Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Zbytečné odcházení Zuzany Čaputové. Kdo teď bude hlavní antifico?

2 komentářů

Pavel Maleček
29. července 2023 • 10:01
Čaputová se stala obětí své vlastní politiky. Tak nepříčetně tlačila v prospěch neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním, že tím probudila silnou slovenskou národoveckou scénu. Což na stranu národovců převedlo i některé ministry "její" vlády a ta díky tomu padla.

No a slovenští národovci, ke všemu s po drsné pomstě toužícím Ficem nejsou víc směšné než nebezpečné figury jako náš japonský "národovec" Okamura. A tak i vůči Čaputové tvrdě vyrukovali. A ta se z toho co sama vyvolala podělala.

A tak místo aby tvrdou politickou prací napravila to co zavinila, to zabalila. A my můžeme jen čekat co udělá v neomarx-progresu Čaputové souputník Pavel. Však i on už vypouští signály, že, byť se v úřadě sotva ohřál, vzal prezidentování jen na jedno období.
Richard Šebesta
28. července 2023 • 19:20
Presidentka Čaputová zklamala pane Sokol sama sebe a nepochybně ji zklamala i Matovičova vláda. Ta měla po pádu Fica a jeho Smeru být garantem návratu k zákonnosti a důvěry ve státní moc . Jenže skutečnost byla jiná. Matovičova vláda nesplnila očekáváni veřejnosti ani Čaputové. Nepochybně to ovlivnila i válka na Ukrajině a slabá a nezkušená presidentka zjístila,že Fico se asi vrátí k moci protože mu lidi opět začínají věřit. To pro ní musel být velký šok a neuměla se s tím vyrovnat. Proto podle mne moudře vše odpískala, řečeno lidově.