Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Z vládní energetické prokrastinace začíná jít strach

15 komentářů

viktor viktor
15. srpna 2023 • 10:07
Ryba smrdí od hlavy. Na Hradě soudruh Pávek, zelená guma, agent StB/GRU, předseda ZO KSČ, člen Leninského kroužku s maminou politručkou, podplukovnicí socialistické armády. Profesionální Karieristé. K tomu pasuje Fiala a jeho tým jak …. na hrnec.
Saša Krach
4. srpna 2023 • 12:39
Co se mohou zkazit to už se podělalo. Čeka nás období kvašení a bude to smrdět..asi by to chtělo v tomto období do čela státu odborníky a ne politiky...Ti už nadělali dosti škod...bohužel.
Václav Plachta
4. srpna 2023 • 09:53
Deset let jsme upozorňovali na to, že vláda ANO - ČSSD neřeší moderní energetickou politiku, a kozervy podnikatelé mlčeli. A teď, když jsme těžce zaostali, tak to svádí na novou vládu. I když i ona se nijak nepřetrhne.
Uživatel_237602
4. srpna 2023 • 16:35
@Václav Plachta Vlády ANO-ČSSD neřešily a vláda Fialova neřeší dál. TO je jí vyčítáno. Nikdo na ní nic nesvádí, jen je s podivem že tohle neřeší na předním místě, třeba před Istnbulskou úmluvou.
Evžen David
4. srpna 2023 • 09:18
Že jste to psala Vy ,Schilerová?
Martin Tuhý
3. srpna 2023 • 23:04
Vláda je naprostá katastrofa, jenže jaká je alternativa? ANO a SPD? No paráda, takže co nás čeká po příštích volbách? Nějaká kombinace ANO, ODS a SPD. Při pohledu na politickou scénu, zaostávání ČR zcela ve všem a demografickou linku radím každému komu je pod 35 - vypadněte z ČR, čím dříve, tím lépe. Tahle země je v haj*lu.
Pavel Maleček
4. srpna 2023 • 04:50
@Martin Tuhý - no to jo, teď ještě poraď kam? Rusko to nejspíš nebude, "vyspělý demolib" Západ se přes neomarx-progres tj multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštění řítí do prů*** socialistické totality kořeněném agresivními černochy a islámem, islámské dominium, stejně jako neslámská Afrika taky nic moc, v Číně vládne to, co se nejvíc podobá nacismu, jižní a stř. Ameriku, poté co vydrancuje prales čeká ekonomické zhroucení a komu by se chtělo žít pod vládou drogových mafií, japonské, tajwanské či jihokorejské pracovní tempo Čecha rychle umoří, mezi domorodci na Borneu taký žádný med ...

... sakra ono to naše všem těmto pohromám se jakž tak vyhýbající "Vysokohradsko" (pomineme-li excesy brzy končícího Fialova 5xvehiklu, kterému už z bruselské řitě, stejně jak neomarx-progres prezidentu Pavlovi čouhaj jen podrážky bot, stejně jako Maďarům z té ruské) zas tak blbě nevypadá.

Do tohoto spolku přibrat rozumné severní "jadrance", tak by se i po pacifikaci vídeňských neomarx-progres proislamistů horští Rakušané přidali, tak by to špatné nebylo. A asi to není náhodné, že tohle území vcelku kopíruje říši železných a zlatých českých králů, tedy předtím než to rozes ... nenažraní Habsburkové. A zas bychom měli moře - hned dvě.
Martin Tuhý
6. srpna 2023 • 15:46
@Pavel Maleček Prakticky kamkoliv na Západ, od Dánska Holandska, Švédska po Irsko, Kanadu, Belgii.
Václav Plachta
4. srpna 2023 • 09:57
@Martin Tuhý Už se těšíme, až tady nebudete. Konečně se to zlepší.
Martin Tuhý
6. srpna 2023 • 15:47
@Václav Plachta Já už tu ubohost plnou tupejch trotlů zvanou ČR před časem opustil, v ČR se stavuji jen kvůli zbytku rodiny, jinak z ČR jen vyvádím peníze.
Pavel Maleček
3. srpna 2023 • 22:42
Problém spočívá v tom, že Fialova vláda, neschopná brzdit náklady státního aparátu, zatrhnout předražené státní zakázky a zvýšit daně megakorporacím ve stamiliardách ročně ČR vysávajících, vsadila na získávání bruselských dotací.

Dotací podmíněných ohnutím hřbetu před bruselskou ideologií neomarx progresu s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním. Jasně směřjící k EU socalistické totalitě s bruselskými papaláši v čele.

Proto je teď pro Fialovu vládu důležitější istanbulská úmluva či manželství pro všechny, tj.lezení do zádi Bruselu, než energetická bezpečnost státu či snižování životních nákladů řadového občanstva, do výšin vyhnaných machinacemi s cenami energií a potravin.
Spytar
3. srpna 2023 • 21:20
Situace je vážná, vláda je zcela nekompetentní a úplně neschopná. A za dva roky skončí, zem bude v bídném a nefunkčním stavu, dluhy budou zase o hodně vyšší než jsou a Babiš a jeho banda
všeho-schopných lupičů a diletantů, které volby vrátí zpět k moci, rozsáhlou poslední funkční zbytky této naší pseudo demokracie na padrť. A potom ani nechci vědět, co národ čeká a čemu budou lidé muset začít čelit.
A kam to dopracuje do té doby stejně nefunkční EU, v kterou bych normálně chtěl doufat jako v naše zázemí poslední záchrany, nechci ani pomyslet. Je klidně možné, že se jim tu podaří obnovit novodobý totalitní teror, s tím, že nebude kam utéct. Novodobý koncentrační tábor
otroctví a tyranie ozbrojeného státního aparátu ve státě obehnaném plotem s ostnatým drátem. Klidně se to může tady stát. Protože vidíme korupční hydru politické garnitury už teď a neubývá, naopak bují ve svém pocitu beztrestnosti. Od nejmenších obcí, po krajská města i celostátní vládu.
Pan Fiala je zcela neschopný politik, loutka nefunkční uměle udržované koalice. Ale v podstatě by dnes asi nepomohl v křesle českého premiéra ani Zelenský. To je o nefunkčnosti. Né o premiérovi. Takže Babiš nám brzy ukáže zač je toho loket....
Václav Plachta
4. srpna 2023 • 10:00
@Uživatel_5454647 Píšete nesmysly, viníkem stavu nejsou strany ale voliči. A především voliči, co volí populisty!
Uživatel_237602
4. srpna 2023 • 16:37
@Václav Plachta 😂
viktor viktor
10. srpna 2023 • 12:29
@Václav Plachta Ano. Např. soudruha agenta Pávka.