Komentáře

Zpět na článek

Stanislav Balík: Co se dozvídají školáci o našich dějinách? Začala rehabilitace totalitního režimu?

4 komentářů

viktor viktor
12. srpna 2023 • 18:06
Moc se toho nedovídají, když se po 34 letech , ve svobodných volbách, dostal na Hrad opět nomeklatůrní komunista. Dokonce zelená guma, zaměstnaná celý život v represívních složkách KSČ , agent Pávek( předseda ZO KSČ na rudé rozvědce, člen Leninského kroužku atd. ) a ještě s manželko, vystudovanou politručkou ( polit. komisařkou ) a podplukovnicí sicialistické armády.
Pavel Maleček
3. srpna 2023 • 06:43
Inu žádný div. Naše rádoby intelektuální akademická elita je socialismem prolezlá jak stará houba červy. Byť tím novodobým s jeho neomarx-progres ideologií a jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním. Průhledně přes jako liberální vylepšování, ve skutečnosti likvidaci té staré, prý všemi špatnostmi prolezlé demokracie a s pomocí vynucování dobra a rovnosti pro všechny, průhledně směřující k s nimi v čele nové socialistické totalitě.

A k tomu potřebují i na růžovo nalakovat ten starý socialismus, jehož až bučící všemožná bída a hnus komplikuje jejich cestu k nastolení socialismu nového, prý lepšího.

A jak to udělat efektivněji než tenhle starosocialismu růžový přeliv přes učebnice do hlav mladých pumpovat. Jak to ostatně každá totalita s mladými dělá ... komouští svazáci, hitlerjugend, černošští či latinos dětští vojáci či maovy a polpotovy rudé brigády.

Však naše dnešní neomarx-progresivní mládež už o moc jiná není. Když přesvědčena že bojuje za lepší svět, nejen sobě, ale už i svým rodičům bídné zítřky chystá. Když tím pojem v prospěch jiných sebe se ničící užitečný idiot naplňuje.
Richard Šebesta
2. srpna 2023 • 14:42
Možná tu učebnici dějepisu psal někdo jako sou.Konečná či Semelová nebo zkrachovalý kandidát na presidenta Skála. Kdyby oni psali knihu o dějepisu zejména 20.století to by se Goebbels otáčel v hrobě a bledl by závisti jak lze falšovat a lhát. To že taková kniha vyjde je druhá ostud !!
viktor viktor
14. srpna 2023 • 13:50
@Richard Šebesta Jistě radil i kariérista agent Pávek, nebo věčný bolševik Rychetský. VYHOZENÉ PENÍZE .