Komentáře

Zpět na článek

Dušek nepatří do médií, ale do blázince. Koho jeho výroky překvapily, je stejně mimo jako on

40 komentářů

Uživatel_5668325
17. srpna 2023 • 12:55
Nezlobte se, ale tolik zlosti a nenávisti bych od novináře nečekal. Pan Dušek má skutečně zvláštní pohledy, ale do značné míry má každý svůj osud ve vlastních rukou. Minimálně hrůzostrašný životní styl, kouření a spousty alkoholu, který figuruje v mnoha životech později těžce nemocných. A vliv psychiky a podvědomí na rozvoj vážných nemocí začínáme teprve poznávat. Jsme na začátku. Jediné co víme, že vliv naší "duše" na zdraví je mnohem větší, než jsme předpokládali. Mnoho lidí ve skutečnosti samo sebe nenávidí, i když tvrdí opak. Často i sami sobě. Je to uloženo v jejich podvědomí a odhalí to jen specialista. Nemůže podobný problém vést k vážným nemocem? A není to v podstatě dobrovolné? Co je rozhodující ve Vaší definici, vědomí či podvědomí?
Ve vašem článku není ani sebemenší snaha o pochopení. Jen zlost a vztek. Možná někdo z Vašich blízkých podobnou nemocí trpěl a vy podobné výroky berete osobně.
Možná jen nejste ochotný přijmout, že ne všichni vidí svět tak, jako Vy.
Marcos Denge
15. srpna 2023 • 09:19
Prodejné kurvičky z Reflexu kážou o morálce a jediné pravdě...
Jan Bedáň
7. srpna 2023 • 12:48
Bohužel se nám tu rozmohl takový nešvar. A myslím, že v poslední době dost masivně. Ten, kdo projeví názor oponující a nerezonující s oficiálně raženou ideologií, patří rovnou za katr. Copak musíte hned vyskakovat jak čert z krabičky a nenajdete v sobě špetku poctivosti se zamyslet, jestli na názoru, který jde proti oficiálnímu proudu, nemůže být trocha pravdy? Pištíte, jako by vám podřezávali hrdla, jen co si oponent dovolí vyslovit co si myslí. Rosteme konfrontací, nikoli všeobecným a povětšinou bezmyšlenkovitým souhlasem. Než začnete brunátnět ve tváři, obraťte své myšlenky do minulosti a vzpomeňte, kolikrát jedinec měl pravdu a většina se mýlila, ať už nechtěně či kráčeje k metě rozličného zisku.
Milcek Hrabal
6. srpna 2023 • 19:56
To, že vydělává na hlupácích, by mi až tak nevadilo, že však zneužívá nekomfortní situace nemocných, pro které může jeho "samoléčba léčba" končit fatálně, je dost napřesdržku.
stoura
5. srpna 2023 • 15:05
Přesně tak , Dušek je blázen ale Fiala škodí většině národa!!
Milcek Hrabal
6. srpna 2023 • 19:58
@stoura a pak jsou tu frustráti, kteří by zatáhli Fialu i do předpovědi počasí.
Avenger2008
7. srpna 2023 • 12:04
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jitka Ferstova
15. srpna 2023 • 16:55
Proč oba? Neumíte si vybrat. Já ano. Nevybrala bych si žádného z nich
pisalek
25. července 2023 • 17:47
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Daniel Jasa
24. července 2023 • 19:12
Zakázat, potlačit, exemplárně potrestat takového rebela. Nelze tolerovat člověka, který má odlišný názor. Nedotknutelnými musí zůstat režim a řád, které zaručují bezpečí pro všechny poslušné občany. Blázen zpochybňující takovéto hodnoty úporně budované a střežené našimi obětavými a bezelstnými vládnoucími elitami, zmatenec zpochybňující skutečnost militantních útoků nenávistné přírody, která se neštítí použít proti lidstvu zbraně hromadného ničení, jakou jsou covid, rakovina a další strašlivé choroby, takovýto vyvrženec musí být exemplárně potrestán, aby nejen on, ale i jeho následovníci si podobné výroky příště rozmysleli. Nikoli do blázince, do vězení s ním, a nejlépe ho umlčet navěky. Ano, popravit toho narušitele pořádku.
Bruno Ferari
23. července 2023 • 18:41
Od te doby, co prezentoval lidi zivici se pouze kosmickou energii, jsem si pana Duska a jeho nazory zaradil do kategorie lidi bez kritickeho mysleni. Bud je hloupe naivni, podle mi spis presne vi, co chteji slyset jeho ezo privrzenci, ze kzerych mu plynou penize. Jak se pravi v povidce Simka a Krampola o lidovem leciteli - "Tento dum postavila lidska hloupost".
Vanda Petrovičová
21. července 2023 • 18:36
Začali jste stát dpst za prd..🤮
Tomas Riha
20. července 2023 • 22:24
to se mi snad zdá...
co to je za příšernej blábol tenhle článek-)
Uživatel_5577504
20. července 2023 • 15:00
Ať si herec Dušek vykládá co chce. Nikomu neškodí.

Horší je, když začne plácat vlastizrádce Fiala. Ten škodí všem!
Zdenek1313
20. července 2023 • 14:57
Lituji ty, kteří mu věří. On je sám o sobě bezmocný a bezcenný. Herec.
Jitka Ferstova
15. srpna 2023 • 16:57
Jako herec umí, jinak pošuk.
Baboon
20. července 2023 • 14:33
Kdyby nešlo o zdraví nemocných a žal pozůstalých, byl by tento blázen jen k smíchu. Ale za ty jeho bláboly by si měl vysloužit jen postel v detenci. Škody již nadělal víc, než dost.
Ondro Valentín
20. července 2023 • 13:27
Reflex býval tak dobrý. Písal nezaujato a bez súdenia.
Daniel Stangar
20. července 2023 • 12:13
Už sám název toho článku je jasně neobjektivní a také pomluva. Dušek řekl nějaký svůj názor, kterému věří a určitě tím nechtěl nikomu ublížit. Napsat o něm veřejné tvrzení, že patří do blázince je neadekvátní a takový čin je možné je trestně stíhat. Jsem zklamán, že Reflex, který jsem považoval za solidní médium něco takového pustil na veřejnost.
miccap
20. července 2023 • 20:12
@Daniel Stangar
přesně tak, chce se mi říci, že mnohem větší a nebezpečnější idiot je redaktor článku. Dušek vyslovil svůj názor, komu tím ublížil?
Miroslav Beneš
20. července 2023 • 11:59
Čestmír i autor tohoto clanku jsou dva z tech lidi co mají místo mozku z h0vna kostku. Preji Vam at sami skonate tim s čím zachazite aneb ať vás trest potka a nemine! 😉
Paprsek K
20. července 2023 • 10:12
Kdyby raději přišel s nabídkou kvalitního sexu
tempter
20. července 2023 • 09:50
Každý guru najde své ovce. Je to něco jako Renault Thalia nebo sedan Škoda Fabia. Nic hnusnějšího z hlediska designu snad v automobilovém průmyslu neexistuje a přesto v nich někteří jedinci jezdí (tzn. že si to někdo i koupil...). Unbelievable. Tak je to i s Duškem.
Pavel Maleček
19. července 2023 • 21:26
Klasický výplod ukňučené generace mileniálů. Dušek neřekl nic jiného, než to, že za rakovinu (i většinu dalších nemocí) si dospělí lidé často můžou sami. Zvláště svým nezdravým životním stylem. Což je věc lékařské vědě už od starověku známá.

A tak jestli někdo patří do blázince je to autor tohoto blábolu. Zvláště za odstavec v které vypočítává komu jaká všemožná traumata Dušek prý způsobil.

No ale co čekat od ušáků zpitomělých hyperkorektností provázející neomarx-progres ideologii. Pod níž prý vyspělý Západ do úpadku a rozkladu směřuje.
tempter
20. července 2023 • 09:43
@Pavel Maleček Klobouk dolů, Pavle. Musí to dát strašnou práci, zapracovat do každého příspěvku slova hyperkorektnost a neomarx-progres tak, aby to aspoň zdánlivě dávalo smysl. Máš můj obdiv. Minimálně za urputnost a vytrvalost. Jsi jako Jana Peroutková, ta má pokaždé jiný účes a přesto je to pořád ona. Klobouček.
Miroslav Beneš
20. července 2023 • 11:52
@tempter Ehm, Masaryk nam tu vybojoval demokracii prolitim krve statisicu odpurcu, vsadim se, ze k němu vzhlizite jako k miláčkovi národa. K tomu vrahovi vrahounskemu. Nepripomina Vam ma rétorika tu vasi jen otocenou proti Vam?! Lidi bez souvislosti a vytrhujici pravdu z kontextu a následně stavejici ji do pozice nepravdy jsou jen lejno na botě tech skutečných velikánů, ty odpade. A ty mas můj výsměch za to jak mi připomínáš moje pitome kamose, prohlasil clovek s IQ 154 a clen Mensy. Rozhodne jsi dle mého 1diot. Tak snad jsem sve vyjadrovani dostastecne ponizil, abych se snizil az na tvoji úroveň, hňupe. Ach jak me baví hanobit takové exoty jako ty. Jeste neco pridej, at muzu pokracovat, pojd do me a oplat mi to, no sup sup vůbec se neostychej! Jeizisi ty jsi k smíchu jak mas vymleto.
tempter
20. července 2023 • 12:53
@Miroslav Beneš V poho, Mirďo. Stačí chodit pravidelně na velkou a ono to přejde! Hlídej si to, držím palečky
Pavel Maleček
21. července 2023 • 06:02
@tempter - dík za uznání. Ovšem do ne moc pěkného světla tím stavíš sám sebe. Svým obdivem k těm, co jen říkají že 1+1=2
Milla
26. července 2023 • 07:38
Dušek neřekl nic o tom že někdo onemocní vlastní vinou.Vůbec nemluvil o onemocnění,jen o smrti.Už vůbec nebyla řeč o některých lidech nebo některých druzích rakoviny,dokonce zašel tak daleko že řekl že za rakovinu děti mohou matky.
petrbu
19. července 2023 • 20:49
Bohužel veškeré tyto pohoršené komentáře jsou zcela mimo kontext, toho co Jaroslav Dušek skutečně vyjadřuje. Ale je třeba také říct, J.D. rozhodně není něčím jako autorem či původcem takových myšlenek. O duchovních příčinách nemocí byla napsána celá řada knih lidmi, kteří nejsou rozhodně žádní hlupáci. Pro čiště materialisticky uvažující lidi
(proč ne, jejich volba) je to ale jakoby někdo mluvil marťansky.
Jitka Ferstova
15. srpna 2023 • 17:12
Není to vždy tak, jsou různé příčiny vzniku rakoviny. S některými nemá psychika co dělat. Vlastní zkušenost.
hulin never die
19. července 2023 • 19:52
Kámo, čeká se od tebe víc, než opisování tvitrových komentů pohoršených blbek, co na hřbitově i bydlí.
JanaBa
19. července 2023 • 18:43
Zřejmě tam patří, když si ho novináři tak hýčkají. Čtu od rána už 5. článek o tomto jeho posledním prohlášení. Autor článku se pozastavuje nad tím, že si média Duška zvou, ale sám si ho vlastně tímto článkem taky tak trochu pozval a tak trochu pourážel.
V roce 2001 vyšla v Mnichově knížka, jejíž 2 autorky dochází ke stejnému přesvědčení, popravdě jdou ještě dál. Je pozoruhodná. Její název by se dal přeložit Co nám chtějí nemoci říct. Trochu teď chápu, proč není přeložena do češtiny.
jardaherda
19. července 2023 • 18:40
Další Guru Jára tenhle Dušek... Je mně líto, ale tohle Čestmír hrubě nezvládnul.
evahehn
19. července 2023 • 17:33
Souhlasim s komentarem, ze kdyz neco nechapu, tak to zkritizuji. To cemu ja nerozumim, musi byt prece naprosta blbost. A pritom uz i veda dokazala, ze je rakovina casto nasledkem stresu....jsou samozrejme i jine priciny a jine druhy rakovin. Ale ja za panem Duskem stojim, nemoci si velmi casto zpusobujeme sami svym jednanim. Dusevni priciny nemoci jsou davno zname a proto je jiz hodne lekaru, kteri se zabyvaji tak zvanou celistvou medicinou. Jsem rada, ze pan Dusek si z techto negativnich komentaru nic nedela. Je proti nim imunni a to mu zavidim.
brundibar
19. července 2023 • 17:20
Mně to připadá spíš jako záměrná reklama na Čestmírův podcast. Pan Dušek se zase připomněl veřejnosti (těžko říct, jestli i nějakou drobnou odměnu dostal) a podcast získal nové předplatitele. Win-win.
Barbora Velebna
19. července 2023 • 16:53
Děkuji za Váš text, s nímž beze zbytku souhlasím. Jen bych podotkla k jazykové stránce textu, že sloveso odtušit není obsahove blízké slovu vytušit, ale znamená odpovědět, odvětit. Podívejte se na to do SSČ.
Tomas Rupert
19. července 2023 • 16:40
Když něco přesahuje mé chápání tak to prostě pošpiním
Uživatel_5234447
19. července 2023 • 16:35
Po odchodu Marka Stonise z pozice sefredaktora se Reflex evidentne snazi o inkluzi mezi media typu novinky nebo seznamzpravy. Je to patrne i z poslednich tistenych cisel. Opousti se tradicni kriticky pohled a prejimaji se "ty spravne nazory". Dusek je blazen, o tom neni pochyb. Ale tvrdit, ze neni ve verejnem zajmu zverejnovat rozhovor s nim? Co to je vlastne ten verejny zajem? Neni prave naopak ve verejnem zajmu poslouchat tyto nesmysly, aby si clovek vytvoril svuj vlastni nazor? Pokud budeme brat jen jeden spravny z centra sireny nazor, daleko se neposuneme. Opravdu bych od cloveka pisiciho pro Reflex, media, ktereho si dlouhodobe vazim, necekal takove skatulkovani a odsuzovani neciho pohledu na svet, byt je ten pohled treba zvraceny. Nemelo by byt naopak praci novinare tento pohled vyvrati argumenty a ne jen hloupym placanim?
Dom Nem
19. července 2023 • 16:02
Souhlas