Komentáře

Zpět na článek

Zrození nadčlověka na ministerstvu vnitra

6 komentářů

strassidlo
31. července 2011 • 23:41
Nejspíš je možné i to, že jde opět o skrytou formu financování stran nebo vytváření nějakých černých fondů z extrémních odměn. V každém případě to není ani normální, ani morální protože si jaksi nevybavuji žádnou superzásluhu někoho z MV, která by médiím stála za pár článků.
Langer přeplácel své kamarády, aby si zajistil jejich nekonečný vděk, protože si z MV udělal vlastní firmu za státní prachy (možná kluci odsypávali podíl taky přímo na Ivánkovo konto). Pecina nejspíš prolepoval Jyrku a John si prostě kupoval mlčení o své neschopnosti pochopit co se kolem něj děje.
jan.jandourek
31. července 2011 • 22:50
většinou nesouhlasím s ničím, co píše limak007, ale pokud je někdo komunista přesvědčením a řekne to, tak se to cení. to se hned líp diskutuje, než když nějaký bývalý režimní činitel v anonymitě vykřikuje, že je to "jako před rokem 89". v mediích se všechno řeší dost sekerou, ze strany autorů i čtenářů. komunismus je podle mne ideální platforma pro možné zločiny, ale to neznamená, že každý komunista je zločinec, dokonce ani tehdy ne, když ten režim podporoval. tak třeba fučík byl stalinista, ale na druhou stranu Reportáž nenapsal špatně. to by ji TORST nevydal. nebo mnoho lidí za války v odboji. pro mne je komunismus mlhavá utopická ideologie, ke které se v minulosti hlásili i jinak slušní lidé. a taky dost gaunerů. můj ředitel na základce, co mě pak učil občanku na průmce, to byl takový komunista - humanista, něco jako ivana hrozná ze škvoreckého miráklu. nebo vedoucí mého pionýrského oddílu. lepili jsme tam letadýlka, co na tom, aerodynamika je jen jedna. a taky jsem byl ve svazarmu a cvičil na spartakiádu. každý si vybral svou míru konformity, nemá ji tajit a má si ji zodpovědět. komunistický režim se mi hnusí, ale pobít desetinu národa, co byla ve straně, dost dobře nešlo, krom toho, že pobíjet se nemá nikdo. strana časem vyhnije, probloémy jsou v dezorientaci levice jako takové. ale to si hoši a dívky musí vyřešit sami, v tom jim my - zavilí pravičáci - nebudeme asi moc radit.
limak007
2. srpna 2011 • 17:20
No, zatím se mi zdá, že vyhnívají "pravicové" strany.
limak007
31. července 2011 • 15:07
Ono jaksi nepomáhá pořád všechno svádět na komunisty. Za to, co se dnes děje, za to mohou darebáci v jiných dresech. S článkem pana Jandourka nelze než souhlasit. Co ale s tím? Asi se mi budete smát. Já jsem přesvědčením komunista. Z toho, co se dnes děje, z toho mne mrazí. Jak z toho?
aznom
31. července 2011 • 16:20
Je od tebe statečné,že se veřejně přiznáváš k tomu,že jsi přesvědčením zločinec!
aznom
31. července 2011 • 13:51
Neustálé diskuze o platech tu těch,tu oněch vyžírku tu tam ,tu onde,je pouze ono pověstné házení hrachu na zeď.Tudíž k žádnému výsledku nevedoucí.