Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Peníze, budoucnost a upovídaná politika. Takže, kdo koho okradl?

13 komentářů

viktor viktor
7. srpna 2023 • 08:18
B. Pečinka opět vytvořil nic neříkající pčlánek na zakázku. Kdyby nepsal nic, tak jsme o nic nepřišli. Tak příště pane Pečínka. Třeba Barmské ženy a Fialova neziskovka. Nebo agent Pávek a jeho životní kariéra atd.
Soňa Benešová
6. srpna 2023 • 21:49
Babiš neudělal zhola nic.
viktor viktor
7. srpna 2023 • 08:19
@Soňa Benešová Vyměňte si slepeckou hůl a naslouchátko. Mohlo by se to zlepšit.
Soňa Benešová
6. srpna 2023 • 21:46
V sobotu jsme se pokoušeli jet po Babišovo nové dálnici D1 o dvou pruzích z Brna do Prahy. Dávno tam měly být pruhy 3.Zácpa na dvě hodiny, jeli jsme hojdama domů. Cestovní rychlost 50 km/hod.Jak rychle jezdily koně?
viktor viktor
7. srpna 2023 • 08:24
@Soňa Benešová Fialoví hoši jsou u vlády již 2 roky , napůjčovali si miliardy a jistě ten 3. pruh dostavují. Tedy, pokud se z těch dluhů nefinancují třeba jiné priority. Brnkněte si do Strakovky…
Uživatel_5555510
6. srpna 2023 • 14:24
Především je třeba konstatovat, že Petr Fiala je neuvěřitelně suchý, nudný, toporný, křečovitý, nemastný neslaný, bez emocí, bez výrazu, upjatý, komisní atd., atd... Nemá gule, ač jednoho s gulama jsme tady měli - a zklamal svým pyjem v Toskánsku.
No a Bohumil Pečinka? Trapné. nejkurióznější bylo, když po smrti lichváře Petra Kellnera na Aljašce, v době covidových restrikcí, napsal: "Zemřel vizionář. Byl jako Baťa. Co teď budeme dělat?"... Ale nařídil mu to milec Aničky Kellnerové Křetínský, takže co už, no...
hulin never die
6. srpna 2023 • 14:44
@Uživatel_5555510 chceš, aby ti zahrál kašpárka?
Saša Krach
6. srpna 2023 • 11:08
Okecat se dá vše....Hlavně se nedoporučuje rozebírání chyb této vlády...A to Reflex ovládá dobře. Představa že místo pana premiéra dnešní vlády,,řídil tuto zem v dnešních podmínkách pan Babiš,,,A dělal jen to co dělá tato vlada.....jakou hlavu mu nasadil a co by sním udělal Reflex....😂😂😂😂 🦧
Pavel Maleček
6. srpna 2023 • 06:51
Faktem je, že přímo existenciálním zájmem každého rozumem obdarovaného středoevropana - přesněji toho z poválečných ruských kolonií, je Rusa z Ukrajiny vyhnat. I za cenu přechodného snížení životní úrovně.

Ale to za podmínky, že za tuhle prioritu vláda neschová svou neschopnost či dokonce nenažranost. A též poklonkování bruselským, neomarx-progres destruktivním fantasmagoriím. Nejen z oblasti eko-klima třeštění, likvidujícího energetickou samostnost a přes zdražení energií zdražující vše. Ale i přes multikulti, gender či LGBT páchání jako dobra, ve skutečnosti zla rozvracejícího základní společenské vazby, podmiňující v rámci kulturní podstaty zdravé fungování společnosti.

Což bohužel Fialova vláda dělá. V průhledné touze, když není schopná ukočírovat finance státu, zalepit to získáváním z Bruselu co nejvíce dotací. To i za cenu odevzdání národní suverinity, když se staneme plně závislí na ideologicko destrukčním, protože socialisticko totalitním rozhodování bruselského papalášstva.
Což je pro ČR - jeho řadové, tudíž většinové občanstvo mnohem nebezpečnější než krvavě na Ukrajině řádící Rus.
viktor viktor
5. srpna 2023 • 19:26
Ano. Tato vláda krade nejen seniorům, ale i dalším občanům. Peníze, které nemá na pomoc Ukrajině , prostě krade z mandatorních výdajů a pak si vše posvětí svou 108 v parlamentu. V internetu jsou dohledatelné plamenné projevy , dnes už sedmilháře Fialy, že se daně zvyšovat nebudou , že podpoří spalovací motory a podobné sliby, které se ovšem neplní. Něco tak prolhaného a zhoubného pro republiku, jako je tato vláda , jsme nezažili od dob Jakeše a Husáka, včetně agenta Pávka na Hradě.
hulin never die
6. srpna 2023 • 05:43
@viktor viktor vůbec mi nevadí, že jdou tvoje peníze na Ukrajinu. Ještě bys je bez užitku prožral.
viktor viktor
6. srpna 2023 • 08:16
@hulin never die Věřím vám. Podle vašeho slovníku 4. cenové ( Řeporyjský / Etzlerův ) vám to u tlačenky a pivka ani jinak myslet nemůže. Vy už jste předem občanem ČUR , viďte ?
hulin never die
6. srpna 2023 • 10:01
@viktor viktor neprohazuj tady jasně daný role.