Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Švédská tolerance versus hořící korán pošpiněný vepřovým masem

4 komentářů

Pavel Maleček
18. srpna 2023 • 07:46
Švédsko nikdy vyspělou demokracií nebylo. To jen tamní papalášstvo umělo a i dnes zatím umí umlčet přání a potřeby občanské většiny. To přes vnucování až nařizování podřízení se dobru a rovnosti pro všechny. Vč. přijímání všemožných uprchlíků (spíš za švédskými sociálním systémem připrchlíků), které by řadoví Švédové na "své" území nepustili, či co nejrychleji vyexpedovali.

Dokud šlo o připrchlíky respektující švédskou kulturu a schopné nekonflikně žít a sami se už za pár měsíců uživit (viz ti z ČSSR), řadoví Švédové mlčeli. To se však mění s přívalem připrchlíků z islámských zemí. Ti jsou pravým opakem. Domácí kulturu nejen že odmítají, ale naopak vnucují tu svou, násilí, nadřazenosti a náboženského diktátu plnou. To za peníze ze švédských dávek. To zdánlivě paradoxně za podpory švédských (obecně skandinávských) političek, které tak nejen ženám, ale i celé spoelčnosti chystají bídu žití s islámem.

A tak až teď vylézá, že Švédsko nebyla přání lidu respektující demokracie, ale navoněná socialistická totalita, jako demo mechanismy se maskující. V níž byly rozhodující představy a cíle úzké, rádoby intelektuální elity, kterým se ta masa dole musí přizpůsobit.

Což s islámskou agresí začíná lézt řadovým Švédům krkem - viz nedávné volby. A tak tyhle protesty s pálením Koránu nejsou proti islámu, ale proti politice švédských, dnes už převážně ženských elit, pro něž je páchání dobra spojeno s až sebezničením. Které zavřeny v skleněných palácích žijí své ideologické sny a vůbec je netíží realita islámem terorizované ulice.
Richard Šebesta
18. srpna 2023 • 11:30
@Pavel Maleček Pane Maleček někdy nemáme společný názor , což je normální ale nyní s vámi 100 % souhlasím. Lépe bych to nenapsal. Snad jen dodám týká se to nejen Švédska !
Richard Šebesta
17. srpna 2023 • 16:00
K tomu jen napíšu. Švédsko má před sebou " skvělou perspektivu " ! Co si zaseli to sklidí. Netýká se to jen Švédska ale i dalších zemi .na západ od nás. Doufám jen že my nebudeme muset řešit podobné věci.
Ferdi Nand
19. srpna 2023 • 05:26
My už je řešíme pár set let. Ti dnešní vandráci se, s těmi našimi, domestikovanými, velmi rychle spojí. A jako pojivo jim poslouží podobná barva kůže.@Richard Šebesta