Komentáře

Zpět na článek

V kauze Fremr selhal prezident i jeho poradci. Ti sice rozumí právu, ale uniká jim podstata bezpráví

38 komentářů

Asatin
8. srpna 2023 • 23:04
Precizni clanek,jenze svaty komunista Pavel se taky nemel stat prezidentem a s moralkou si vytrel ***.a lide si porad budou rikat,kde je spravedlnost...nebo co to je...a budou znec­huce­ni.Ko­munis­te zas upekli jedovaty kolac.
Martin Tuhý
8. srpna 2023 • 20:38
Sorry, ale koho to zajímá, je rok 2023, Fremr dělal před 40 lety svou práci, stejně jako miliony jeho spoluobčanů, Češi si socialismus užívali, prakticky všichni kooperovali, žádný odboj neexistoval a teď, 34 let po převratu je tady každý papežštější než papež, revolucionář a komunistobijec...za minulého režimu by nikdo z největších řvounů ani necek...
Tomáš Kostelecký
8. srpna 2023 • 20:52
@Martin Tuhý Svojí práci dělali i nacističtí zločinci co vyvraždili Lidice nebo hnali Židy do plynových komor, ty blbe. Kdyby sis někdy absolvoval uličku StB nebyl bys tak benevolentní. A tohle je stejná ***. Měl by viset, hned vedle toho lampasáckého trotla.
viktor viktor
9. srpna 2023 • 07:13
@Martin Tuhý K. H. Frank, Himler, Berija …. dělali také jen svou práci …..
Saša Krach
8. srpna 2023 • 16:42
Celá kauza je směšná. Nad všemi zúčastněnými se dá jen kroutit hlavou, 😂😂😂👍👍 😭
viktor viktor
8. srpna 2023 • 16:30
Hlupáci , čeští voliči , se sjednotili do spolku Antibabiš ( pomohl bolševik Rychetský ) a nyní se diví za Fialu, Pávka atd. Vážení užiteční idioti. Tohle vše jste si vygenerovali, díky vlastní hlouposti. Hlavně v tom nepokračujte. Už nyní je Česko, díky vám v loji. A za to si můžete vy, ne Babiš, nebo Putin.
giorgio287
8. srpna 2023 • 16:23
Rudá *** hradní chce prokádrovat rudou svini podhradní, kterou chce nechat škodit v ústavním soudu. To nevymyslíš!

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu...
Spytar
8. srpna 2023 • 15:34
Kysela, Pavel, Fremr, tři Narcisy v různé fázi odkvětu.... 🤠
Slabota, jaký jsme národ, takové máme "repre­zentan­ty".­..😅☝­🏻.
A teď vážně, Kysela je plechový právnický slovník, Pavel je po haluzi kozel zahradníkem a ten Fremr, s tím bych si nesedl ani ke stolu....Smutné. Jinak vynikající komentář, podepisuji, každé slovo a obdivuji perfektní a pravdivý text. 👀👍🏻
viktor viktor
8. srpna 2023 • 16:31
@Uživatel_5454647 Ano a nejsou to jen tihle tři. Bohužel.
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 14:44
Když budeme zcela spravedliví tak určitě se nechci zastávat soudruha Fremra ale je člen ústavního soudu něco více než premiér ? Podle mne ne já bych řekl,že jsou na stejné úrovni a spíše je o něco důležitější premiér. Přesto jsme měli 4 roky premiérem agenta Stb a navíc byl a vlastně stále je stihán za dotační podvod ! To nevadilo ani ústavním soudcům ani lidem co ho volili a také jeho koaličnímu partnerovi sociálním demokratům že to nevadilo komoušům to je vlastně to jediné co je na této ostudě normální. Takže Fremra určitě ne ale stejně tak neměl být premiérem agent Bureš-Babiš ! Jenže my nežijeme v právním státě takže není se čemu divit. U nás je ABSURDISTÁN !!!
pradeda7
8. srpna 2023 • 16:07
@Richard Šebesta,,,,že se nechcete zastávat a zastáváte se, soudruhu....😎
Martin Tuhý
8. srpna 2023 • 20:39
@Richard Šebesta Právě že žijeme v právním státě, takže když si lid zvolí bývalého agenta StB, tak je to volba lidu a měl byste to respektovat. Jinak fakt nevím v čem jsou/byli ministři/premiéři kteří nebyli v StB lepší než ti co tam byli
František Pavlis
8. srpna 2023 • 22:22
@Martin Tuhý
Pane Tuhý, Hitler byl také zvolen lidem. A lid si to také odskákal. V Německu je GESTAPPO nepřijatelné. U nás STB mnohým nevadí. Proto jsme tam, kde jsme. I Vaše úvaha je smutná. Žel.
hulin never die
8. srpna 2023 • 14:40
prezident komouš, nejvyšší státní zástupce komouš, soudce ústavního soudu komouš. je mi zle
giorgio287
8. srpna 2023 • 16:25
@hulin never die
..a předseda vlády taky komouš a ještě ke všemu vlastizrádce.
Pavel Maleček
8. srpna 2023 • 14:22
No ono je otázkou zda spíš než o selhání nešlo o vědomý krok. Ono není nad to, když má moc mezi nevyššími státními činiteli figurky, s kterými se pro jejich minulost snadno manipuluje.

Zvláště když se stávající dnešní moc s její z Bruselu neomarx-progres ideologií, v metodách a cílech, zas tak od té komoušské neliší. Hlavně dobrem pro všechny, které mase vnutí i kdyby ji přitom řezat měla. A je jedno zda je to dobro třídní, nebo to multikulti, gender, LGBT či eko-klimatické. Vždy jde o elitářsky socialistickou totalitu, která, jak nám historie říká v zmaru, bídě, teroru a nakonec krvavé řeži končí.

A bohužel, vyznavači této neomarx-progres mají prezidenta Pavla v hrsti stejně jako Zemana trio Neje­dlý,My­nář,Ov­čáček. Však si ho také fikanou kampaní, v které o neomarx-progresu ani slovo nepadlo na Hrad dostrkali. Vč. pomoci brněnské trhovkyně s VŠ tituly Nerudové, která se v rámci prezidentské kampaně neomarx-progresem chlubila a proto byla voličstvem odmítnuta. Teď je však významným členem týmu, který s Pavlem voře.

Viz i Pavlem jmenovaná novicka na ÚS, hned pověřená funkcí místopředsedy. Evidentně jako odměnu za výkon, který při vystrčení Pavla na Hrad odvedla. Když to až bučí, že s povinností v prospěch neomarx-progresu ÚS hlídat a manipulovat.
hulin never die
8. srpna 2023 • 14:45
@Pavel Maleček pavel ve volební kampani řekl, že mu nebude vadit jmenovat do funkcí komouše, když budou odborníky. ten ví dobře, co dělá.
Pavel Koutný
8. srpna 2023 • 13:57
Havel versus Pavel:
Václav Havel - disident hýčkaný komunisty.
Petr Pavel - komunista hýčkaný disidenty.

Jde takhle prezident Petr Pavel po ulici a nějaká babička ho pozdraví: "Čest práci, soudruhu Pavle!" Petr Pavel na to: "Paní, vy jste si spletla dobu." A paní na to: "Dobu možná, ale tebe soudruhu ne!


Co je to komunismus?
Vítězství krásné myšlenky nad zdravým rozumem.


Husákovi (Pavlovi) přišla stížnost, že známky s jeho portrétem prý nelepí. Husák (Pavel) si objednal celý arch, odtrhl jednu, plivl, nalepil, odtrhl druhou, plivl nalepil. "Jak to, že nelepí, vždyť drží krásně," říká. "No jo, soudruhu prezidente, ale oni plivají z té druhé strany."


Rudé trenýrky už z Hradu naštěstí odstranili... Jenže, nechali tam komunistickou gumu...
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 14:34
@Pavel Koutný Pane teda super máte palec nahoru. Nejen že se člověk pobaví ale máte i pravdu !
pradeda7
8. srpna 2023 • 16:05
@Richard Šebesta ....ach jo.....jak ubohé.....🤢
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 16:39
@pradeda7 Ubohý jste to je fakt ! A jak !
viktor viktor
8. srpna 2023 • 16:35
@Pavel Koutný Rudé trenýrky dostal Pavel, včetně standardy. Ty trenky tam mohou vlát. Odpovídá to osazenstvu i českým voličům. Hlavně proti Babiš. Tahle hovadina zlomila demokracii vaz.
Pavel Koutný
8. srpna 2023 • 13:49
"Konečným vodítkem k vysvětlení toho, proč vůbec řešíme, jestli má být soudce politických procesů na ústavním soudu, může být ještě jeden, a to zdaleka nejabsurdnější výrok profesora Kysely, který v této věci pronesl. Je to prý domluva s prezidentem, že na ústavním soudu budou jen dva bývalí komunisté. To je tak absurdní a zároveň tolik vypovídající."

No to jsou kritéria...
Nóóó, máme prezidenta Pavla, bývalého člena KSČ a komunistického rozvědčíka, jeho hlavním rivalem byl bývalý člen KSČ a estébák Babiš, tak co se divit, že?
Je těch komoušů stále všude mnoho.
pradeda7
8. srpna 2023 • 16:04
@Pavel Koutný ....prý domluva....prý Koutný.........😃😃😃
viktor viktor
8. srpna 2023 • 16:38
@Pavel Koutný Babiš nebyl nikdy členem StB , ani agentem. Potvrdil soud. Šíříte tu jen lži opilce Kmenty.
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 16:45
@viktor viktor Někdo tady tvrdil že byl členem Stb ? Já vím že agentem byl a nepotvrdil to soud kde vypovídali Burešem podmázani jeho řidící oficíři . Mimochodem kde se vzalo to krycí jméno Bureš ? že by spadlo z Marsu ? Asi .
viktor viktor
8. srpna 2023 • 17:01
@Richard Šebesta Nahoře píše jeden “ Babiš StBák “. Vám možná také udělali kartu s krycím jménem. Protože ale nikoho nezajímáte, tak to ani nevíte. Až Babiš odejde z politiky, tak to bude najednou všechno jinak. Stejně s Čapákem. Proč myslíte, že zmizely karty Havla, nebo Mečiara a dalších ? Jiní je mají, ale “ novináře “ to nezajímá. ! Divné, že ? V Polsku u Walesy se našly části kopií a dodnes se W. soudí, že jsou falešné. Všude stejná sviňárna, díky “ novinářům”, kteří se chtějí zviditelnit.
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 18:50
@viktor viktor Jste tak naivní. Znáte vůbec fakta ? Kolik je vám let ? Když chtěl někdo jako Bureš pracovat a studovat v západní cizině tak musel být velmi dobře prověřen a navíc to nebylo zadarmo. Byla to smlouva s ďáblem. Chceš se mít dobře ? Jo ale nebude to zadarmo. Bureš i jeho otec působili v cizině a Bureš studoval a pracoval ve Švýcarsku mimo jiné. Ale souhlasím s tím že až Bureš odejde z politiky možná se celou pravdu dovíme. Pokud jde o Č.H. to vám nevadí jak Bureš okolo pořad lhal a mlžil ? Kdo má čisté svědomí nemusí lhát nemá důvod. No a poslední věc novinář Kmenta o něm napsal několik knih Boss Babiš, Babišovo Palermo atd. Nikdy se neodvážil Bureš Kmentu žalovat i za tvrzení o jeho estbebácké spolupráci. Otázka další proč ? Peněz má jak želez, mohl by si najmout nejlepší právniky,kteří by Kmentu snadno umatovali u soudu pokud by Kmenta psal nepravdy. Bureš ale ví že by soud prohrál Kmenta píše totiž fakta. Bureš ho nesnáší ale to je tak jediné co může dělat !
viktor viktor
8. srpna 2023 • 19:20
@Richard Šebesta Pan Babiš se o Kmentovi zmínil . Žalovat toho škrabala nestálo panu Babišovi zato. Pro něj chudý, prolhaný opilec o kterého by si neopřel ani kolo, řekl. Dále řekl, že ten notorik lže tak, že myslící člověk si udělá obrázek sám a není třeba se s takovým póvlem zabývat. Co si na tom chudém pijanovi mohou právníci vzít ? A pan Babiš by ,mimochodem , v tomhle Kocourkově toho ožralu umatoval opravdu bez problémů. Víme jak to v Kocourkově funguje. Kmenta může být rád, že nikoho nezajímá a že ho má pan Babiš u brusele. Dnes po Kmentovi a jeho knížkách i tak neštěkne ani pes, říkám já. Co nemůžete dokázat jsou jen dohady a pomluvy. Oboje ovšem závistiví čecháčkové umí. Jinak senátor Fišer vyrůstal ve Francii, Klaus studoval v GB atd. To jsou všechno, podle vás agenti ? Proberte se čecháčku Šebesto ! Přečtěte si i pár knížek pana Babiše. Možná se vám rozsvítí. Vaše antibabiš štvanice přivedla tuhle zemi do toho hnoje, v kterém se právě nachází. Pogratulujte si.
Avatar - denisz}
denisz
8. srpna 2023 • 13:33
Pods*** bezpráví uniká mnohým západním politikům, nebo je nechtějí vidět. Řeší jen jejich důsledky.
Saša Krach
8. srpna 2023 • 13:29
Nadpis článku sedí...souhlas!. Ovšem to další😂
Po revoluci byli soudci dejme tomu prověřeni....pan soudce prošel a budoval úspěšnou kariéru pro tuto zem. A bylo by dobré kolik soudců soudilo emigraci,,,a dosáhlo před touto kauzou ,,,,, povýšení 😛😛,,,,,a také vzít v úvahu jakou minulost mají lidé co o panu soudci rozhodují😂😂😂..A na konec takový byl zákon a emigrantů bylo mnoho,,toto se mělo řešit po revoluci....do dnes platí mnoho zákonů z doby bolševika.😂..a je to 30 let... Někdo objevil možnost se ukázat TV😛 A prezident v zajmu hesla ze všemi jen dobře,, měl použít. Vojenské
Rozhodl jsem se...😭
Saša Krach
8. srpna 2023 • 13:42
@Saša Krach Prý tlak veřejnosti😂😂😂 Tak ta má jiné starosti,,,,o kterých se zde moc nepíše...😛
pradeda7
8. srpna 2023 • 16:02
@Saša Krach ......soudci nebyli prověřeni....🤢
ivarek
8. srpna 2023 • 13:01
Komunisti lezou zpátky ***.
Pavel Koutný
8. srpna 2023 • 13:52
@ivarek
nelezou, oni nikdy neodešli
viktor viktor
8. srpna 2023 • 12:19
Vtipy o blondýnách by se mohly rozšířit o vtipy Pávek, Vystrčil, Fiala, Pekarová…To si ještě užijeme legrace a černého humoru.
pradeda7
8. srpna 2023 • 16:00
@viktor viktor ...a přidat k nim i vtip o hloupém Viktorovi....😎
viktor viktor
8. srpna 2023 • 17:03
@pradeda7 Ty bys tam rozhodně neměl chybět.