Seroš X

Zpět na článek

Matematika zločinu: Jak zmršený znalecký posudek zničí život nevinnému a pachatel dál běhá po svobodě

2 komentářů

Petr Šach
15. srpna 2023 • 06:28
Kdyby tak lidé tušili co vše se děje v průběhu vyšetřování a to i tak závažných trestných činů jako je vražda. U soudu žádná pravidla neexistují. Díky tomu, že se konečně dostalo na světlo světa i ta blamáž se jmenováním Ústavního soudce, JUDr. Freml. Justiční mafie není jen záležitostí soudců, jde o systematický problém s komunistickou minulostí od advokátů starších 55 let, přes státní zástupce, vyšetřovatele a jejich vedení, profesory na právních fakultách až právě k těm soudcům, kteří ignorují vše v souvislosti s obhajobou obžalovaných. Ztráty důkazních předmětů, manipulace a aranžování místa tzv. trestného činu, křivé posudky, které popírají skutečná zjištění lékařů z nemocnic, křivé výpovědí ze strany svědků obžaloby, protože by přece žádný svědek neriskoval obvinění i když si jsou jisti, že jim nic takového nehrozí a spoustu dalších okolností v průběhu vyšetřování a soudních řízení. Nakonec se člověk musí nechat odsoudit, aby po několika dalších týdnech dospěl skutečné pravdy, bez nějakých advokátů ex-offo i s přiznáním tzv. poškozené. A tím se dostávám na závěr, že v Českém prostředí jsem se stal jediným odsouzeným vrahem žijící manželky, která mu při rozvodu dosvědčila, že byl skvělým manželem, otcem i zetěm, že neměl sebemenší tušení o její dlouholeté nevěře a tudíž neměl ani ten soudem smyšlený motiv, cokoli své tehdejší manželce udělat. Jen měl tu smůlu, že neměl sebemenší zkušenosti s policajty a celým tím systémem, dál pak opakovaně rakovinu, tedy Non-Hodgkinův lymfom, tipu B s poškozením CNS. A proto byl tak snadným cílem. Vždy byl na vše úplně sám a tak žije i dnes.
Pavel Maleček
3. srpna 2023 • 05:51
Proč koukat na televizi, když tu máme v přímé realitě živý případ otrávené Bečvy. V kterém dominuje znalecký posudek průhledně zfixlovaný tak bídně, že ho svou obecnou znalostí místní přírody drtí i místní obyčejní rybáři.

Kterému však přesto skálopevně věří policie, státní zástupci a zatím jak to vypadá i soudce, který se vše snaží zašmoulit do mlhy právnických kliček, to aby, v případě že dle "znaleckého posudku" rozhodne, za úplného blba nebyl. K tomu má otrávená Bečva už i sebevraždu jednoho touto mašinérií obviněného.

To vše kryté mlhou politcko byznysových zájmů nejmocnějšího z mocných a jeho poskoků, kteří mu v nejvyšších státních funkcích a jeho médiích slouží. V jehož chemičce došlo ten samý den, kdy byly Bečva otrávena k havárii, která nejdřív byla zamlčována, pak babatelizována a nyní jeho poskoky v státní správě dokonce označena za tak nepodstatnou, že ani za pokutu nestojí.

To za jen okrajového zájmu médií, odborníků i politiků. To proto, že ten nejmocnější z mocných už sice z funkce nejmocnějším není, ale jeho mocenský dál nahání hrůzu všem, kteří v případě, že proti němu půjdou mají co ztratit.

To nemluvě o skryté podpoře dalších mocných, kteří též nepotřebují, aby se v jejich moci a byznysu zezdola šťoural. O tom všem však zatím TV NOVA mlčí ... proč asi?