 19:50
President dosazen pocitacovou firmou? Kde jinde by tri a pul millionu volicu vzal kdyz jsme meli asi million komousu a polovina jich uz s nami neni a ja neznam nikoho kdo mu to hodil.
Jimmi
19. srpna 2023 • 06:54
Jako reputační fiasko se dá posoudit všechno, co tato vláda udělala a dělá. Do budoucna to nebude lepší.
Pavel Maleček
16. srpna 2023 • 04:43
Ano ... "Výběr, zvolení i prezentace generála Petra Pavla vypadají od začátku jako pečlivě připravený a umně řízený projekt". V němž však Pavel jako prezident nebyl cílem, ale jen prostředkem k moci těch, který tento projekt řídíli. A jehož jediným pozitivem je to, že "projekt Pavel" zabránil, aby se prezidentování zmocnil Babiš.

Kdo tedy nyní prostřednictvím "projektu Pavel" prezidentuje? To bylo jasné už při povolební oslavě. Pavla na pódiu sevřelo +- 30 figur, z nichž přímo bučela touha páchat dobro - "to co ostatním vnutí, i kdyby je přitom řezat měli". Tedy vyznavačů Západ víc a víc ovládající neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním.

"Projekt Pavel" se ve volební kampani tématům neomarx-progresu naopak fikaně úzkostlivě vyhýbal. Přes volební hesla jako konci lží, zmatků a zneužívání moci dokonce tuto ideologii, která má právě toto v genech vylučoval. Avšak hned po usednutí na "trůn" ji "projekt Pavel" začal kde mohl troubit. Místo řešení zásadních problémů ČR jako je drahota, nefunkční státní správa či haprující ekonomika se jeho tématy stala prý ženy chránící istanbulská úmluva, prý LGBT nerovnost či prý vina bílé majority na bídném žití většiny Romů ... tedy neomarx-progres ideologie.

Ideologie, která se ve svých metodách, projevech i důsledcích zas až tak od normalizačního komunismu neliší. A tak není divu, že kromě jejích vyznavačů se mezi kandidáty na ústavní soudce i soudní sluhové normalizačnímu komoušství objevili. Však už brzy to bude ÚS, který jako poslední instance bude rozhodovat o vložení neomarx-progres ideologie do zákonů ČR. A tak je potřeba mít tam své lidi... no a vo vo votom to celé je. Stejně jako "projekt Pavel".
Richard Šebesta
16. srpna 2023 • 15:24
@Pavel Maleček Dá se s tím souhlasit. Tak nějak to je Pavel je korytář a člověk bez špetky vlastního názorů. Jen aby vždy se dobře měl.Za pár dnu bude výročí srpna 68 . Jsem zvědav jak o něm bude náš polepšený president komunista referovat a zda vůbec. Možná mu nějaký novinář položí otázku jak se díval na 21.srpen 68 jeho otec ? Už vím jak odpoví. Protiotázkou proč vás zajímají takové nepodstatné věci staré několik desítek let ?
viktor viktor
16. srpna 2023 • 17:44
@Richard Šebesta Agent Pávek , jako předseda ZO KSČ na rozvědce ( StB / GRU ) a dlouholetý nomenklatůrní člen komunistického represívního aparátu si jistě rád zavzpomíná jak ty antikomunisty pomáhal za peníze daňových poplatníků potlačovat. A usměje se pod pěstěný vous. Kachní žaludek přeci má. On se nikdy jinak neživil. Vždyť to také nedělal zadarmo. Dojit ze státního on přeci umí. O tom nás přesvědčil. A díky užitečným idiotům dojí stát dodnes. ČEST JEHO PRÁCI ( PAMÁTCE ??? ). Kéž by.
Theobald
16. srpna 2023 • 03:39
Pan JUDr. Fremr je kariérista a pan Ing. Pavel rovněž. Jeden chtěl být soudcem sloužícím komunistickému režimu, druhý analytikem a záškodníkem ve službách armády téhož režimu. Oba to dokázali. Oba si svou vinu tzv. odpracovali ve službách nového režimu, tak jako mnoho jiných amorálních kariéristů. Kdyby ke změně režimu nedošlo, jeden by dál odsuzoval emigranty a disidenty, druhý by škodil armádám imperialistických států sdružených v NATO. Oba by jistě byli nadále členy KSČ. Ani jeden z nich nemá ve službách státu co dělat. Soudce Fremr by se jistě dobře uživil jako advokát a pan prezident by si měl užívat důchodu. Nicméně oba budou dále reprezentovat český stát - jeden jako místopředseda Vrchního soudu v Praze, druhý jako prezident republiky. Oba komunističtí kariéristé jsou vlastně fajn chlapi, kteří od mládí byli těmi správnými marxisty-leninovci a uvědomělými soudruhy. Je to smutné a svědčí to o morálním stavu české společnosti.
viktor viktor
16. srpna 2023 • 08:32
@Ivan Vávra Přesně popsané . Ta poslední věta je také pravdivá a alarmující. Za zamyšlení stojí, kolik takových karieristů si ještě spokojeně chrochtá ve státních funkcích. Pana Baxu, nebo Kyselu nevyjímaje.
Vladimír Masata
16. srpna 2023 • 02:59
A vy se pane Pečínko divíte když víte že hrozilo že by se k moci dostalo to cizácké (jak on říká zahraničním turistům) to ke všemu udavačské, zlodějské a přiblblé "autoritářské" monstrum?
Vladimír Masata
16. srpna 2023 • 02:24
Za to může senátor Goláň co ho viděl už jako předsedu Ústavního soudu, a dal mu tak známí polibek smrti, když ho on a "jeho" výbor Fremra doporučil a on sám ho už viděl a označil za nejlepšího kandidáta dokonce na předsedu po tom co Baxu doporučit za trest odmítli protože neuspěli z Blažkem dostat tam z 1/3 politiky a dokonce toho hmhmhm Bendu a rozbít tak na rozdíl dnes od Izraele, i ten náš ÚS, pro změnu zevnitř. A jen o to aby se to nestalo a i proto že to snad už vážně stačilo že prezident i jak se domnívám nový ÚS předseda ještě po 33 letech byli do roku 89 komunisty přesto zvoleni, a nevidím vinu Hradu a panelu na tom že to všechno nakonec takhle dopadlo a možná by jsme se i divili kdo zatím vším nakonec stál.
LUF3
15. srpna 2023 • 22:17
IMHO, první prezidentův přešlap byl horší, když pokáral vládu, že ještě neratifikovala Isambulskou úmluvu. Buď jí vůbec nečetl, nebo nevyhmátl podstatu, o co tom vlastně jde. Sněmovna Istambul odmítla, dalo by se říct, že Pavlův úsudek nedosahuje průměrného poslance. Ale je nejprav­děpo­dobněj­ší, že svojí výtkou chtěl posloužit Bruselu. Zvyk z mládí - sloužit nejvyšší moci.

Že si neprolustroval Frmera je samozřejmě taky chyba ...
Saša Krach
15. srpna 2023 • 21:57
Hlavně že to končí...
Zasmáli jsme se a zítra o tom nevíme..Akorát mě trochu štve že Zeman se smál jako prvý...😛😛😛😛
Petr Saturka
15. srpna 2023 • 20:08
Dotaz na Reflex.Jak to, že zde komentují lidé s přezdívkami?
LUF3
15. srpna 2023 • 22:19
@Petr Saturka
Zkusím odpovědět za ně: Zřejmě protože nevyžadují registraci na občanku jako na iDnes
viktor viktor
16. srpna 2023 • 08:34
@Petr Saturka vy jste čučkař od BIS ?
Richard Šebesta
15. srpna 2023 • 19:38
Všichni co volili komunistu Pavla chyťte se za nos. Volili jste menší zlo. Bureš byl podle vás větší. Pokud jde o mne zlo byli oba proto jsem nebyl volit. Komunista Bureš-Babiš agent STb nebo komunista Pavel rozvědčík VS ! Kdo je menší zlo oba jsou nevolitelní a Pavel začal ukazovat co je zač. Nejen bezcharakterní převraceč kabátů ale i člověk který taky chybuje a hlavně je naprosto nedůvěryhodný !
LUF3
15. srpna 2023 • 22:22
@Richard Šebesta
Taky jsem nebyl volit. Ale Pavel na Hradě je lepší volba: 1.Lépe vypadá a mluví - víc se od prezidenta nevyžaduje a 2.Babiš teď bude moct být premiér. Je nutné aby vládu převzali xenofobové po tom, co předvedli Rakušan s Fialou ohledně "povinné solidarity"
viktor viktor
16. srpna 2023 • 08:39
@LUF3 Já jsem na rozpacích. Držím obraz toho napudrovaného manékýna , agenta Pávka a nevím. Mám ho pověsit, nebo postavit ke zdi ?
Richard Šebesta
16. srpna 2023 • 11:50
@viktor viktor Beru je to vtipné máte palec nahoru !
Jan Vávra
15. srpna 2023 • 22:48
@Richard Šebesta Ano, volil jsem menší zlo a platí stále, že PP je lepší volbou než skunk Babiš, který má daloko větší ekonomickou i politickou sílu a vazby.. Babiše by jeho voliči volili za všech okolností a tak na volbu proti němu bylo potřeba jít a ten hlas PP dát. Vaše hodnocení PP je přepjaté, chyba se stala nejen na Hradě, ale chybu udělal i senát a snad to bude pro všechny poučení. PP se poučil i z prvního návrhu, kdy mu dali senátoři na vědomí, že s nimi musí jednat a ne jim arogantně předhodit kandidáta bez předjednání a toto je další lekce.
viktor viktor
15. srpna 2023 • 23:08
@Jan Vávra Ano. Kompromitovaný blbec s máslem na hlavě se dá dobře ovládat. Ten i zařehtá, když dostane povel.
Jan Vávra
16. srpna 2023 • 06:07
@viktor viktor Kecy! Makáš tu jak barevnej a tak si budeš moci za odměnu podrbat prasátko jako ten šašek Bureš.
Richard Šebesta
16. srpna 2023 • 11:57
@viktor viktor . Ty repliky beru jsou trefné !
viktor viktor
16. srpna 2023 • 08:47
@Jan Vávra Myslíte, podrbat to karierní prasátko na Hradě ? To nepůjde. Tam je teď nával podobných “ rychlodemokratů “ v nových kabátech , včetně “ umělců “ . A taky , předseda ZO KSČ, agent Pávek vybírá známky KSČ. Jeho manželka, soudružka politručka to musí zapisovat. Nerušit ! Nemá čas.
Jan Vávra
16. srpna 2023 • 22:02
@viktor viktor Ba ne myslím to "roztomilé" video po koblihy s IQ tykve, jak Bureš drbe prasátko a u toho žvaní jak dement z pomocné školy. Mmch ta větší *** v tom klipu je ta dvounohá. Mezi námi, Prchal uměl dělat pěkné ***iny, ale to co předvádí to nové PR, tak to je skutečně něco. To jste sí vyhodnotili, že základ vašich voličů je na úrovní nesvéprávných děcek? Trolíku, čím dál víc z Tebe leze, že nejde ani tak o Pávka, jako o odváděn pozornosti od gaunera Bureše. Tak makej, makej, za odměnu se budeš moci vyfotit před sídlem Agrofertu. nebo rovnou s Burešem.
Vladimír Masata
16. srpna 2023 • 02:42
@Richard Šebesta Ale jediný rozdíl mezi námi je že nevíte komu jste ho tou svou nohou dal. A vážně vám to bylo jedno kdo s těch dvou zvítězí. Mě se z toho že by vyhrál ten zlodějský ulhaný cizák a mě tak nesmírně odporný člověk dělalo hrozně špatně.
viktor viktor
16. srpna 2023 • 08:54
@Vladimír Masata Šovinisti fanatici by opravdu neměli volit. Takový soudruh Pávek, to je jiné kafe. Mnohým připoměl krásné mládí prožité v Leninském kroužku v jakém byl i předseda ZO KSČ , agent Pávek osobně. Na to musí být člověk hrdý a nebo mít kachní žaludek a krátkou paměť. Oboje má v Česku kde kdo…se ukazuje.
jaroslav slanhof
24. srpna 2023 • 20:00
@Richard Šebesta Cachry scitani hlasu jako vsude kde maji aplikaci dominion,neverim ze mame tri a pul millionu blbu.
jir-ka
15. srpna 2023 • 18:15
Tady se dělá z komára velbloud . Jeden člověk nemůže zvládnout všechno a má li poradní tým takový jaký má , chybička se vloudí . Když vám nevadil Zeman ani Babiš a to byli opravdu *** , k tomu Kikina Klaus , tak p. Pavel je proti nim Jezulátko . Kecy o estébáckým agentovi se v jeho případě míjí účinkem .
viktor viktor
15. srpna 2023 • 21:13
@jir-ka Vy si pořiďte slepeckou hůl a naslouchátko . Předsedu ZO KSČ na rudé rozvědce, člena Leninského kroužku, zelenou gumu s krycím jménem Pávek ( StB / GRU ) , který profesionálně bral plat u komunistické represívní organizace a NIKDY nic pořádného nedělal, nelze přirovnat k panu Zemanovi, nebo Klausovi. Vždyť ten Pávek “ dojil “ roky stát přes komunisty a nyní “ dojí “ přes fialový sliz. Prospěchář až na půdu je ten Pavek i jeho manželka soudružka politručka ( komisařka ). A tenhle masochista ještě chodí klást věnce k pomníkům protikomunistického odboje. On, který patřil PROFESIONÁLNĚ do rudého represívního aparátu a tyto lidi vlastně pomáhal ničit. Zřejmě má kachní žaludek. Z něj i jeho voličů mi je špatně !!! Mimochodem, jeho rudý soudruh tatík byl vedoucím důstojníkem na elektr. odposlechu pro záp. okruh. Takže také profi špicl .
Jan Vávra
15. srpna 2023 • 23:02
@viktor viktor Výlev dobráka, kterému se nedělá špatně ze šejdíře z marockého bazaru, co ojebával a ojebává každého koho může a stát a nás všechny k tomu. Ten nepatřil k estébákům, neokrádal podnik, kde pracoval, aby ho nakonec ukradl celý a potom i další podniky, co vybudovali jiní. To není prospěchář, to je altruista, co každému chce jen dobro. Vy jste teda vzorek, kobliha v celé kráse! Ta volba byla jasná: než gaunera Babiše, tak kohokoliv jiného, protože nemůže být horší.
viktor viktor
16. srpna 2023 • 09:03
@Jan Vávra Vy můžete něco z toho ( Babiš) dokázat ? Pokud ano konejte. Jinak buď kryjete kriminalitu, nebo pomlouváte. Agent Pávek byl celý život nomenklatůrní, PROFESIONÁLNÍ člen represívního , komunistického spolku ( StB / sovětské GRU ) a dojil z daní za komunistů, stejně dojí i nyní. A to ještě chodí, jako masochista, pokládat věnce k obětem komunismu, kterému tak, právě v represivních složkách, věrně sloužil. Je to nefachčenko a kariérista.
Richard Šebesta
16. srpna 2023 • 12:04
@Jan Vávra V hodnocení agenta Bureše s vámi 100 % souhlasím. K jeho charakteristice dodám že on měl ještě tu drzost o sobě tvrdit v několika rozhovorech že byl komunisty šikanován. A další věc ho charakterizuje. Agent a zloděj Bureš a lhář si dobře rozuměl s lhářem a mafiánem Zemanem. Inu vrána k vráně sedá.
viktor viktor
16. srpna 2023 • 12:36
@Jan Vávra Jenom zopakuji. Pokud víte o kriminalitě pana Babiše, tak nahlásit. Jinak kryjete kriminalitu ( to je trestné ) a nebo jste zlé , závistivé drbny. Myslím, že to druhé je to pravé “ ořechové “ . Rudý zločinec Pávek překonal všechna očekávání, včetně jeho vypatlaných voličů.
Aleš Martiška
15. srpna 2023 • 18:02
Úplně by stačilo, aby na podobné funkce byly jmenovány nebo voleny osoby mladší 55 let. Pokud to nebyli skalní komouši, neměli čas se zašpinit. Obecně to platí o všech vysokých funkcích ve státě.
giorgio287
15. srpna 2023 • 17:34
Jen hlupák se může divit, že bolševická svi*ně kontráš Pávek chce do Ústavního soudu bolševickou svi*ni Femra místo bolševické svi*ně Rychetského.

Co nám tupci zvolili, to máme
tempter
15. srpna 2023 • 21:13
@giorgio287 Ty jsi nebyl volit?
giorgio287
15. srpna 2023 • 21:34
@tempter
NE. Mezi dvěma bolševickými ****mi si vybrat neumím. Ikdyž je mi jasné, ž kontráš Pávek musel být 100x větší svi*ně než agent StB Bureš.
viktor viktor
15. srpna 2023 • 21:14
@giorgio287 👍
Avatar - fero52}
fero52
15. srpna 2023 • 17:32
blábol co je tak asi reputační fiasko v zemi, kde 10 000 000 ovčanů kolaborovalo s komunistickým režimem ??
viktor viktor
15. srpna 2023 • 18:18
@fero52 Vypadáš jak Banderovec a máš i takové nápady. Tady trpělo dost občanů. Ale vyměnit komunisty za „ překabátěné komunisty „ a za ještě větší idioty tu nikdo nechtěl.
Petr Saturka
15. srpna 2023 • 17:28
Fiasko tu bylo deset a možná i dvacet let předtím. Tohle je naprostá lapálie, notabene v pohodě zvládnutá. Prezident se nevymlouval, nekličkoval, změnil názor. To je snad super, ne? Dokážete si představit, že by eman couvnul?
Avatar - epr3}
epr3
15. srpna 2023 • 19:50
@Petr Saturka Jasně, oportunistická guma jednoho navrhne a potom toho samého stáhne, protože byl bolševik. Bývalý bolševik podkopne bývalého bolševika, protože je to bývalý bolševik a Saturkovi to ani nepřijde divné.
erichos
15. srpna 2023 • 17:05
Ostuda jako prase!!!! Kamaradíčkování neprošlo a Senát má oslí hlavu.
giorgio287
15. srpna 2023 • 17:36
@erichos
každý senátor si mohl svobodně vybrat, zda se zanoří hradnímu bolševikovi do řiti...
Avatar - epr3}
epr3
15. srpna 2023 • 19:52
@erichos Ale tu má už dávno....
viktor viktor
15. srpna 2023 • 16:49
A hradní, “ ústavní “ poradce Kysela končí také ? Nebo až po soudruhu Pávkovi ? Hezky jeden za druhým…